![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| TF2 - Erroare
Nu stiu unde e locul cel mai potrivit sa postez, dar cred ca e destuld e bine aici. Deci cand vreu sa intri in TF2, dau dublu click pe icon, imi aparea ai cu Preparing to launch, dupa Updating the game si cand e pe cale sa se termine imi aparea erraorea asta: This game is currently unavailable, Please try againt at another time. Jocul este prospat erhizitionat prin intermediu serviciilor Valve cu cardul. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2008 Location: Timisoara , Republica Banat |
Cel mai bine ar fi sa postezi asta pe forumul steam! http://forums.steampowered.com/forums/ | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Am incercat, nimic. Acuma isi face upgrade peste upgarde si aceiasi erroare. O fi de al Valve sau am eu probleme. Incercati careva sa reinstalati TF2. Multumesc anticipat -------------------- Editare ulterioară -------------------- Se pare ca a fost o problema cu serverele valve. Azi am putut downloada si eu jocul. violetblood, nu e acelasi lucru daca intreb Reprezentantul Valve a Europei de EST? Last edited by Markry; 30-08-2008 at 14:25.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| Advertisment | |
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|