![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction | ||||||||
|
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #682 (permalink) | ||
|
O intrebare pentru cei care au mai jucat CIV IV: daca doresc sa joc o campanie clasica, gen cucerit lumea cu o natiune oarecare, deci nu un scenariu predefinit, are vreo importanta daca instalez si addonurile Beyond the Sword si Warlords sau nu? Modifica acestea jocul original sau pur si simplu doar introduc noi scenarii? Si daca trebuie instalate, care e ordinea corecta: CIV IV, urmat Warlods si apoi BTW peste restul?
| |||
|
| | #686 (permalink) | ||
| Quote:
ordinea trebuie sa fie civ4->warlords->beyond the sword.
__________________ Noroc si pita unsa | |||
|
| | #688 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Bucuresti |
Nu stiu cat de activ mai e topicul asta.Cine de aici joaca CIV IV BTS pe net? Nu de alta dar m-am cam saturat de pustani
__________________ Viteza maxima cu care poti accelera un PC este de 9,81 m/s^2 --------------------------------------------------- Nu dati ADD!Doar specificati in legatura cu ce,atat! | ||
|
| | #690 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 | Quote:
![]() Cel puţin ultima versiune de BTS e aşa ... un fel de Civ 4.5. Şi poţi să instalezi BTS direct peste original. Apropo ... eu sunt mare fan Civ ( toată suita ) şi încă bag deşi na ... nu sunt deloc "puştan" ( din păcate ). | ||
|
| | #691 (permalink) | ||
|
Imi este si rusine sa zic ca abia acum 1 sapt am descoperit Cicilization ![]() E genial jocul...am inceput sa caut cat mai multe chestii despre joc si am gasit stirea asta recenta:Sid Meier bringing Civilization to Facebook Sper sa prind un loc in beta test | |||
|
| | #692 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2002 Location: Bucuresti | Dupa o pauza mai lunga
Am reinceput in BTS weekend-ul acesta, dupa o pauza de cel putin un an (cam pe atunci cred ca am jucat ultimul civ) si am retrait acele momente unice ale civ. Trebuie sa precizez ca sunt fan CIV inca de la inceput, chiar daca pe primul nu l-am jucat decat cateva ore (pe vremea aia nu aveam calculator), am jucat saptamani in sir civ 2, civ 2 TOT, Alfa Centauri, si dupa aia s-a produs minunea, a aparut civ 3, chiar daca in varianta pirat nu zburau avioanele (facand jocul enervant in ultima epoca). Iar civ 4 il definitiveaza, cred ca jocul a ajuns defectuos prin perfectiunea sa. Toate aspectele sunt tratate complet, a ajuns sa atinga un nivel de complexitate de neimaginat. Eu nu cred ca mai poate cineva sa invete sa joace civ 4 BTS, la numarul infinit de aspecte pe care le cuprinde. Ok, pentru cineva care a jucat civ 3, probabil ca ii este usor sa asimileze si aspectele noi (coorporatii, religii, spionaj national). Cel putin pe mine prima companie m-a ingropat economic. Exista zvonuri despre anuntarea civ 5, dar chiar nu vad cum ar putea sa il mai modifice pe actualul (evident nu ma refer la grafica/ sunet, ci gameplay, va fi doar un face lift?)
__________________ A robot should not allow humankind to be harmed (law 0) | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |