![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Guest |
Despre nucleare: Nu m-am facut inteles, am scris in graba. Am jucat foarte mult TA, mai ales ca am gasit fani. Deci nu sunt chiar asa de fraier incat sa joc doar pentru a face nucleare. Eu zic de construirea lor in timp, si de momentul atacului. Pe hartzile bine echilibrate, e imposibil sa-mi faci un rush. Asa ca in timp, pot sa-mi fac cel putin 30 de nucleare (am exagerat cu 70, dar faza ma enerveaza). Asta nu inseamna ca intre timp lupta nu continua pe alte fronturi. Daca sunt pervers si trimit niste scoutzi sa-ti gaseasca anti-nuclearele, si sa le anihilez (ori cu avioane, ori cu long range cannon-uri), se poate spune ca e cam gata meciul. Daca ai foarte multe anti-nucleare, ai scapat de griji, dar te-a costat la fel de mult cat m-a costat pe mine sa le fac. Cineva a zis ca iti trebuie o gramada de resurse. Pai oricum dupa ce te dezvolti (daca apuci) si faci 2-3 surse de energie nucleara, surplusul de energie nu prea mai incape in storage-uri (mai ales daca adversarul iti mai trage cate un bombardament printre ele). Asa ca decat sa se piarda surplusul de energie... In plus e vorba de consumul inutil de resurse pentru o arma stupida, atat din partea ta, cat si din partea adversarului. Ca sa nu zic de faptul ca trebuie sa-ti construiesti si tu la randul tau anti-nucleare, ca nu se stie... Personal prefer sa dau disable la nucleare din meniul de optiuni, si in general toata lumea e de acord. Poate ca nu e bine, dar daca face jocul mai interesant (si mai lung), de ce nu ? | ||
|
| | #22 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 |
stun[bh]: Ramin la parerea ca nu este o arma atit de dezechilibrata pe cit pare. Pe majoritatea hartilor nu prea ai cind s-o faci -- sau daca ai cind nu prea-ti permiti. Sa nu uitam ca ai nevoie de Adv. Constructori ca s-o produci, iar impotriva unui adversar tare cu greu ajungi sa ai macar o fabrica lvl. 2. Pe de alta parte, daca adversrul e atit de dragalas sa te lase sa produci 20-30 de nucleare, atunci chiar le merita in cap pe toate (Fii fara mila, incepatorii trebuie caliti). Nu bag mina in foc pentru hartile de metal (imi aduc aminte ca am avut si eu uneori vreo 15 nuke si 20 anti... da' pe metal oricum se intimpla aberatii... suta de Flashuri/Slashuri in 5 minute dupa cum bine spunea THUNDER, si altele asemenea), dar nu mai joc de mult asemenea harti. Si apoi poate fi folosita in mai multe feluri... razboi psihologic,he,he. O poti lasa foate bine acolo, in vazul lumii (dar bine aparata) pentru ca inamicul sa lanseze eventual atacuri disperate pentru a o face praf, si sa-i macini fortele -- in timp ce de fapt nu construiesti nici urma de racheta! (poti face si chestii mai bune cu 10m +1Ke cit suge un Silencer/Retaliator activ...)------------------ "If the enemy is within range, so are you." | ||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
As scrie sute de pagini despre Total, dar nu prea am timp... Asa ca va zic cate ceva pe scurt. Nu-mi place sa ma repet, dar trebuie spus ca anti-nuclearele sunt mult mai ieftine decat nuclearele.Anti-nuclearele pot fi purtate si de vehicule. Deci concluzia e evidenta. razvi: cluburi....hmmmm o sa caut si o gasesc sigur in urmatoarele 2-3 saptamani cel mai tare club din Bucuresti si o sa-l face Total Annihilation-ready. Asta pentru ca oricum fac un review despre cluburi la www.metalicos.net. Nocterox: unde ai vazut mah ca Vamps au mai multa armura/firepower decat Hawks? Intr-adevar Hawk-urile sunt mult mai tari decat Vamp-ui(ba chiar produc si mai multa energie cand stationeaza)...asta am vazut din practica si am mai si citit pe www.Gamers.com si apropos....decand cu noile flakk-ere puse pe vehicule si pe vase....se cam alege prafu' de 150 hawks... | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
Partial corect... intr-adevar, in privinta armurii m-am inselat, Hawku' e mai tare (510 fata de 490) dar la damage per shot Vampu' are un mic avans (155 la 150). Bine, situatia e incurcata -- pt. tintele ne-aeriene (default damage) iar Hawkul e putin in fata (70/68). Dar in fond toate diferentele aste sunt minore. Adevaratul avantaj al Hawkului e putin mai ascuns. Iar Flakker-ele, mobile sau nu, nu au sanse in fata unei forte aeriene bine dezvoltate daca nu ai propria aviatie de vinatoare ca sprijin. Personal, prefer sa nu las (inafara cazurilor cind este o harta evident "air-only") adversarul sa aiba acea Forta Aeriana Bine Dezvoltata. Avioanele, in TA, iti fac cele mai nashpa surprize. ------------------ "If the enemy is within range, so are you." | ||
|
| | #25 (permalink) | ||
Pentru cine cunoaste Starraft... pentru cine cunoaste TA... ai mai ales pentru cei care le cunosc pe amindoua: http://spacebattles.com/ubb/Forum4/HTML/001298.html ...m-am amuzat pe cinste... ------------------ "If the enemy is within range, so are you." | ||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
A fost un joc exceptional, l-am terminat de o gramada de ori, pe toate nivelele de dificultate. Nu se compara cu SC ca jucabilitate, dar oricum a fost mult mai bestial ca grafica (teren 3D cool), complexitate si numar de unitati. Mai exista fani TA in viata? Daca da, raspundeti aici. ------------------ "He who desires peace should prepare for war" --anonymous
__________________ Skilled and Creative Viper... | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
Hehe...si mie imi place f mult jocu asta, l-am terminat cu ambele tabere. Acum cateva zile mi-a revenit pofta de el (ca nu prea a mai aparut ceva nou) si l-am dld ca sa am si versiunea de hard ![]() P.S mie imi plac cel mai mult "nuke-urile" (termen inventat de mine si asociat cu un valkyre + un gandacel explosiv)Sa zicem ca in momentu in care calcu sau adversaru distruge valkyreu pierde cam tot ce era sub el in acel moment ------------------ Life is pain. Anybody that tells you differently is selling something.
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: Romania, Bucuresti |
Baracuda , a aparut Metal Fatigue , cu grafica asemanatoare , n-am prea apucat sa-l joc , ca am dat de Diablo 2 ( test ). Incearca-l , daca-l gasesti , ca e misto .Are niste monstri de roboti , n-am mai vazut in vreun joc.....
__________________ http://eu.wowarmory.com/character-sh...%20Blade&n=Ntt | ||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Scarfy, nu vad legatura...eu ma refeream la Total Anihilation ....nu la TAK, care dupa parerea mea a fost un mare kkt. Skippy, am deja pe hard Metal Fatigue, care seamana foarte mult cu TA, imi place, mai ales faptu ca imi asamblez eu roboti cum vreau. ------------------ Life is pain. Anybody that tells you differently is selling something.
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
si io am avut problema asta si pana la urma am cedat si mi-am luat jocul full... dupa aia am bagat la unitati de dura 3 minute sa incarce misiunea
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Hmmm, doar 7 $? Ai idee, are si Core Contingency? Din cate stiu io am bagat patch-ul si unitati noi pe o versiune cracuita si aproape totul a fost ok. Zic aproape...pentru ca am avut niste probleme in retea la jocurile de 5-6. Cat despre incarcare...ce sa zic...tine numai de hard disk..cat de rapid e, dar nu asta conteaza, ci cum se misca apoi in joc , pe la 250 unitati de fiecare. | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
errrrrrr... pe vremea aia... nu stiu, sa fi avut p200 mmx... nu cred ca trecusem pe k6-2 450. unitatile, ce pot sa spun... cand fiecare se apuca sa scoata unitati, se duce drq echilibru "atent gandit de producatori"
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| Advertisment | |
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|