![]() |
| | #61 (permalink) | ||
|
for all your trainer needz http://www.megagames.com/cracks/html/t34365_0.htm
__________________ Vand Cooler Scythe Ninja Mini + Bonus Pasta termoconductoare AS Ceramique Vand Tuner TV Leadtek TV2000 XP Expert PCI EK Backplate LGA775 ©MYSTIK 2005-2009 | |||
|
| | #62 (permalink) | ||
|
jmf, vezi ca sunt niste fisiere text care pot fi editate, cel putin in versiunile de TA pe care le-am jucat, asa era. poti modifica acolo o gramada de parametri, inclusiv sa dai puncte de viata care tind spre infinit, unitatilor tale. eu, cel putin, nu am vazut trainer pt. TA, inca. care sa ma satisfaca, totusi: http://dlh.net/chtdb/chtindex.php?la...l+Annihilation
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
|
JMF , de ce ai nevoie de trainer ? Esti undeva si nu stii sa treci de locul ala ? sau doar vrei sa faci jocul mai usor ? E mult mai misto si mai inetersant fara "cituri"
__________________ This is 10 percent luck, 20 percent skill 50 percent concentrated power of will 5 percent pleasure, 15 percent pain And 100 percent reason to remember the name. Respect the rules nigga !
| |||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
JoeDirt > poate ca sunt unii care vor sa se relaxeze, nu sa dea cu mouse-ul si tastatura in masa de fiecare data cand nu termina misiunea.
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
Joe Dirt: da si da ![]() Pur si simplu nu mai am destul timp sa stau ore pe o misiune (am jucat jocul in felul asta la vremea lui), mai ales ca unele misiuni sunt asa facute ca nu ai cum altfel sa le termini decat stand ore si ore. Le-am incercat cele de la dlh.net si nu merg cu 3.1c. Cred ca in cele din urma o sa reinstalez jocul si nu-l mai patchuiesc decat pana unde este trainer
__________________ The future just ain't what it used to be | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
cel mai tare il am original si eu
__________________ 0762675123 | |||
|
| Advertisment | |
La viteza warp, prin galaxii straine! Teleporteaza-te acum si inregistreaza-te gratis pentru odiseea ta spatiala! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|