![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 |
as dori sa cumpar team fortress 2 da nu pare a mai fi pe Cumpără jocuri prin SMS ... eu sunt din lugoj deci n-am de unde s il cumpar din magazin... shi nici card de credit n-am (pentru ca am numa 16 ani...) ca sa il pot lua de pe steam... si imi place asa mult jocu... aveti voi vre-o alta optiune ca sa imi pot lua tf2?
| ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 |
stai putin... am o idee... si daca cineva ar vrea... eu am credit pe telefon... si nu am cum sa il stric in afara de a cumpara jocuri de la voi de pe site... daca cumpar un cd key pentru counter strike source shi day of defeat source... ar putea cineva care are peste 18 ani si are card de credit sa imi trimita mie team fortress 2 ca si cadou... ca exista optiunea aia... si eu ii dau cd key-ul cu cs:s si dod:s... as face orce pentru tf2 doar ca nu ma prea descurc cu comanda aia si in plus nu am gasit la voi pe site sa il cumpar... deci is blocat... sau daca se gaseste cineva din lugoj ca ii dau banii, 15 euro... 20 euro cat e jocu... sa bage la el pe card si eu sa iau jocul de pe steam... daca stii tu alta solutie spunemi te rog... jocul il vreau neaparat... ca de cand s-au inchis conturile de steam pentru netcaffe nu mai am unde sa ma joc... nici o sala nu mai are tf2... de ce trebuiau ei sa inchida conturile alea? | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Pentru a nu mai deschide alt post vreau sa pun o intrebare aici. A cumparat cineva jocuri prin sms? Este o varianta de incredere,adica de unde stiu ca cd key-ul nu a mai fost folosit,sau daca are ceva garantie? Daca primesti un cd key gresit ce mai poti face,pe cine poti sa-l iei la intrebari? | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Dacă ai introdus cd key-ul în lista Steam pe contul tău atunci totul e în regulă. În caz că apare vreo greșeală/problemă te ajută azd să o rezolvi. Eu nu știu pe cineva să fi avut probleme și să nu le fi rezolvat la jocurile comandate prin SMS de pe ComputerGames.
__________________ Parental advisory: Explicit skills | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2009 | sorry:(
am o intrebare foarte stupid scuze ca mam bagat peste topicul tau ![]() nu ma injurati cand va intreb game shopul este open oricand nu pot face comanda oricand pentru un joc e deschis non stop nu ? va rog inca odata sorry pentru intrebarea stupida | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2009 | Quote:
| ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Am luat si eu tf2 tot dupa CG si nu a fost nici o problema,am uitat care sunt formalitatile, mai uita-te pe shop.cg la FAQ sau help, sau poate te ajuta un admin.
__________________ People will do anything, no matter how absurd, in order to avoid facing their own soul. -Carl Jung Last one alive lock the door... | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Ce vi se pare asa greu oameni buni? Geez, eu zic ca va trebuie manual de utilizare de 100 pagini :\
__________________ People will do anything, no matter how absurd, in order to avoid facing their own soul. -Carl Jung Last one alive lock the door... | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |