![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction | ||||||||
|
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #201 (permalink) | ||
|
nu-ti apar decat cand au 2 sau mai multe de acelasi fel .. and you can always give them money
__________________ When you're in a race car all you concentrate about is that black piece of tarmac in front of you and nothing else then there's no fear because you don't see anything else you only see where you wanna go you don't see where you would go if.... so from that point if you have speed .. there's no fear. John Nielsen RIP Henry Surtees | |||
|
| | #202 (permalink) | ||
|
Mandea a scris: Quote:
În primul rând religia respectivă să fi ajuns într-unul dintre oraşele sale. Iar ca să îi poţi cere, evident că trebuie să aibă faţă de tine o atitudine suficient de cordială pentru ca opţiunea convert să nu fie pe roşu. De aceea, cel mai uşor de convertit sunt cei pe pleased sau friendly. Celorlalţi, trebuie să le faci ceva cadouri ca să îi îmbunezi, dar dacă deja au fondat propria religie, ar fi nevoie de foarte multe alte elemente pozitive ca să-i convingi.
__________________ [ipocrit]Nu vă mai irosiţi viaţa în faţa calculatorului![/ipocrit] | |||
|
| | #203 (permalink) | ||
|
Da, problema cu religia e mai complicata. La inceputul jocului merge sa convertesti o civilizatie care nu are inca religie de stat si ai reusit sa trimiti misionari in orasele lui. Pentru asta trebuie sa ai Open Borders sau sa ai influenta foarte mare si religia sa se propage singura. Insa daca are deja alta religie de stat e mult mai greu pentru ca nici Open Borders nu iti ofera (ai puncte in minus la diplomatie datorita religiei "dusmane"), ca urmare ioc misionari, deci raspandirea se va face mai greu.
__________________ Just little old me | |||
|
| | #205 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 |
Intii de toate - bine v-am regasit ! Quote:
Si un tratat de "trecere libera" poate fi semnat/mentinut fara probleme si cu o civilizatie care are alta religie. Oricum - chestia cam nasoala e ca odata raspindita o religie intr-un oras ... nu prea mai ai cum sa o "scoti" de-acolo ... Asa ... acuma in alta ordine de idei : eu sunt amator de Civ4 sau Civ3 ( Conquest ) multiplayer pe email ( sau chiar pe DirectIP, dar e mai greu cu sincronizarea ). Adresa mea de mail este ionutz_mitiu@yahoo.com si cred ca pot garanta 2-3 mutari pe zi. Toate cele bune Last edited by Mîtiu Ioan; 14-11-2005 at 14:48.. | ||
|
| | #206 (permalink) | ||
|
Am facut niste calcule, si am ajuns la urmatoarele limite maxime in privinta resurselor: - Maximul de comert pe tile = 10. Adica Gold(1) + Mina(6) + Specialitatea Liderului(1) + River(1) + Golden Age(1) - Maximul de mancare pe tile = 9. Adica Grassland(2) + Floodplains(3) + Pig(1) + Pasture(3) - Maximul de ciocane pe tile = 7. Adica Plains(1) + Hills(1) + Iron(1) + Mine(3) + Golden Age(1). Am verificat la comert cum arata grafica atunci cand este "10". Nu arata . E tot doar o singura punga cu bani .Am atasat un screen cu un bug foarte amuzant. Cand selectezi un grup de trupe (cred ca trebuie sa fie foarte multe) cu [SHIFT+LEFTCLICK] si dai "Select All", vor incepe sa fuga pe harta... E doar fictiv, pt in engine-ul jocului nu se intampla nimic neregulamentar. | |||
|
| | #207 (permalink) | ||
|
Haioasa poza. Am observat si eu chestia asta, ba la un moment dat m-am intrebat de ce pleaca trupele singure si daca este un puci militar. De ce nu i-ai eliminat pe americani? Petre ce parere are cand trec chinezii peste Rusia ca sa te atace pe tine? Cum stai dpdv tehnologic? Ce dificultate e? Ce fel de harta? Nu ai reusit sa convertesti pe nimeni la hinduism? Ce dracu a facut Mali de a ajuns la scorul ala enorm? Ce civics ai, vad ca nu stai stralucit cu banii? | |||
|
| | #209 (permalink) | ||
|
M-as baga, dar mi-e teama sa nu incurc lumea. In weekend de regula apar tot felul de treburi administrative prin casa si e posibil sa fiu deturnat. O intrebare totusi: cum se joaca multiplayerul la jocuri de felul asta? Desi sunt un mai vechi jucator de Panzer nu am jucat niciodata un TBS multiplayer. Presupun ca hotseat si TCP se joaca ca si Heroes, dar PBEM? Se trimite salvarea fiecaruia pe rand dupa fiecare tur? Asta inseamna ca poti juca salvarea aia de 1000 de ori pana obtii rezultatul dorit sau exista vreo protectie astfel incat sa poti juca doar odata? | |||
|
| | #210 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 | Quote:
P.S. : In principiu si eu as fi dornic de una pe weekend, dar duminica - nu simbata. | ||
|
| | #211 (permalink) | ||
| Quote:
- poti oricand sa te retragi pe taramul Rusiei ca sa te odihnesti. China nu va veni dupa tine - daca in trecut China a cucerit un oras al Rusiei, cand il vei captura, ai si optiunea sa-l dai inapoi Rusiei. Asta inseamna ca automat toti chinezii din preajma sunt teleportati multe tile-uri in departare. - AI-ul e *****. Rusia a facut OpenBorders cu China. ![]() Alte remarci: - harta: Inland Sea e o harta accesibila la dificultati mari, pentru ca iti da un mare avantaj: doar 2 fronturi de lupta. Celelte 2 laturi sunt ocupate de mare si de marginea hartii. Apropos, nu exista latura mai sigura decat marginea hartii (sau tile-uri cu munti).- China: oare Mao e asa puternic in toate jocurile? Prea des ma bate cu nuiaua la fund... - Mali: oare e bine sa-ti vinzi tehnologiile? In fond, il cresti pe AI, cum am facut eu .- Americanii: oare e bine sa distrugi o natie? Cred ca mai bine ii lasi sa munceasca, abia apoi venind sa culegi roadele .- banii: e rupere cand joci agresiv. Trupele alea iti mananca tot sufletul. Tocmai de aceea cred ca cel mai bun leader agresiv este Incasul. Este Aggresive & Industrious (+1 gold). Dificultatea era Monarch. . Am luat bataie dupa o saptamana de joc.
| |||
|
| | #212 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #215 (permalink) | ||
Aaaa - apropo - un sfat mic in caz daca jucati asa ceva ( ca eu deja am incercat vreo 3-4 jocuri cu un coleg de la lucru ) : la setarile de joc, pe ultimul tab este o optiune pe care trebuie neaparat sa o DEBIFATI ca sa mearga uman jocul - e vorba de ceva cu simultaneous turns. E o optiune care cred ca au introdus-o pentru ca s-au crezut prea destepti aia de au facut jocul. Primul joc l-am jucat cu optiunea aia activata ( nu studiasem cu destula atentie toate setarile ) si ne-a luat naiba : totul merge super pina cind ajung doi jucatori umani cu unitatile unul linga altul si dup-aia incepe beleaua ca iti calculeaza jigodia daca poti sa muti sau alalalt te poate ataca, caz in care nu te lasa si dai, si calculeaza ... si incepe chiar si hardul sa ciriie ... si dai ... si calculeaza ... si se opreste jocul ... si faci cu nervi ... s.a.m.d. Quote:
![]() Insa oricum - nu mai e vorba de aceleasi posibile smecherii ca in cazul Civ1 sau Civ2 unde dadeai load&save de 20-30 de ori ca sa-ti dea settleri la fiecare casuta de barbari ... Toate cele bune | ||
|
| | #217 (permalink) | ||
Quote:
1. Cred ca da - dar numai pina la un anumit nivel. Am jucat un meci de meci ( pe Monarch ) cu americanii - aptitudinea de Organizator mi-a prins foarte bine aici ! -, am ales sa merg cu stiinta doar pe o ramura si in rest sa-mi dezvolt 7-8 orase bine si cind am ajuns la ceea ce am socotit "punctul critic" am bagat un schimb rapid cu cam toti de pe harta, am ajuns aproape egalul lor in tehnologie si, cu orasele destul de bine ingrijite si gospodarite, am scuipat o forta de invazie bunicica destul de repede cu care am cucerit jumate din orasele la doua calculatoare. Si uite asa am ajuns primul la punctaj cu cam 50% peste urmatorul. Acuma singura mea frica e sa nu gate cineva racheta inaintea mea. | ||
|
| | #219 (permalink) | ||
|
me me me . iote eu am nervi tari . il joc pe 256 ![]() si late in the game . pot sa fumez vreo 2 tzigari la un tur . noroc ca nu fumez
__________________ When you're in a race car all you concentrate about is that black piece of tarmac in front of you and nothing else then there's no fear because you don't see anything else you only see where you wanna go you don't see where you would go if.... so from that point if you have speed .. there's no fear. John Nielsen RIP Henry Surtees | |||
|
| | #220 (permalink) | ||
|
Nu mai e nimeni interesat de un joc in multiplayer? Assassin, cautai si tu acum cateva zile.
__________________ Just little old me | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |