![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Supreme Commander Resources @ ComputerGames.ro Supreme Commander Demo @ ComputerGames.ro Supreme Commander Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #201 (permalink) | ||
| Quote:
Si jocul asta e CPU dependent asa ca aici ar trebui sa faci un mic overclock daca vrei sa se miste mai bine
__________________ Neutru 1. i5 750|Ninja2|P55-DS3R|4GB 1333|POV 8800GTX|Dell 2209WA|640AAKS|HD642JJ|AD-7200A-0B|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|Sennheiser HD497|Solo 6|Diamondback 3G|Eclipse II|Logitech G25 2. Lenovo IdeaPad S10 Atom N270 | |||
|
| | #202 (permalink) | ||
| Quote:
Droppy vad ca te-ai modernizat.. Ma mir ca nu ai luat 8800GTS 512 ![]() Ontopic.. la ce setari il joci de curiozitate? | |||
|
| | #203 (permalink) | ||
|
si io am jucat sup com fara sa joc prima versiune.. intr-adevar, din prima misiune te baga in paine.... si rupe orice sistem.... am avut prieten care avea e6600 8800gt si intr-un meci cu mine a facut....10fps la 1280x1024 .... cat despre sistemul meu...in harti incarcate 3-4 fps sau mai jos...iar cu detalii minime 5-6...ingrozitor sa joci... pentru cine vrea sa joace pt poveste, va recomand nukes pe uef commander, si ii bubuiti in toate felurile...in rest....there's too many hundred units that will slow pc down...sunt misiuni la care mi s-a facut lehamite sa mai joc de la fps so i nuked the idiots. am jucat si pvp...care e o placere,cu adversar uman e ceva ft diferit de AI-uri. AI-urile sunt batubile de cele mai multe ori, dar ti-o iei de cateva pana sa te prinzi cum joaca... alea adaptive si cele grele sunt maniace rau, si ai sanse mai mari sa pierzi meciu de la nervii din cauza fps si overcrowdingului hartii, decat ca pc-ul a fost mai bun ca tine...vorba aia, if u can't beat them, make them quit )
__________________ Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod | |||
|
| | #204 (permalink) | ||
|
mie totusi mi se pare ca unitatile, cateodata, actioneaza cam cum NU as vrea. spre exemplu, am creat niste bombardiere si le-am vazut ca deja plecasera spre baza inamica, desi anti-aeriana lor era in functiune. am vazut ca sunt niste optiuni acolo sa raspunda cu foc sau sa stea cuminti, etc. - mi-as fi dorit sa fie putin altfel, dar cred ca daca ar fi fost altfel, as fi vrut sa fie asa cum e acum.
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #205 (permalink) | ||
| Quote:
Aia e doar hold-fire si sincer in jocul asta nu prea ii vad rostul , in Company of Heroes sau ceva mai tacticizat da , dar in bataliile astea cu sute de unitatii nu prea e loc de fineturi.
__________________ Neutru 1. i5 750|Ninja2|P55-DS3R|4GB 1333|POV 8800GTX|Dell 2209WA|640AAKS|HD642JJ|AD-7200A-0B|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|Sennheiser HD497|Solo 6|Diamondback 3G|Eclipse II|Logitech G25 2. Lenovo IdeaPad S10 Atom N270 | |||
|
| | #206 (permalink) | ||
|
eu am o problema cu 2 experimentals de la UEF(e vorba despre ceva submarin si o baza mobila) si acea ca nu am texturi la ambele,unitatile le pot selecta si folosi doar ca nu le vad fizic...stie careva de la ce-ar putea fi? si inca o intrebare,care credeti ca e cel mai puternic acu(in lupta ma refer)?
__________________ nick anterior: Dad Savage | |||
|
| | #207 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | Wtb Supreme Commander Forged Alliance
Salut Nu gasesc sa cumpar jocu niciunde la shop-urile din Romania, am incercat si la site-uri ca disk2drive dar Romania este banata si nu pot cumpara si downloada ..Daca stie careva de unde as putea cumpara va rog sa imi spuneti. Multumesc. | ||
|
| | #208 (permalink) | ||
|
am avut rabdare sa termin addonul, fiecare misiune a durat cam 3 ore jucata cu uef ca primary commander si artileria de infinite range construita lasata sa isi faca treaba. ceea ce e frustrant la jocul asta, pe linga fps'ul mic chiar si cu detalii la minim este faptul ca te pune in situatii nasoale fara sa ai timp se te pregatesti. cam toate misiunile astea au "supplies!" (vorba chinezului), in special misiunea in care esti trimis cu dostya sa faci nu stiu ce si te nimeresti in mijlocul hartii, inconjurat de vreo 15 baze inamice care produc non-stop armata si cea in care trebuie sa salvezi niste rebeli dintr'o inchisoare si te trezesti atacat de o combinatie de galactic si monkey de nu mai stii unde e butonul de quit, plus o alta misiune in care dupa sint trimise niste bombardiere asupra bazei tale...impotriva carora trebuie sa construiesti 20 de antiaeriene in marginea de vest a bazei plus scuturi gramada. bineinteles, trebuie sa o iei in freza macar o data ca sa iti dai seama ce anume s'a intimplat de nu iti mai gasesti baza pe harta. n'am jucat multiplayer, dar pe single, la ultimele misiuni, daca reuseai sa faci paragon'ul imediat urma un cacalau de experimentals facuti pe banda rulanta, ca na, nu mai aveai probleme de resurse, puteai sa pui toti constructorii sa bage mare.
__________________ [Sparkky] anybody alive? [Tigga] nope, the zombie apocalypse came. you would have thought we'd all be ready for it, given it's a fairly common game type [Tigga] but no, we all got zombiefied [Tigga] you're the only one left, apart from the dude who will sell you guns | |||
|
| | #209 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: Bucharest |
Si eu am cautat ceva timp... dar l-am gasit la www.*********.ro | ||
|
| | #210 (permalink) | ||
|
A mai patit cineva in misiunea Mind Games, ce in care tb distrus QAI mainframe din Forged Alliance sa ii dea lui Brackman, cel cu paianjenul gigantic, Megalith, ordin sa miste si ala sa nu vrea nici in ruptul capului? Am incercat si cu move ping, attack ping si assist ping, dar nu vrea si pace. Ma poate ajuta cineva? Am jucat 3 ore si ma deranjeaza sa o iau din nou de la capat
__________________ | |||
|
| | #211 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #213 (permalink) | ||
|
Buna ziua Si eu sunt pe la ultimile misiuni de la add-on..Imi place mult jocul.Mai ales ca ma tine incins de la primele minute pana la ultimele..Acuma sunt exact la urmatoare misiune dupa aia de distrus QAI mainframe. Karg: recomandare ... NU te grabesti sa faci obiectivele pana NU iti faci unitati suficiente ca sa fii pregatit de extinderea hartii..In plansa aia cand lucrezi cu Dostya am curatat plansa intai si am lasat ala nedistrus si am bagat in veselie roboti Brick T3 si experimentali..Eu am jucat cu Cybran de la inceput.Din pacate nu am avut atat lux din cauza prostiei avionelor lu Dostya care s-a luat de Jaming prototype si l-au distrus.La faza asta mi-am luat teapa.Pana la urma am reusit sa termin plansa dar nu am salvat ramasitele lu aia. DyJohnnY: Mie imi merge foarte bine jocul.Rar am avut situatii cand s-a poticnit dar scaderea era in jur de 21 - 23 fps..Ma mir oarecum.La prima parte am avut probleme.Este un bug de sunet care face ca, cu sunetul activat performanta sa scada cu 40% - 50%.Ca workaround am dat toate glisoarele la 0 din meniul sound si totul s-a fluidizat dupa aia.Numai stiu sigur daca l-am jucat pe single core sau dual core dar dezactivarea sunetului apare cam pe toate platformele.. Addonul merge foarte bine fata de prima parte chiar daca are grafica imbunatatita: 1024x768 cu totul pe high fara antialiasing pe vista x64 si asta cu sunetul activat complet. Sistemul meu A64 x2 4000+ oc la 3ghz 2gb ram 2900xt Terratec Aureon 7.1 Space Daca aveti probleme de genul ca se aude numai muzica si restul sunetelor nu se aud setati in control panel -- > sound --> la spekers in loc de 7.1 setati stereo. Ar trebuii cu calculatorul sa se miste mai prost decat cu inamicul uman..Incercati si voi si ziceti cum e.. | |||
|
| | #214 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #215 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: Bucharest |
exista un program "core optimizer" scos de un rus pt SupCom... face ca toate procesoarele sa fie incarcate in mod cat mai egal din managementul de threaduri... chiar face minuni.. sint oameni care au cresteri de performantza si de 80% folosindu-l. http://forums.gaspowered.com/viewtopic.php?t=15556 | ||
|
| | #216 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Bucuresti |
Am terminat atat originalul cat si Forged Alliance cu doar cateva crash-uri. La performanta nu pot spune ca am avut probleme in afara de putine momented din FA cand se extindea harta si trebuia sa incarce sute de unitati care apoi incepeau sa ma atace. In ultima misiune pe hard chiar aveam impresia ca se va bloca la prima extindere. Sistemul folosit Athlon x2 6000+, 4 GB RAM si 8800 GT. Vreau sa joc in multiplayer iar la noi vad ca doar pe ********* este. Are vreun sens sa iau si pe primul sau ajunge Forged Alliance ? Normal ar fi sa nu imi foloseasca la nimic dar totusi prefer sa verific. A putut cineva sa il cumpere online (download) ? Vad ca preturile se invart la 30$, mult mai ieftin decat la noi. Cutia si dvd-ul imi sunt absolut inutile, doar ocupa loc in casa, CD-KEY-ul ma intereseaza | ||
|
| | #217 (permalink) | ||
|
De ce nu iei tu mai bine http://www.*********.ro/index.php?ma...oducts_id=1856 ? Mi se pare o afacere mult mai buna .
| |||
|
| | #218 (permalink) | ||
Mie nu neaparat :P Daca pentru online ar fi necesar doar FA nu vad un motiv bun sa platesc 150 RON si sa le am pe ambele cand se poate face download din afara cu 30$, exemplu: http://www.direct2drive.com/4/5254/p...iance-Download Acelasi produs costa pe ********* 109 RON mult peste cei 30$ (70 RON) fara sa iau in considerare drumul dupa el sau curierul. Din pacate am citit pe un forum din strainatate ca avand numai FA vei putea accesa doar rasa noua....no UEF, Cybran sau Aeon, pentru alea trebuie si primul. In acest moment devine ceva mai tentanta oferta unde ai dat link, este cu aproximativ 30 RON mai mult decat in afara + drumul / curier. Voi vedea care o aleg, au sediul relativ aproape de unde lucrez si as putea sa ii vizitez. L.E: de fapt pretul la download pentru Gold (ambele) este 45$ = 100 RON.... Ca sa revin cu prima intrebare, a cumparat cineva din strainatate versiunea de download-at ? | ||
|
| | #220 (permalink) | ||
Pacat, pretul era foarte bun Ma intreb atunci de ce apare la billing address Romania cand nu ne vor banii.
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |