![]() |
| | #124 (permalink) | ||
|
dsector daca vreau sa joc pe net trebuie si yuri's revenge sau merge si cu red2 simplu fac o comanda din afara si ma bate gandul sa i-au si red2
__________________ Core2Duo E6400@2128 Mhz || Cooler Noctua NH-U12P || MSI Neo-2 FR || Mushkin 2x 2GB, XP2-8000 || Asus ATI Radeon HD4850 || HDD Western Digital 320+640 GB AAKS || DVDRW Samsung SH-S183L/RSMM || Logitech G15 Gaming Keyboard || Razer Deathadder || JoyStick Top Gun Afterburner 2 || Gamepad Thrustmaster 2-in-1 Dual Trigger || Sursa Thermaltake Purepower RX 500W....updating system components...finished | |||
|
| | #126 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 Location: far away |
vreau sa zic si eu ca ma enervez de-mi sar mucii... am vrut sa cumpar jocu, nu mai este... am vrut sa cumpar "the first decade" nu mai este... imi bag picioarele. mi-am facut cont la paypal. il cumpar din anglia (20 de lire cu tot cu transport). pana imi vine MasterCard'ul ... mi se lungesc urechile... pana imi vine jocu din anglia ... mi se lungesc urechile... tragic ![]() in orice caz jocul merita. si "the first decade" merita si mai si | ||
|
| | #128 (permalink) | ||
|
kutie, am vazut astazi la Best din Unirea pachetul First Decade + C&C 3, 1.7 mils.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #129 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 Location: far away |
ce sexy ca e in unirea... eu sunt in timisoara ![]() vreau ori un magazin fizic din orasul asta, ori vreun magazin on-line de unde sa-l comand. tocmai am aflat ca pana imi rezolv de cardul ala mi se vor lungi urechile... cere banca bilant pe firma unde lucrez pe 2006, 2007 si ian 2008 + balanta pe astea 3 super fain... | ||
|
| | #130 (permalink) | ||
|
Incearca aici: http://www.buygames.ro/list.php?sear...1=&c2=&x=0&y=0 http://www.game-shop.ro/search.php
__________________ a man a plan a canal Panama (cititi invers) | |||
|
| | #132 (permalink) | ||
|
Pana la urma cum pot sa il fac sa mearga pe lan cu hamachi?nu vreau sa joc online vreau doar sa trag o batalie cu un prieten,m-ar interesa yuri in lan sau chiar yuri+patch apocalypse desi e putin aiurea cu noile unitati.Vedem calculatoarele in hamachi dar nu vedem nimic in joc,ce trebuie sa modific exact in fisiere sau ce trebuie facut sa putem juca in lan?
| |||
|
| | #133 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Quote:
si pe mine m-ar interesa si eu joc de ceva vreme ra 2 si m-as baga intr-o retea id sfaxbatranul
| ||
|
| | #136 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
Am jucat demult RA2, superb joc. In retea ieseau scantei cand rupeam cate un RA timp de 2 ore si pica conexiunea: care ar f invins, care a fost mai bun, ce am fi facut in continuare, cum am fi respins asediul, ce forte mai aveam prin baze etc. Cat despre 7 brutali, nu credeam ca pot fi invinsi dar apoi o faceam lejer. Dar numai in anumite conditii si cu o anumita strategie: fara super weapons, brutalii sa fie majoritatea rusi (atacurile lor aeriene sa poata fi astfel respinse fara sa iei damage), sa se joace pe harta (nu-i mai retin numele) parca arctic nushcum, aia hexagonala cu poduri. Strategia e simpla: 1. daca pici izolat rupi ambele poduri, faci antiaeriene la greu si te dezvolti pana scoti apocalipse, prisme, etc, armata serioasa. Apoi te joci cu ei lejer 2. daca pici in unul din capetele hartii vei avea vecin terestru un adversar. Rupi podul de langa tine si iti iei primele tancuri pe care le primesti de la inceput, treci pe marginea apei pe langa adversarul vecin si rupi podul din dreptul lui indiferent de pierderi. Astfel vei avea un singur adversar direct si restul vor fi izolati , vor ataca numai aerian. Poti face fata usor vecinului si aerienelor pana te dezvolti apoi ii mucifici pe toti. Ambele strategii se bazeaza pe o problema a jocului: calculatorul nu repara niciodata podurile deci nu te va ataca terestru niciodata. Edit: daca adversarii sunt prea multi americani (sau aliati) avioanele ajung prea repede trecand de antiaeriana si te fac varza. Bafta si distractie maxima, un joc clasic ce merita reinstalat din cand in cand. | ||
|
| | #138 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
sal baieti ![]() am reusit si eu sa il fac sa merga pe hamachi..am jucat ieri seara cu 3 prieteni ![]() id`ul meu de mess e: mihaita_singurelu (yahoo) dati un add sa facem un joc postez aici si un tutorial care mia mers mie: 1) You MUST have Hamachi 1.0.1.5, other versions wont work. 2) Once installed, install the newtware (ipx,isp) protocol. 3)Reboot. 4) Right Click on the conection named Hamachi, properties, click where it says "Nwlink Ipx/spx/net bios compatible, blablabla 5)Click properties, then you will see a tab named "general" and three fields. 6) First field MUST be 00000000 7) Second field , pick Ethernet 802.2 8)Third field, MUST be 00000001 merge doar cu HAMACHi 1.0.1.5 (il gasiti de downloadat free) si RA2 cu patchul 1.006, merge si Yuri 1.0.1 sau cum se scria datimi un add ma gasiti aproape tot timpul on | ||
|
| | #140 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 | Server Red Alert 2 deschis
Pentru cei ce vor sa joace RedAlert2 (cred ca si Yuri merge) este un server deschis, dar nu prea sunt jucatori . Se poate juca chiar daca nu ai un cd-key valid.Deschideti C:\WINDOWS\system32\drivers\etc si editati hosts adaugand urmatoarele campuri si salvati: 208.100.53.40 servserv.westwood.com 208.100.53.40 irc.westwood.com 208.100.53.40 gameres.westwood.com Apoi intrati in joc si alegeti: Internet -> Custom Match -> introduceti un nickname si o parola -> Login -> si gata, sperand ca ati anunatat si pe altii sa intre ca sa aveti cu cine juca ![]() P.S.: nu este verficat si pentru patchuri anterioare, dat eu am avut jocul patchuit pana la 1.006 si a mers fara probleme. Cand vreti sa jucati dati mi un mesaj ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- http://www.enderzone.com/ Last edited by bobafet; 13-09-2008 at 12:52.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te gratuit in Gladius2 - un joc de actiune, multiplayer! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|