Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii

Notices

Thread Introduction
ResurseArticole
Civilization 4 DemoCivilization 4 Review
Civilization 4 SDK 
Civilization 4 Patch v1.61 

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 21-05-2005, 21:14   #1 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

Civ4 Civilization IV

mda, se pare ca l-au stricat si pe asta cu 3D-ul lor. Arata ca ceapa, dar ca ceapa. Nu pot sa uit ce dragut arata Civ 3. Parca ma uitam la o harta pe bune. Is curios cum o sa fie cu gameplay-ul.

Puteti sa cititi un preview aici :
http://pc.gamespy.com/pc/civilization-iv/617487p2.html

PET is offline    Reply With Quote
Old 22-05-2005, 12:12   #2 (permalink)
Galaxy Commander

Azmodan's Avatar

deci 3 arata bine dar mie nu mi-a placut cum se joaca. tot 2 (test of time) ramane preferatu. 4, daca ai citit preview-ul de pe gamespot, o sa vezi ca schimba o gramada de chestii. no sa mai fie acelasi joc. (plus ca design-ul nu mai e facut de sid)

Remember Tukayyid!

Azmodan is offline    Reply With Quote
Old 22-05-2005, 21:41   #3 (permalink)
Banned

bobikus2000's Avatar

Hai ca e marfa jocul ca si precedentele, mai ales ca cica modifica radical multiplayerul.
La baza ramane tot acelasi joc de stategie pura + ca din ce in ce mai complex.

bobikus2000 is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2005, 11:03   #4 (permalink)
Nick anterior: Zgarci

PraSlea's Avatar

Astazi in timp ce faceam curat prin e-mail am gasit si unul de gamespot care avea ceva diferit in subject, ceva care m-a facut sa tresar. "CIV IV". Am zis, WTF, inca mai exista ? Hai sa vedem ce spun oamenii aia acolo ca poate o sa mi placa. Am jucat cu placere 1, 2 si 3 si cateodata ma duceam la baie doar dupa ce descopeam Future tech 15.

Nu ratati trailerul de la gamespot. E GENIAL. Numai pt trailerul ala si ar trebuii sa l jucati. E super tare. Am ras ca prostu'. Batranica aia simptica e criminala :P

PraSlea is offline    Reply With Quote
Old 02-07-2005, 10:42   #5 (permalink)
Caine de atac

Reddog's Avatar

Da, jocul arata foarte bine, e pe engine de Pirates, care e facut de Sid Meyer, are multe imbunatatiri, abia astept sa-l joc!

Acum, de vreo 2 luni, joc ca apucatul in fiecare zi Civ3 si nu ma mai plictisesc...

Reddog is offline    Reply With Quote
Old 04-07-2005, 00:06   #6 (permalink)
eBE
Registered User

eBE's Avatar

Arata dragut in prezentare si trailerul este genial .

Recomand situl oficial :

http://www.civanon.org/

eBE is offline    Reply With Quote
Old 04-07-2005, 05:58   #7 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

Quote:
Originally Posted by eBE
Arata dragut in prezentare si trailerul este genial .

Recomand situl oficial :

http://www.civanon.org/
ciudat site-ul

PET is offline    Reply With Quote
Old 04-07-2005, 22:00   #8 (permalink)
eBE
Registered User

eBE's Avatar

Trebuie sa vezi Official Trailer 1 si ai sa intelegi ca nu este ciudat deloc situl si este strategia lor de promovare care se potriveste perfect

Primul in lista ( merita pus pe CG downloads ) :
http://www.gamespot.com/pc/strategy/....html?q=civ+IV

Old 04-07-2005, 23:46   #9 (permalink)
Registered User

imAde's Avatar

Din cate am inteles eu, Civ 4 are 3 moduri ale camerei...from top, ca in Civ 1, izometrica (Civ 2, 3) si 3D...deci ar trebui sa multumeasca pe toata lumea. Eu nu cred ca va fi un joc mai slab decat celelalte, intotdeauna Civ a reprezentat o evolutie (mai putin mizeria aia de ToT). In plus, va fi mai complex. Ramane de vazut.

imAde is offline    Reply With Quote
Old 11-07-2005, 12:16   #10 (permalink)
Registered User

Lord Marko's Avatar

tat de bine gandit si fun atunci we have a new winner

Lord Marko is offline    Reply With Quote
Old 11-07-2005, 12:21   #11 (permalink)
Registered User

Lord Marko's Avatar

Daca este fun precum traileru' atunci we have a new winner. Deoarece n-am mai jucat un joc bun TBS-Civ de la Civ2 si Imperialsim II incoace.

Spre ca vor baga chestia cu consiuliul din Civ2 cei care se certau tot timpul nu stiu dar dadeau profunzime(se gaseste in farmacii si nu necesita reteta)jocului.

Oricum faza cu .... another turn....another turn....another turn... pur si simplu golden.

Lord Marko is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2005, 18:37   #12 (permalink)
Registered User

Silenti's Avatar

Nimeni impresii nimic? Am bagat cateva minute de joc, si am iesit frustrat ca la un moment dat nu functioneaza un trigger din tutorial.
Arata cam a desene animate, parca prea colorat, interfata e destul de simpla si intuitiva avand in vedere complexitatea jocului.
Ramane de vazut dupa ce o sa-l joc calumea cateva ore, dar pe moment am impresia ca nu o sa am rabdare cu el desi pe celelalte le-am jucat cu mare placere. Atunci nu aveam nimic de facut toata ziua, acum parca nu-mi mai vine sa-mi obosesc intelectul intr-un pc game.

Silenti is offline    Reply With Quote
Old 28-10-2005, 10:24   #13 (permalink)
Sine qua non

diablo81's Avatar

Superb.

Silenti se pare ca doar in tutorial exista niste buguri si nu in joc.

Repet : superb jocul. Sunt la fel de entuziasmat ca si atunci cand a parut Civ 3.

diablo81 is online now    Reply With Quote
Old 28-10-2005, 11:43   #14 (permalink)
Senior Member

Merlin's Avatar

il inteleg pe silenti pentru ca la fel simt si eu... nu prea mai e timp ca "pe vremeuri" cand eram mai mici sa joci de dim pana seara civ insa 30-60 min pe zi cred ca se poate sacrifica pentru a mai scapa de stres si a cladi un mare imperiu

Acum l-am luat si eu , nu zic ca sunt foarte entuziasmat sa-l instalez pentru ca la multe puncte negative sau pozitive nu ma astept ... la urma urmei va fi tot un CIVILIZATION ceea ce nu poate decat sa bucure ... cu o alta palarie insa ( iar modificarile sunt mai mult de fond si ceva optiuni schimbate ori adaugate/taiate)

Merlin is offline    Reply With Quote
Old 28-10-2005, 11:50   #15 (permalink)
eBE
Registered User

eBE's Avatar

Se pare ca inca nu a aparut la noi . Am deja 2 oameni cu care o sa joc multiplayer e-mail mode

Old 28-10-2005, 11:54   #16 (permalink)
Registered User

Mie imi place si avand in vedere ca nu am jucat decat cateva ore civ 3 (am renuntat ca devenea stresant cand aveam multi oameni) e un lucru bun. Grafica imi place la modul ca da bine si e o placere sa vad animatiile (nu am pretentii uriase de la un TBS). Buguri nu am gasit. Insa cred ca o sa trebuiasca sa iau un faq ca sa prind dedesubturile mai repede.

Nici eu nu prea am timp dar altceva in afara de PES5 nu mai joc (shooterele sunt frumoase pe dinafara goale pe dinauntru ).

Mandea is online now    Reply With Quote
Old 28-10-2005, 14:08   #17 (permalink)
Moderator

Ivan's Avatar

Quote:
Originally Posted by diablobb81
Superb.
De acord, cu mici retineri:
-pe hardware-ul meu (cam batran, e drept) de-abia se misca. Tocmai am arvunit o placa video, desi am jurat ca nu mai investesc in hardware atat timp cat OS-ul si browserul ruleaza
-am apucat sa joc foarte putin si inca nu am "deprins mestesugul".

Imi convine faptul ca nu mai e nevoie de un milion cinsute de mii de orase pe o harta medie (am auzit jucatori care sustineau ca au imperii de 5-8-10 orase). Chestia cu religia pare misto. La fel si ecranul "Civics". E misto ca AI-ul tine minte "bunele si relele"; daca dai un cadou cuiva isi va aminti. E misto ca nu mai poti face trade de tehnologii de la inceput; nu mai merge jucat cu 0 investitii in science si cumparat tehnologii.

In fine, sunt prea multe schimbari de fond si am jucat prea putin (anume vreo doua ore, aseara) ca sa imi fac o impresie completa de ansamblu, dar deocamdata sunt cel putin multumit.
Ma bate gandul sa-mi iau 2-3 zile de concediu

Ivan is offline    Reply With Quote
Old 28-10-2005, 15:26   #18 (permalink)
Senior Member

Merlin's Avatar

dupa descrierea facuta de Ivan suna chiar foarte bine

Sper foarte bine sa nu mai fie problema zecilor de orase cu zeci de unitati si sa stai sa le muti pe fiecare in parte ca ti se ia rau de tot ... eu am patit-o cu civ3 care desi are feeling si la inceput parca nu te mai poti dezlipi de ecran deja cand ajungi la epoca contemporana ti se ia de tot ... in fine dintre toate civurile , civ3 nu l-am putut juca decat de vreo 3-4 ori del a cap la coada....acum sa-l vedem si pe asta, trbeuie neaparat sa-mi fac si eu timp pentru el ... pana atunci mai astept pareri ale celor care s-au mai jucat

Old 28-10-2005, 19:23   #19 (permalink)
Registered User

revenco_andrei's Avatar

civ 1 - al 2-lea joc care m-a obsedat dupa xcom (UFO-Enemy Unknown)
civ 2 - mi-a placut cel mai mult, dar dupoa un timp a devenit parca prea usor.
civ 3 - o capodopera
civ 4 ??? probabil o sa va spun maine dimineata ce impresii mi-a lasat
partea proasta o reprezinta cerintele de sistem

revenco_andrei is offline    Reply With Quote
Old 28-10-2005, 23:50   #20 (permalink)
Senior Member

Merlin's Avatar

la primele civuri sunt total de acord cu tine ( si eu am fost mare obsedat de ufo 1 dupa care a urmat 2 dar parca nu a fost asa de tare ca primul )... cat despre al 3-lea am spus mai sus cum sta treaba cu el
haide ca eu d-abia maine poate apuc sa-l instalez sa zici cum e treaba cu civ 4 asta

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii

Thread Tools

Posting Rules