![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Supreme Commander Resources @ ComputerGames.ro Supreme Commander Demo @ ComputerGames.ro Supreme Commander Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
Pentru fanii Total Anihilation si nu numai: http://pc.gamespy.com/pc/supreme-com.../632026p1.html. That's a BIG | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Mai era un pic si baietii de la IGN faceau stop cardiac in timpul preview-ului. Plin de superlative, extra super ultra hiper mama doamne si sa moare familia mea. Bleah, nu mai cititi articole pe Gamespy ca sunt la fel de relevante ca reclamele la detergenti. Cat despre joc, vom trai si vom vedea, pare promitator, dar la fel par toate inainte de lansare.
__________________ the light at the end of his mental tunnel showed only more tunnel | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Din screenshoturi si din ce scrie prin preview, jocul are toate sansele sa fie extraordinar si un "instant-classic". Sa speram ca nu o sa adere la curentul jocurilor cu grafica buna, idei tari dar gameplay 0. Potentialul e acolo, dar pana in 2006 mai e cale lunga.
__________________ A kiss to build a dream on. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Pare interesant, dar de la interesant pana la superlativele date de Game Spy este drum lung. Sa dau si un exempul, despre Empire Earth 2 au spus ca este "best RTS game ever", iar acum cand a fost lansat, toti spun ca este o mare dezamagire si ca nu merita jocu'. Despre Supreme Commander, nu stiu de ce dar imi aminteste de Starcraft hmmmmm... | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
. Nu am vrut sa spun ca sunt identice. Ci doar imi parea o chestie similara visual. Atat.
| |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
nope, tancurile alea arata exact ca in TA. super joc, la vremea lui. si acum mai ma joc din cand in cand, mai distrug cate un commander, etc.
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Vad ca nu prea stie lumea de jocul asta sau nu ii pasa. Eu unul am jucat TA in prostie (a fost primul meu RTS si prima iubire nu se uita) aproape la fel de mult ca Starcraft si C&C. Din cate am vazut la E3 anul asta jocul pare sa se mentina la superlativele date de Gamespy (ar fi o premiera, dar tinand cont de TA o sa ma las dus de val). De asemenea jocul vine de la THQ (Dawn of War) asa ca inca un plus de optimism. Asteptam 2007
__________________ Our enemy of choice is ignorance. Our weapon of choice is information. Our crime of choice is breaking and challenging whatever laws you feel you need to put in place to stop us from celebrating our existence. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Bossman, stiu ca DoW a fost realizat de Relic, dar THQ pana acum pentru mine a fost unul dintre putinii publishers care au avut un anume standard la jocurile pe care le lanseaza (si Blizzard mai facea parte din lista pana la WoW). Asa ca imi permit sa fiu optimist ca THQ + echipa de la TA o sa faca un joc de referinta. Sper sa nu ma insel
__________________ Our enemy of choice is ignorance. Our weapon of choice is information. Our crime of choice is breaking and challenging whatever laws you feel you need to put in place to stop us from celebrating our existence. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
). Mie mi-a placut cel mai mult dintre toate, avea o grafica peste orice rts de pe atunci. Asa ca abia astept sa apara. Sper insa sa nu faca aceleasi prostii ca pe vremea lui TA, cand parca aveai prea multe unitati si nu puteai sa le manageriezi bine (poate si prea multe variante de unitati).
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
Supreme commander pare foarte promitator,este foarte apropiat de TA ,problema va fi grafica,este bune dar cu vreo 100-200 de tancuri tragand in acelasi timp intr-o lupta online poate deveni o problema,sper sa lucreze la motorul grafic ca sa arate cat mai bine cu cat mai putine cerinte,un exemplu bun de grafica superioara care nu necesita super computer este Ground Control 2.
| ||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
Aici o sa fie cu miile.
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
Imagini noi : http://ve3d.ign.com/articles/727/727885p1.html | ||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|