![]() |
| | #41 (permalink) | ||
|
Am eu TA cu patchurile la zi,cu Core Contingency,cu tote hartzile&unitatile oficiale de pe site-ul lor,cu editorul de harti,scule de facut unitati,documentatie,artwork,bugfixes,etc...Imi lipseste doar Battle Tactics (al doilea addon),dar cred ca vine zilele astea. Daca se fac trakurile audio mp3-uri toate astea incap pe 2 cd-uri (unul de single,altul de mutiplayer).Cu trakuri audio intra pe 3 cd-uri...
__________________ I'm a 21st century virtual boy, I don't know how to live but I have a lot of toys... | |||
|
| | #42 (permalink) | ||
|
Ca sa dezgrop acest thread vreau sa spun ca sunt un fan TA si l-am jucat pe perioade inca de atunci si de ce nu inca il mai joc. Ideea este ca recent am facut rost de imaginile cu jocul original,cu Battle Tactics si cu The Core Contingency , si merg perfect. Daca mai este cineva interesat de asa ceva sa ma anunte,stiu ca eu am fost interesat de ele ani de zile si nu le-am gasit sau nu am gasit pe cineva care sa le aiba. Apropo,am incercat de nenumarate ori misiunea aceea Krogoth Encounter , chiar si pe easy si tot nu reusesc sa rezist macar 20 de min,daca esti cineva care a reusit sa o termine poate imi da si mie niste hint-uri,daca nu sa fie cineva care sa stie ungureste si sa traduca : http://ta.supergamez.hu/battle/krogoth.html
__________________ "Don't regret the rules I broke,when I die bury me in smoke." - Philip Anselmo | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
edit de cateva zile... am reusit sa termin misiunea respectiva..in aproximativ 6 ore,dupa multe salvari si stres,panica..dar am facut-o,nu te poti numi jucator de TA daca nu termini misiunea asta,parerea mea.. ps.. am produs energie: 118.542.234 am facut 900 de unitati din care 850 le-am pierdut
__________________ "Don't regret the rules I broke,when I die bury me in smoke." - Philip Anselmo | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
eu vreau Supreme Comander si ywan vreau si eu TA ala vechi cand poti sa mi-l dai? si cateva poze sa va faceti o idee... din pacate mai avem de asteptat pana in 2007 ![]() poze de fapt cred ca o sa fac un nou thread de discutii
__________________ What's a pina colada anyway? Last edited by szebah; 21-02-2006 at 15:06.. | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
super joc . TA1 ruleaza .. mi-a placut mult mai mult ca starcraft .. zeci si zeci de ore de jucat TA ..
__________________ When you're in a race car all you concentrate about is that black piece of tarmac in front of you and nothing else then there's no fear because you don't see anything else you only see where you wanna go you don't see where you would go if.... so from that point if you have speed .. there's no fear. John Nielsen Nikon D40 + Nikkor 18-55 3.5-5.6 + Nikkor 50/1.8 + Tamron 70-300 | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
Krogoth Encounter??? Frate, aia da misiune!!! Nu am jucat-o eu, dar mi-a spus cineva care a terminat-o. Mi-a zis că atunci când a apărut primul krogoth s-a panicat de-a binelea ![]() ![]() ![]() . Eu nu mai joc TA. Am început să joc TA Spring (am scris aici despre el: http://www.computergames.ro/forum/sh...g#post35495162).
| |||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
TA a fost ok. L-am jucat si single si multi. Insa dupa parerea mea - se pare ca sunt singurul pana acum - TAK a fost mult mai bun. O capodopera dupa parerea mea. Ce vreau sa zic este ca poate nu i-ati acordat destul timp, insa jocul e foarte fain. Si mai ales in multiplayer. Si am cam jucat ceva .... Karg stie ! ....Asta-i parerea mea .... dar as fii curios sa stiu ce nu v-a placut la el.
__________________ "He's every employee's worst nightmare. He wasn't born mean and unscrupulous, he worked hard at it. And succeeded. As for stupidity, well, some things are inborn." | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
| tocmai s-a anuntat beta-ul pt Supreme Commander......asa ca nu mai ai de asteptat
__________________ Desk: E2180|GA-P31-DS3L|8600GT Sonic+|Samsung 320GB SATA-II|KingMax 2x1GB DDR2 800MHz CL5|DVD-RW Pioneer 112D|Foxconn TLA-566|D-Link DI-524 Laptop: Dell D830 Cons1: XBOX 360 Premium Cons2: PSP Slim TV: Sony P3000 32'' 1080i | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
| www.gameburnworld.com sau www.gamecopyworld.com , cauta pe aici , nu stiu sigur daca gasesti , dar incearca totusi .
__________________ This is 10 percent luck, 20 percent skill 50 percent concentrated power of will 5 percent pleasure, 15 percent pain And 100 percent reason to remember the name. Respect the rules nigga !
| |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Am cautat la greu si tot ce-am gasit nu merge pe 3.1c, care-i ultimul patch ![]() Iar cheat code-urile nu merg in single-player, culmea huh? ps: o sa trec pe supreme commander, cand va aparea si daca merita...
__________________ The future just ain't what it used to be | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in ActionLiga - locul pentru cei care vor un joc rapid si spectaculos | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|