Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters > Team Fortress 2

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 13-07-2009, 03:10   #1 (permalink)
Registered User

Angry Am fost banat pe nedrept !!! CITESTE !

Eu am fost banat pe CG.RO and TF2 Steam Group pentru ca am " Codat " si dovada este demo.Mda eu am demou'l m-am uitat de 10 ori la el si am realizat ca admini/adminul care a tras concluzia ca eu codez este complet cretin sau are sindromul down.Am jucat pe cele mai respectate servere inclusiv UKCS unde mi-am facut si prieteni.Am venit pe CG.RO pentru ca clanul meu sa jucat aicea, respectiv Norby1907 care este in demo cel care imi da heal. Vreau sa stiu de la acest admin " competent " unde exact am " codat". Eu joc din 2007 acest joc si este prima data cand am luat ban la un Group/Server. -.-' Voi sunteti complet handicapa-ti sau gelosi ? Trebuie sa va explic ca si la idioti cum i-am omorat sau cum " i-am vazut prin perete " ?! Voi va banati jucatorii buni ? Marog eu nu ma consider Chuck Norris ca si Nigh dar ma consider destul de bun iar impreuna cu prietenii mei care ma ajuta in acest process.
Bun unii ati vazut ca am scris in chatul jocului " Da codez " nu stiu prin ce grote traiti dar vorbeam la misto era o " ironie " poate e prea complicat cuvantul ? Bun sa zicem ca as CODA, am scris " sa zicem " pentru cei greu de cap, eu as risca jocuri de peste 10 mil + Clan + Prieteni + Trojan care mi-ar putea sterge hard diskul sau mai rau pentru un Hack ? Voi sunte-ti complet cretini ? Clanul mi-a spus ca 12 oameni afirma faptul ca eu "codez". Bun vreau sa stiu ce copii debili lega-ti prin cordon obilical a-ti gasit ? Nu stiu cand de orgoliosi sunt copii de 12 ani care ma ataca cu faptul ca eu " codez " dar asa ceva este complet immatur si prostesc. Mda cred ca nu imi mai scoate-ti banul pentru ca sunte-ti prea batuti in cap dar macar spuneti-mi/aratati-mi UNDE DRACU AM CODAT ! Trebuie sa va arat video ceva ? Fac un video cu fraps si-l pun pe YouTube si sper ca voi oameni " maturi " sa nu crede-ti ca am inchis hackul cand joc LA FEL DE BINE ! O.O Daca prostia era boala ce-i care m-au acuzat are murii primii !

I DON'T CHEAT !!!! GOD DAMMIT !!!

LazyShadow is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2009, 03:34   #2 (permalink)
Registered User

Weezer's Avatar

Pai daca te-au banat ce video sa mai faci ?
Pune si tu demo-ul sa vada lumea ce s-a intamplat.

Weezer is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2009, 07:16   #3 (permalink)
[RO]

cartus's Avatar

da, demo sau it did happen

cartus is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2009, 07:57   #4 (permalink)
Registered User

vonclaus's Avatar

eu sincer ti-as da ban numai cand ma uit la gramatica

Quote:
lega-ti prin cordon obilical a-ti gasit ?
no offence dude , lasa jocurile si mergi la scoala. Ban-ul a fost tocmai in aceasta idee.

vonclaus is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2009, 08:41   #5 (permalink)
Registered User

Rayzen's Avatar

ce are a face gramatica cunoscuta de un jucator cu modul in care acesta se joaca?!

Rayzen is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2009, 08:50   #6 (permalink)
Registered User

vonclaus's Avatar

Quote:
Originally Posted by Rayzen View Post
ce are a face gramatica cunoscuta de un jucator cu modul in care acesta se joaca?!
cam are. eu daca sunt in echipa cu asta si imi scrie pe chat ”lega-ti” imi descarc un incarcator in el instant

vonclaus is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2009, 09:05   #7 (permalink)
Overwatch

darkeye's Avatar

Quote:
Originally Posted by LazyShadow View Post
Daca prostia era boala ce-i care m-au acuzat are murii primii !
Din fericire pentru tine, nici greselile gramaticale nu ucid.

Pune demo-ul aici, sa vedem ce si cum. Eu nu am intrat aseara, asa ca nu stiu despre ce e vorba.

darkeye is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2009, 10:22   #8 (permalink)
Registered User

danutzianu95's Avatar

Sper sa te baneze gipsy!

danutzianu95 is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2009, 10:28   #9 (permalink)
Nick anterior: DarkWarrior

NightRage's Avatar

Eu te-as bana doar dupa felul in care sari cu injurii...nu stiu daca mai tii minte ieri pe serverul cu duel_v1... "avem si o c**va care joaca cu scout"

Hehe,"iubi"

Also,invata sa scrii,ca e grav!

NightRage is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2009, 10:42   #10 (permalink)
Registered User

Edeph's Avatar

Location: Romania , unde se poate intapla orice , be afraid , be very afraid
Ce user ai pe steam/ in game ? Eu zic sa il punem pe individ sub supraveghere stricta pe servere. Daca cineva vede ca joaca cu cheats, sa faca demo si sa il dea unui admin. Oricum, cine ti-a dat ban ?

Edeph is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2009, 10:45   #11 (permalink)
Nick anterior: DarkWarrior

NightRage's Avatar

Banul a fost dat pe serverul lui NIGHTBOX(am primit acum un annoucement,legat de "CG war" si la sfarsit Box a scris ca l-a banat pe LazyShadow)

NightRage is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2009, 11:07   #12 (permalink)
Registered User

Edeph's Avatar

Location: Romania , unde se poate intapla orice , be afraid , be very afraid
pai frate..... noi nu avem legatura cu cutia.... vino la noi ca nu suntem tirani xD . CG != cutie

Edeph is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2009, 11:15   #13 (permalink)
Unreal Player

ArezZz's Avatar

Probabil ca are legatura cu asta: Forum | ETF2L

Se prind si cheateri mai nou. E si link catre un demo acolo. Cel mai frumos suna:

Quote:
Cheater or not.

I say cheater and banned him already but i want just to be sure.
Si daca tot sunt pus pe pus link-uri (1 si 2)

ArezZz is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2009, 11:42   #14 (permalink)
Registered User

4play's Avatar

ai omorat gramatica ! RIP

4play is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2009, 11:47   #15 (permalink)
B3TA Clan Leader

upmax's Avatar

LazyShadow, eu nu am vazut nici un demo.. dar de fiecare data cand eram cloaked.. tu te uitai la mine direct si ma omorai. Esti asa "skilled" ?

upmax is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2009, 13:19   #16 (permalink)
Overwatch

darkeye's Avatar

Pai sa o luam punctual:
1.) Daca greselile gramaticale ar provoca durere, ai muri in chinuri.
2.) ETF2L = Nightbox = TF2.ro... Adica alta mancare de peste. Noi nu avem treaba cu serverul ala. Ai sarit cam repede cu acuzatiile, nici macar nu stiai pe ce server te dai in barci.
3.) Echipa de admini de pe CG (myself included) nu da banuri aiurea. Iti recomand sa eviti serverele pe care taie si spanzura prescolari (e.g. Nightbox). Asta presupunand ca ai dreptate si ban-ul a fost dat pe nedrept.

darkeye is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2009, 13:42   #17 (permalink)
Registered User

File share | fisier.ro 2 demo cu lazy nabu

spat is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2009, 13:49   #18 (permalink)
Registered User

am vazut si eu demourile astea doua , si se vede clar ca folosesti...scuze...FOLOSEAI wallhack ... pt cei care va uitati dupa ce dati playdemo , dai r_drawothermodels 2 in consola , si numa uitativa cum se uita prin pereti si trage dinainte sa`i vada , ba is chair unele faze care iese cu tinta direct pe sentry/sniper/spy... cel mai bine se vede pe demoul al 2-lea pe granary de la minutu 2:00 in sus .... nu cred k TF2 ii un joc "SA JOCI LA SUNET K ASA AM JUCAT IN CARIERA MEA DE PGLIST" si stiu tot ce se intampla pe harta . ba chiar team testat personal cu spyul , eram cloacked in spatele tau si te urmaream , si nu faceai 3 pasi fara sa te intorci in spate sa te uiti la mine sa vezi unde is ... dupa mine meriti banu 100%...enjoy the rest of your life <3.

renzougod01 is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2009, 13:51   #19 (permalink)
[RO]

cartus's Avatar

vizionam deseara si dam cu parerea... sau cu toporul, depinde de rezultat

cartus is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2009, 14:35   #20 (permalink)
Registered User

Mda

Eu nu stiu cine a fost adminul care a dat verdictul si nici serverul pe care am jucat, am dat join pe un prieten si atat... gramatica e naspa stiu era 4 noaptea si imi cadeau ochii pe tastatura si eram plini de nervi chiar nu ma interesa gramatica, cei care sariti pe gramatica varog iesiti de pe topic, nu am nevoie de grammar cats pentru ca ei nu ajuta cu nimic... Mda imi cer scuze daca m-am luat de alti admini nici macar nu stiu cine m-a banat cand si unde... Stateam in pat si m-o anuntat un prieten ca am luat ban pe CG si TF2.ro atata tot ... cine crede ca codez in demo inseamna ca e bolnav labil -.-'

Asa vine orice *** de pe server care nu ma place si arata minute din demo unde am " codat " -.-' Vreau oameni maturi varog ! Mda

LazyShadow is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters > Team Fortress 2

Thread Tools

Posting Rules