![]() |
| | #25 (permalink) | ||
|
"Handicapa-ti" Dute frate la scoala, lasa jocurile ca ajungi in societate si te faci de cacat.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
''Its easy...mkay!'', dai cu ''banu''? Nu inteleg de ce te strofoci atata, daca jignesti comunitatea si deja ai fost banat cui crezi ca o sa-i mai placa sa joace cu tine daca sa zicem se retrage ''banu''(daca se poate asa ceva )ps: daca macar ai jucat pe serverul asta
__________________ Wooble! | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
| LazyShadow, daca intradevar foloseai cheat-uri.. vei primi VAC Ban in cateva saptamani si nu vei mai putea juca pe servere secured. Simplu..
__________________ B3TA The unprofessional gaming clan. We play for fun! | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Nu inteleg care e treaba cu BAN ? wth ? Poate ai jucat bine si te-a banat un admin frustrat. Asta e, se mai intampla... si eu mai patesc asa la CS:S, dar nu e nimic , ma duc pe alt server si ma joc acolo. E mai nasol cand esti banat de VAC si nu mai ai ca alternativa, decat sa te joci cu toti robotii pe servere non-steam, dar pana la urma a fost alegerea ta sa joci cu coduri.
__________________ | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
M-am uitat si eu pe unul dintre demo-urile postate mai devreme (hax2) si e suspect. Sta cu tinta fixata pe pereti si cand iese din ascunzatoare e exact pe inamic, indiferent de distanta sau viteza, deci nu se pune problema de localizare pe baza de sunet. Si inca o precizare: al doilea demo e inregistrat sambata pe serverul CG (pe celalalt nu l-am vazut). Eram si eu pe acolo. Daca ia ban de la Valve anti-cheat cu atat mai bine, se elimina problema subiectivitatii.
__________________ | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |