![]() |
| | #2 (permalink) | ||
| Guest |
Close Combat IV mi se pare mai prost decat CC3. Macar de puteai sa-ti cumperi si tu alte unitati, ca te plictisesti cu alea care se tot regenereaza mereu... Da ce parere aveti de oribilitatea de Panzer General 3D (nu merge pe calculatoru meu, cere placa trei de)? Tot primu' a ramas cel mai tare. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Bai adevarul e ca cc3 nu l-am vazut dar cc4 e marfa. Nu stiu ce avetzi cu pg3 in afara de cerintele pe care le are, care nu sunt chiar exagerate, jocul e marfa a introdus niste chestii noi destul de misto. Am terminat si pg1 si pg2 toate au fost jocuri bune dar la vremea lor. Pai daca scoteau astia akum un pg3 2d ce mai ziceati!!!!! ------------------ Please don't go the drones need you!!!!!!
__________________ Please don't go the drones need you!!!!!! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Pe mine m-au iritat de cind ma stiu jocurile gen PANZER G. sau C.Combat asa ca n-are rost sa m -il cumpar (si nici sa mai vorbesc). ------------------ ...and remember , drugs are baaad,alcohol is baaad!!!
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Pe mine m-au iritat dintotdeauna jocurile gen P.G. sau C.Combat asa ca n-are rost sa m-il cumpar(sau sa mai vorbesc)! ------------------ ...and remember , drugs are baaad,alcohol is baaad!!!
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Pareri ? Ce ziceti voi de acest joc ? Eu unul zic ca e SUPERB E singurul joc care reuseste sa faca totul in detaliu. Cati dintre voi jucati acest joc ? Haidetzi sa vorbim despre acest joc...ceva tactici...etc.
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Marfa
De curind am jucat si io Close Combat 5.Mi l-a recomandat un prieten care a jucat toata seria. Pe mine m-a impresionat sincer si o sa incep sa il joc in retea. E destul de belea jocu mai ales sunetu armelor imi place la nebunie si chestia cu fumu...O sa revin dupa ce o sa il joc mai mult
__________________ *** Am@DEUS *** - 0745-150-855 - Ymessenger: protermal81 sau ighepe Temperatura mai mica pentru procesor? | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Am jucat CC3,CC4 si CC5,si in retea si campaniile la single,si cred ca CC5 e cel mai bun joc din serie.Din pacate nu il mai am,l-am dat unui prieten si el nu il mai poate da inapoi.Poate imi face unul dintre voi o copie? La CC5 imi place cum se pune accentul pe infanterie si mai putin pe tancuri,din cauza reliefului.Si tot in CC5,soldatii "culeg" mai multe arme de pe jos,de la morti,cand raman fara munitie,decat la versiunile precedente.Si mai sunt si vacile alea moarte pe camp | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
CC5? Marfa joc. L-am terminat cu Germanii si la sfarsit nu reusisera sa treaca de plajele alea doua Casualties:~1100 la ~2400E nasol la un moment dat ca trebui sa acoperi o arie mare de harta, din cauza parasutistilor, debarcarea in Arsenalul NuStiuCum din nord-vest, si o invazie terestra in est. Nu e foarte greu, dar e frustrant la un moment dat cand pui tunuri undeva pe harta, si la putin timp dupa aia sunt distruse de mortiere sau tancuri, care (aproape intotdeauna) reusesc sa traga inaintea tunului etc. Frumos joc, astept urmarea. ![]() p.s. Zeeker, daca il vrei, scrie aici cum facem, si sa pregatesti 20 de k pentru un blank
__________________ Cei 50 de ani ai omului sunt un vis fantomatic prin eternele transmigratii - Oda Nobunaga | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2000 Location: Inside a human body |
mi se pare ca 4 si 5 sunt tari fiecare pt ca in 4 te bati pe snow stuff , cu tancurile foarte importante dar te descurci si cu infanteria contra lor - mai ales cu patchul 4.02 cand bazooka a ajuns sa traga si ea la 300 metri nu la 150 -200 cum era inainte ... in 5 se scimba foaia - infanteria se ascunde in gropile alea blestemate si fiecare boschet are ochi si guri de foc. Also - tunurile pentru care infaneria scouteaza inainte ca infanteria inamica sa scouteze pt tancul inamic trag mai repede decat tancul (cel putin la 4 asa e ) - alas , de cele mai multe ori un tun light nu reuseste sa "penetreze" smaltzul tancului ci numai sa-l enerveze ... sunt cateva misiuni /campanii in 4 care te fac sa blestemi infanteria in pozitii de aprare.Also poti sa conduci campania in asa fel incat sa te aperi sau sa ataci cu infanteria in locuri care te avantajaza ... as vrea si eu 5-ul ... poate ne vedem sa aduc un blank ... sau mi-l imprumutati si il copiez eu talk more
__________________ Respect for life is a mortal concern | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Mushashi ai si e-mail si private message.Ti-am lasat numarul meu de telefon,suna-ma sau lasa-mi un nr tau de telefon,desi ar fi mai rapid sa ma suni tu.Si multumesc pentru ajutor. In legatura cu jocurile astea carea au ca subiect WW2 am observat ca romanii prefera sa joace mai mult cu germanii,dar foarte putin cu americanii,englezii,sau rusii.Asta din cauza ca am facut parte din alianta sau ca au tancurile mai "aratoase"? | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Nu e nimeni care sa aiba CC4 si CC5?Mushashi nu mai raspunde de o saptamana.... | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in ActionLiga - locul pentru cei care vor un joc rapid si spectaculos | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|