![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Clasa preferată în Team Fortress 2 | |||
| Scout | | 16 | 13.91% |
| Soldier | | 16 | 13.91% |
| Pyro | | 32 | 27.83% |
| Demoman | | 11 | 9.57% |
| Heavy | | 16 | 13.91% |
| Engineer | | 25 | 21.74% |
| Medic | | 10 | 8.70% |
| Spy | | 24 | 20.87% |
| Sniper | | 25 | 21.74% |
| Multiple Choice Poll. Voters: 115. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #81 (permalink) | ||
|
Pyro e pe locul 2 dupa spion la incursiuni periculoase prin baza inamica fara sa fie vazut. Nu e numai w+left click daca vrei sa faci mai mult de 3 killuri. Trebuie sa cunosti harta bine, sa folosesti usa din colt si sa apari in spatele pacatosilor. Sa vezi atunci ce carnagiu iese cand omori 2 medic, 3 heavy, un spion pierdut p-acolo si alti gigei ce intra in bataia unui backburner incins. Crits fara numar...ii termini pe toti mai repede decat cu backstab. Pe langa asta trebuie sa fii maestru cu shotgun-ul. Pentru scout, soldier si cate un amarat ce striga "medic" e solutia perfecta.
__________________ Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity. Last edited by Weezer; 13-05-2009 at 03:13.. | |||
|
| | #85 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2009 Location: Romania, Bucuresti, Sector 3 |
Opiniile mele despre TOATE clasele:[F] = Votat de mn la pool si favorit Scount [F] Se misca repede, plus ca daca ai the sandman poti sa le dai stun la toti, pe o harta mai de mult dadeam stun non stop [eram FOARTE aproape de un centru deala de reincarcare si imi reincarcam "Ball"] Soldier nui rau, dar nu mi se pare favorabil, ii bun doar pt rocket jump. Spy ii grozav, dar din nefericire pyro il face nefolosibil. Pyro nui rau, numai ca ii foarte "melle". Nu gasesti la pyro ranged weapons. Pyro VS. Sniper ii la fel ca Cutit VS. AWM [Artic Warefare Magnum] Heavy se cam misca greu, in unele misiuni [majoritatea] ii nasol sa mergi hu heavy, chiar daca ai teava mare ia 30 lovituri sa omori un scout )Sniper [F] e bun, are si SMG si Sniper, care ii grozav la distante pe MULTE harti. Mai ales macheta care da 1 shoot kill uneori. Nus sigur de noile arme din cauza ca calculatorul ii mort. Medic ii cam nefolositor, stai si dai heal la toti care nu-ti iau apararea. )Enginner ii grozav dar cam vulnerabil. Demoman poate rezolva engineer una doua. Demoman ii bun numai din cauza spike-ballului. Mai ales la aia cu bomba, s-o pui la intrare si cand ies aia sa le activezi dar ii vulnervabil si el.Niste combinatii de lupta castigata usor de scout si sniper sunt: Scout Castiga: Scout VS Sniper < Se misca repede, ii greu sa iei scout. Scout VS Medic < Obvious Scout VS Heavy < Pt heavy ii nasol, mai ales dac sari intruna si te ascunzi tot timpu, iti trebuie doar o strategie Scout VS Demoman < Pana te nimereste ala cu o grenada devii schelet pe scaun. Si altele :P Sniper Castiga: Sniper VS Heavy < Recoil Mare are heavy, plus ca cand trage se misca foarte incet si HEADSHOT scrie pe capul lui. Sniper VS Demoman < Mda dak stai sus si ala trage nimereste zidu si tu dai headshot. Sniper VS Medic < Obvious Sniper VS Sniper < Aici ii egal depinzand de experienta jucatorului Sniper VS Engineer < Poti face "Camp" cum ii spus in CS. Si astepti sa iasa, nu-i obligatoriu sa distrugi sentry, la scout cam e :P Sniper VS Pyro < Tragi ranged si ala zici ca trage AWP, la scout ii nasol ca shotgun are nu prea bune rezultate.
__________________ Jocurile mi-au distrus viata, bine ca am un savegame pe aci pe undeva. | ||
|
| | #90 (permalink) | ||
| Quote:
Sniper vs Sniper skill ? Permiteti sa nu fiu de accord. Sniper vs Sniper e one shot one kill pentru ala care trage primul.
__________________ Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity. Last edited by Weezer; 03-06-2009 at 02:37.. | |||
|
| | #92 (permalink) | ||
|
Luptele Sniper vs Sniper se dau în două contexte, când ai timp de charged shot şi când nu ai. Dacă nu ai cauţi headshot, dacă ai charge nu te interesează unde dai pentru că oricum o să moară (atâta vreme cât nu e overhealed). Din păcate multe dueluri sfârşesc prin care campează mai bine un colţ şi trage în mână, umăr blabla imediat ce apare celălalt de după. :< Oricum, postul lui x5tek e fabulos. =D | |||
|
| | #94 (permalink) | ||
| Quote:
Atata timp cat ambii sniperi sunt constienti de pozitiile lor, totul tine de reflex(aim head,click fast). Vara trecuta dupa un maraton mai lung de jucat sniper mi-am dat seama ca charged dots are bullshit. Cand mai joc cu sniper, nu cred ca stau mai mult de 3 sec scoped, hai 5 max. Adica esti vulnerabil din toate unghiurile in afara de cel din fata. Binenteles, e important sa tintesti numai spre cap, si cu timpul capeti reflex. Si atunci sa vad eu pe unu care in 2 sec a pus direct punctul pe cap, vs unul care doarme intr-un colt cu charge si deabia misca mousul spre cap. In fine, un filmulet dragut legat de cele zise NoobFlicks > Team Fortress > Auto-Aim
__________________ "Dubito ergo cogito, cogito ergo sum" | |||
|
| | #95 (permalink) | ||
|
Imi place Pyro pentru ca este cat de cat usor si Heavy in cazurile cand am un medic bun sa-mi fie "gardian", iar la clasele de support prefer sa joc cu Medicul si cu Sniper-ul cateodata (im using my ol' Sniper Rifle).
__________________ Q8200 | Freezer 7 Pro | Gigabyte EP43-S3L | Zotac GTX260 AMP!2 | Kingston ValueRAM DDR2 2x2GB 873 MHz CL5Western Digital 500GB AAKS | Creative X-Fi Extreme Audio | Fortron Blue Storm II 500W | Antec Three Hundred | Microsoft Razer Habu + Razer Goliathus Speed Alpha | |||
|
| | #96 (permalink) | ||
| Quote: În 6vs6 nu poţi să faci altceva ca sniper decât flick shots, nu prea ai timp să stai scoped pentru că te mănâncă sniperii cu fulgi cu tot. În pubs cel mai bine e să combini tehnicile în funcţie de situaţie şi hartă.btw, pentru frag movies check etf2l: Forum | ETF2L | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
Mai nou sunt inginer agresiv, pun sentry printre adversari, cu tupeu
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |