![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 |
Buna seara, De curand am facut rost de 12e pt a putea cumpara TF2 de pe site-ul dvs. (computegames.ro) pt ca este singurul stiut de mine si CEL MAI SINCER SI DE INCREDERE SITE EVER !. Am observat ca TF2 nu mai apare in sectiunea De cumpararea prin sms. S-a terminat stocul ? In cat timp o sa apara din nou? imi doresc foarte mult acest joc si daca nu pot sa il iau de pe ComputerGames.ro - jocuri, download, forum de alt undeva nu stiu de il pot downloada. Va rog Insitent sa nu ocoliti acest Thread+post. Cu stima, uvv21 | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 | Quote:
asta nu imi doream sa aud ( ( vroiam sa mai apuc si eu sa il iau ( PS: de unde mai pot lua jocuri prin sms. (SITE super serios la fel ca CG) Astept PM. ms ---------- Post added at 11:20 ---------- Previous post was at 07:54 ---------- imi cer scuze pt double post dar nu vad optiunea de edit post . Vad ca multa lume se plange de Faptul ca nu mai pot cumpara prin sms tf2. Cred ca mai era si este lume care doreste sa cumpere tf2 si SINCER computergames.ro este singurul si cel mai sigur loc de unde poti lua. Sper sa va razganditi | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Nu poti afirma ca pe steam e MAI scump, atata timp cat inafara de steam si retail, nu mai ai alta optiune ( ma refer ca retail sau card). In plus pentru a face un card iti ia 100 de mii de ROL si sa intretii nu trebuie nimic,lol poti sa il tii si cu o suma de 100 de mii de lei cat ai nevoie pentru activare...
| |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2009 |
delete this
Last edited by Best TF2 Player; 28-10-2009 at 21:46.. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |