![]() |
| | #21 | ||
| Quote:
Ce frumos pica r@m-ul cand bateam la usa :P.
__________________ Haideti sa haidem | |||
|
| | #22 | ||
| mie nu mi se par rusii slabi,cu vreo 5-6 apocalypse si 3-4v3uri... ![]() | |||
|
| | #23 | ||
| Vreau sa stiu daca poate juca cineva cu mine... Poate sa facem un clan Romanesc si sa ii batem pe toti...
__________________ a man a plan a canal Panama (cititi invers) | |||
|
| | #24 | ||
| io maaaaah zilnic dac' am juma de ora, mai bag rpd un brutal cu sperw. ![]() si yuri's la fel oricand, oricat, oriunde,oricine, vecine ![]() | |||
|
| | #25 | ||
| Red Alert 3 dezvoltat de niste rusi ca mod pentru C&C Zero Hour. Eu le urmaresc progresele de vreo 2 ani...si au resusit sa scoata un demo recent. | |||
|
| | #26 | ||
| hmmm, de cand a cumparat EA, westwood..., slabe sperante sa mai iasa un RTS la fel de interesant si amuzant ca RA2&Yuri...., inca sunt fan..., cred ca pentru vecie.. "At least I have job" Unitatile mele preferate... 1. PRISMA... hmm, vreo 20 2. Rocket infantry aia..., sa vezi numai cum crapa Prismele inamicului.. 3. Apocalipse + Iron Courtain 4. KIROV + spionul inamicului capturat cu yuri => Power sabotage..., dezastru total. 5. Truck Bomb..., KBOOUUUMM... sa ii vad pe astia din ziua de astazi.., facand asa ceva... ![]() | |||
|
| | #27 | ||
| Quote:
Poftim ?! ![]() Am terminat jocul de 2 ori, numai ca sa ma mai uit la filme ! ^_^ Mamuturile, ca si in RA95.. RULeZ The EArth.. and the AiR ToO ! !!! ELITE !!! | |||
|
| | #28 | ||
| Se mai gasesc servere pe net ??? | |||
|
| | #29 | ||
| Sunt fan fan Red Alert 2. Daca scot astia vreun red alert 3 ce-o sa mai fie prin retele. ![]() Daca e bun jocul ca si Red Alert 2 sterg toate jocurile din computer )
__________________ 20% comision sau minim 40$ de site(fara 71$ de comanda nu scapi cu alte cuvinte 31 transport minim)... pentru comenzi pe net de oriunde, peste toate cheltuielile! (Haine electronice...etc)Detalii cauta pe forum shaqvill. Contact pe forum sau pe ym usa_nic PRET Iphone 3G Posibil voi vinde cand vor aparea la liber! | |||
|
| | #30 | ||
| problema e ca daca o sa fie vreodata un RA3, o sa fie produs de EA (detinatorii francizei Comand & Conquer)..., si sincer nu ma astept la prea multe.. intr-o vreme era vorba sa iasa Red Alert 3, insa de cand echipa de la defunctul Westwood s-a destramat..., slabe sanse. | |||
|
| | #31 | ||
| Downloadati demoul din linkul pe care l-am pus si jucati RA3 ![]() | |||
|
| | #32 | ||
| L-am instlat, acuma ii dau sa vedem despre ce e vb!
__________________ 20% comision sau minim 40$ de site(fara 71$ de comanda nu scapi cu alte cuvinte 31 transport minim)... pentru comenzi pe net de oriunde, peste toate cheltuielile! (Haine electronice...etc)Detalii cauta pe forum shaqvill. Contact pe forum sau pe ym usa_nic PRET Iphone 3G Posibil voi vinde cand vor aparea la liber! | |||
|
| | #33 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: Bucuresti, Romania | imi place si mie RA2 DAR nu am cu cine juca SAL baeti...joc si io RA2 dar nu am cu cine:P... eu propun sa ne facem o retea (LAN over the internet www.hamachi.com) si sa jucam...explicati-mi si mie va rog cum configurez IPX k sa joc RA2 in retea o singura data mi-a iesit si nu mai stiu cum...si daca stiti servere ceva spuneti-mi si mie pls. bafta! | ||
|
| | #34 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 Location: Pitesti Slatina Craiova | cred ca Ra2 e cel mai tare joc iesit vreodata, introducand diversificarea de unitati din Eagle Red se pot dezvolta strategii super tari, ceva de genu 40 secunde si KABOOM, sau ceva de genu 3 ore si ....... ma rog, cautati patchu pt eagle red super tare..... astea sunt strategiile, rapide, tactice, nu o grafica care mananca 500% din resurse sau hai sa zicem 10% din resurse si in care strategia e cateva unitati si gata..... si mai ales enervant fata de RA2 e la celelalte ca pana ataci trece draq anu, asa aici, un inginer, flak tank cu 5 ingineri, explosive dog+ifv= mini nuclear BOOM, demo drones si multe altele pe care poti sa iti construiesti o tactica beton....... a, da....... inca se mai joaca :d si inca cum ![]() | ||
|
| | #35 | ||
| Quote:
2. Activat IPX numai pe hamachi network 3. daca vrea cineva sa joace pe hamachi , retea : test-540 ...workgroup : work passwd :540 Va astept ... retea RDS - Iasi | |||
|
| | #36 | ||
| Nu are nimeni jocul original sa ne jucam online? Este server si te poti juca fara probleme. Am dat de un singur Roman care il joaca online si am facut o echipa. Ne mai rebuie jucatori... Chiar nimeni nu joaca online?!
|
| | #37 | ||
| Nu trebuie abandonat jocul, e unul dintre cele mai bune din seria C&C... Nush cat poate influentza negativ jocul cei de la EA GAMES, in opinia mea ei nu prea au experienta in strategie, dar cine stie... As dori sa fac parte dintr-un clan, k la un moment dat chiar am vrut sa fac un fansite romanesc da' m-am lasat pt. k nu am net bun shi nu ash fi putut intretzine asha cva, poate doar dak m-ash asocia q alti fani kre vor sa faca un astfel de site. strategia lui bau_bau646 (vezi mai jos post) o foloseam si eu, dar foloseam Rhino Heavy Tanks, mai rapide, si mai ieftine... Eh... Amintiri... Acuma Generals e la putere... Oricum voi downloada RA3, sa vad ce iese Unitsurile mele preferate sunt: Mirrage Tanks, f. bune pt. a pazi ore fieldurile... doar asha nishte copaci p ici p colo, si nici un miner inamic nu mai vine yay. Chrono Legionairre sunt senzatzionali, zece vor da randamentul maxim. Flying Discs + Yuri Prime = Player Defeated garantat. Shi un mic secret (mai shtiu, dak avetzi nevoie PM): Desolator + IFV = Demolition Truck... How 'bout that? Oricum voi aparea shi pe net sa joc, dupa ce imi pun net. In rest GG C&C Fans!
__________________ Mr. Ice | |||
|
| | #38 | ||
| Pana nu joci Red Alert 2 online poti sa zici ca nici nu ai jucat. Eu ma consideram foarte bun la el, dar cand am inceput sa joc online am ramas cu gura cascata. Va garantez ca daca veniti sa jucati online nu o sa puteti intra in top 2000 macar. E foarte fain online! Echipa Romaniei are numa 2 jucatori... Nu mai vine nimeni sa ne ajute?! Echipa e pe locul 40 acuma din vreo 200, dar deabea o inceput luna.
|
| | #39 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 | man ce inseamna 1. Numele workgrupuli sa fie acelasi ? | ||
|
| | #40 | ||
| Intradevar..., era o chestie pe vremea RTS 2D, cand nu iti lua partea grafica a jocului toate resursele ...., acuma din nefericire RTS au ajuns sa crape resurse in nesimtire si nu prea mai cred eu sa apuc ziua sa vad unul fara limita de populatie.... Cat despre jocul online... tot am zis ca odata si odata o sa imi fac timp sa imi cumpar un pachet RA2+Yuri, macar asa din nostalgie. Insa daca vad ca nu o sa iasa nimic satisfacator pana la toamna cred ca o sa ma reintorc la "good old" RA2. | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|