![]() |
| | #62 (permalink) | ||
|
grig_jr: S-ar putea sa il am eu, nu stiu, trebuie sa caut. Il aveam candva. Iti dau raspuns sigur in max 2 zile. Cunosc inca oameni care mai joaca Red Alert 2. Vreo 8 daca stau sa ma gandesc. Poate chiar mai multi. Din ce am observat, e printre primii pe lista la cei cu calculatoare low-end (si d-astia cunosc o groaza). | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
Nu neaparat low end,eu de ex ieri am bagat o tura de red,ne saturasem de dota au venit baetii la mine,neam adunat 8,am adus switch,cabluri..si baga mare numa red alert 2 am jucat toata noaptea.Si nu pot zice ca avea vreo unu din noi calc low end,eu de ex am prescott 3GHZ ,fx5900,cu 1024 ddram,recunosc o fost de ultima generatie acu 2 ani,dar nici chiar low end nu e,si prietenii aveau cam tot pe acolo,barton 3000+ cu 1024 ddram,unul din noi care avea cel mai slab calc avea 512 sdram,dar si pe ala rula calumea red alert Si uitasem cat de fain e red2,apoi bagasem si cateva ture bune de yuri"there is only one true yuri" dar il faci din cloning vatts si iasa 2 yuri,mda"only one true yuri" Noi de ex ne jucasem de dragu vremurilor,nu de aia ca aveam calc mult prea slab sau asa ceva,ne jucam ca inca ne place red2 | ||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
Nu te contrazic, nosferat, am spus doar ca RA2 e printre primii pe lista pe calc. low-end. Hell, am pus-o si eu de o retea la Red 2! Si am un dual core la 3,2 cu 2 GB de ram si un GF 7900 GT TOP!. Vorbeam de cei care inca mai fac skirmishuri si joaca in singleplayer. Ai si tu dreptatea ta, nu pot sa te contrazic. | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
| red alert 2 ... probleme,gogule !!!!!!!!!!
sper k am nimerit bine threadu este vorba de red alert2 si/sau cu yuri's revenge imi place f mult jocul, altfel nu insistam nustiu daca este de la mine (de la jocul care il am eu) sau de la ei (modul cum a fost facut jocul, de westwood), dar la un moment dat in multiplayer, cu vreo 40-50 de prism tank sau apocalypse, se blocheaza cateva secunde din cand in cand, si e frustrant rau de tot prima data am crezut k e de la calc - aveam atunci k7 1200 / 256 / gf2gts64 dar apoi lam incercat p un p4 2800 (1mb L2)/1024/fx5000-si-ceva si acum pe opteron 2.7g / 1gb / 256mb 7900gt -> sist din semnatura de la calc nu cred k e , k doar nare cum sa ceara mai mult de-atat (ca sa mearga perfect ma refer)acum ce ma gandesc io: ori tehnologia voxelilor este implementata prost(sau e ea insasi o prostie) ori altceva e prost in engineul jocului ori este de la conexiunea de la retea (parca in single, blocarile apar mai tarziu) si p single construieste si mai rpd l-a jucat cineva in multiplayer si ia mers perfect? daca da ce versiune era ce patch trebuie sa pun ar fi de folos si un link pt patch k nu am gasit mersi mult si astept raspunsuri
__________________ decat mult si fara rost mai bine putin si prost | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
si eu ma joc ra2y un lan ocazional, cu varmiu si inca un baietzash care aproape ne face p amandoi e bun care sunteti mai buni asa dati un pm si vb cu el, k tare as vrea si io sal vad k ia bataie, 1 la 1 ![]() totusi am o problema, cand se strange tona de tancuri incepe si s blocheaza cateva secunde (in multiplayer ma refer), si cateodata pica, cine stie de problema please help. e frustrant si am mai auzit de o treaba, la total anihilation, zicea cineva mai sus k se joaca, am citit undeva k au facut unii un engine mai actual, ar putea sa s incerce ceva si la red alert 2 k e penibil sa faca figuri si pe opteron cu 1gb ram am incercat mai multe versiuni, ce trebuie sa fac sa mearga bine ????? cred k westwood "sa dus" de la blestemele jucatorilor de ra2 ![]() bafta
__________________ decat mult si fara rost mai bine putin si prost | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
| Quote:
. Westwood nu ma e, dar sa facut un server care se numeste XWIS care a luat locul la Westwood. E foarte fain ca poti castiga premii daca joci pe internet, poti sa iti faci clan, si este si ladder pentru joc care se reseteaza lunar. Nu stiu sa iti respund la restul intrebarilor. Din toate persoanele care au raspuns in topic-ul asta nu este nimeni care joca RA 2 online?! Bai mai lasati jocurile crackuite in pace ca nu is asa de scumpe astea originale.
__________________ a man a plan a canal Panama (cititi invers) | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
| mai da ce te streseaza asa? Intradevar sunt mici intreruperi si pe opteron si pII. Nu inteleg in schimb ce te deranjeaza asa tare. Am jucat din 2000 cateva sute de reprize in retea cu niste indivizi foarte hotarati da nimeni nu a avut obiectii. Sa vezi cum e cu 4 vs 4 intr-o sala care are ****avea*** k6 la 4-500.
| |||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
Eu cand am zis de jocuri crackuite nu iti dadeam tie sfaturi in legatura cu problema ta... Dar nu conteaza... Stiu ca si eu am avut acelasi problema cu Red Alert 2 in retea si era din cauza ca foloseam placa de retea onboard. Dupa ce am pus o placa de retea noua nu am mai avut probleme. Tu ai placa de retea onboard cumva la unu din calculatoare?
|
| | #72 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
Atunci cand E.A era inca mic,si westwood facea red,presupun ca aia nu se gandeau ca cineva chiar ar face o masa asa mare de tancuri,mai ales ca nu erau nush ce avioane de calculatoare pe vremea aia,si mie mi se blocheaza daca fac mai mult de 50 kirov intrun loc,daca dau cu mouse-ul mai incolo pe harta,ruleaza normal dar acolo la "kirov reporting" se tot blocheaza Am incercat in single in multi si pe net,si e aceeasi chestie la fel se blocheaza la acelasi gen de faze,cand ai unitati cat incape,"sacadeste" indiferent ce calc ai | ||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
Eu mi-am instalat acum 2 zile C & C Generals . Dar tot RA 2 este cel mai frumos joc din aceasta serie . Eu joc ! . Merge online jocul ?
__________________ This is 10 percent luck, 20 percent skill 50 percent concentrated power of will 5 percent pleasure, 15 percent pain And 100 percent reason to remember the name. Respect the rules nigga !
| |||
|
| | #75 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ This is 10 percent luck, 20 percent skill 50 percent concentrated power of will 5 percent pleasure, 15 percent pain And 100 percent reason to remember the name. Respect the rules nigga !
| |||
|
| | #77 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 |
am revenit.. mnoa cre ca de maine o sa pot juca si io odata red 2 pe net.. (sper) dsector ia pls adresa mea de mess.. sa vb cu tine... sau dami`o pe a ta.. ai ca nu ai mult de muncit si apoi vom vedea noi cum jucam numa sa putem comunica..
| ||
|
| | #78 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Sep 2006 Location: Bucharest |
Red Alert 2 , ce amintiri imi trezeste , primul joc de strategie care l-am jucat pe net , cele mai tari faze le tin minte cand jucam in echipe de cate patru : -Ne bagam toti sa facem nucleare sau weather control machine , si cand erau toate gata dadeam pe o baza inamica -Ne bagam toti alliati , facem chronoshere si trimitea toti vreo 20 de primse la unu in base , mai puteai trimite si un construction vechile cu chrono si dak erai francez ca rasa faceai grand cannons , ce as fi dat sa le fi vazut faza can au observat cele 20 de cannons care le facusme =)) Da cred k cea mai memorabila a fost intr-un joc 5-5 la noi toti allianta , ne-am facut mass harriets si korean fighters ( vreo 100 fiecare ) si am atacat , mass destruction | ||
|
| | #79 (permalink) | ||
| Quote:
. (2v2) Esti bun rau daca poti 4v4. ![]() Edit: Pe retea stiu ca se poate dar tu vorbesti de net.
|
| | #80 (permalink) | ||
|
as juca eu RA2 dar nu stiu ce are jocul meu ca nu merge pe net... habar nu am ...
__________________ : Something's wrong and it ain't look good...Q6600 G0,2900XT HIS 1 GB GDDR4 :P5N32-E-SLi, ZALMAN CNPS9500, 2x1 GB CORSAIR DOMINATOR PC6400 , WD 320 SATA2 buff 16mb , Creative Audigy Platinum , DVD-RW LG black, Sursa TAGAN 700W SLi si tot ce vrei ready' , Thermaltake Armour , Acer AL2216W , DELL keyb. + Logitech RX300 , | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|