![]() |
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Bucuresti,Miitari,Romania |
Am jucat dar dupa 10min imi iese defiecare data din joc ,asa ca nu am ajuns la faza aia sa-mi incarc armata. Poate-mi zice-ti si mie de ce-mi iese din joc. ----------------- vizitati www.natostudios.com/nato.htm
__________________ y3ksoft.tk | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Va place jocu asta oamenilor?Si tu Pici?Nu aveti ce juca fratilor? Scot astia jocuri parca ar fi dat strechea in ei si voi jucati 1602! ![]() ------------------ ...and remember , drugs are baaad,alcohol is baaad!!!
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
A aparut? Unde pot sa vad si io nishte screenshot-uri?
__________________ This message was posted by ME® -> radu_dr@hotmail.com | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Da mah e continuarea lu' Anno1602. Anno1602 a fost super, si acum il mai joc.
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Eu nu l-am jucat niciodata in multiplayer , dar am sa incerc(pe modem). Cam cat timp dureaza in joc asa in medie?![]()
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2000 Location: Terminus |
Nu e cine shtie ce diferentza intre single shi multi, adiq n-ai cine shtie ce interactivitate intre playeri, doar poate cand ajungi la batalii navale and stuff! Iar un joc dureaza enorm, cateva ore bune sa zicem pentru un joc intreg. | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Revenind la subiect: nu am jucat Anno 1602 dar am auzit numai de bine, deci abia astept Anno 1503. La cata reclama i s-a facut in PC Games trebuie sa fie bun.
__________________ Gigabyte 965P-DS4 v3.3, E4300@ 3.0 GHz, 1 GB Ram 160GB(8MB) + 80 GB + 80 GB 7200 RPM disks, LG GSA-H20L BFG 8800 GTS 320MB OC2, Samsung 797DF 17" | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Adevaru' e ca nu se merita banii pe revista aia, dar am vazut-o la un prieten(cu screenshot-uri). Oricum vreau si niste link-uri. QwertY2K: In multiplayer poti sa salvezi si sa continui alta data ca la StarCraft?
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2000 Location: Terminus |
Da, normal ca potzi! Altfel nu s-ar mai fi jucat nimeni, daka ar fi fost obligat sa stea in fatza calculatorului atata timp fara sa poata pleca daca intervenea ceva. Anywayz, ideea era: DA! ![]() ![]() | ||
|
| Advertisment | |
Devino un campion de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|