![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2000 Location: Terminus |
radu_dr shi cine mai era interesat> am facut rost de screen-shoate!!! shi arata... awesome, ce mai? ce zicetzi, de unde sa le luatzi?? paih.. sunt pe site-ul meu[deh... tre' sa-mi fac shi eu reclama cumva]!! http://www.RoGaMErZ.go.ro la sectziunea Images, daka vretzi, la Gamez Waiting List gasitzi shi link-uri shi release date. | ||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
Thanks man. Chiar ca sunt super imaginile. Abea astept sa apara jocu' ![]()
__________________ This message was posted by ME® -> radu_dr@hotmail.com | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Da filmuletu' de prezentare l-ati vazut?
__________________ This message was posted by ME® -> radu_dr@hotmail.com | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
pentru imagini dute pe la http://www.4gamers.go.ro/anno1503.html | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
trebuie sa ai cu tine si niste, lemne mancare si unelte, nu mai tin minte exact....da asta trebuie sa faci... e foarte enervanta faza daca nu esti atent cand incepe nivelul....nu stii ce sa faci , nu ai ded unde sa afli, mare prostie... daca mai te incurci pe parcus sa ma intrebi , dragutel jocul
__________________ Free space | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 |
salut sper sa ma ajutati............. eu am o mare problema cu acest joc; in sensul ca nu reusesc deloc sa pun balanta (ma refer la bani) pe +. Asadar intru in "incapacitate de plata" si nu mai reusesc sa fac nimic. Mentionez ca sunt la primul nivel ( mi se da o suma, trebuie sa merg pe o insula.......) intrebare . cum pot sa fac bani astel incat sa pun balanta pe + ? heeelp | ||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | Quote:
| ||
|
| | #36 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: inn |
Sa-l instalez, l-am vazut la cineva, grafica este frumoasa, dar si anno 1501 arata bine..comparativ cu anno 1600 care mergea si pe un DX4 la 100. Ce vremuri neica.
__________________ Core 2 Duo E6400|Scythe Ninja|Asus P5KR| 2x1024MB GEIL Ultra 6400@4-4-4-12|ST3250620AS; WD2500KS; ST3320620NS|Galaxy 8600GE 650/2000|WinFast TV RM|Antec SLK 3000B|Chieftec 450PSU|Samsung 940N | ||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Mersi mult Assassin, dar acuma dupa ce am actualizat jocul, nu-l mai pot pacali . | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|