![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2000 Location: ro |
Joc excelent la http://games.swirve.com/utopia/login.htm joc de gashca, strategic,free, nu trebe calculator cu 3D, trebuiesc numai 20 min/zi sa te poti conecta la Internet. Care ati mai intrat in el, mai datzi-va cu parerea aici. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 |
am avut eu cu riva o tentativa sa jukam dar nu im place ca te pune in aliante aiurea...de ex nu ne putem fdace noi o alianta...poate o sa ma chinui sa il invat si o sa jok... ------------------ Look behind you...if you don't see me then my cloaking device works!
__________________ "You can accomplish a lot of good in the world if you don't care who gets the credit for it." - Myles Horton | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2000 |
Joc si io la Utopia. Regiune 38:2 E nasoala faza ca nu poti sati faci tu o alianta , dar e si mai nasol cand intri intr-una plina de bulangi care abia asteapta sa treaca cele 72 de ore ca sati ia pamantul. Cel mai bun mod de a invata sa joci e sa intrebi pe forum.Daca nimeresti bine o sati dea toti sfaturi si o sa te ajute la inceput cu bani,soldati si restul. Ahh si ca sa mai faceti rost de inca 5 acri pe gratis apasati pe linkul din dreapta-sus.(asta pt cine nu stia) | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2000 Location: ro |
Mai joc. Din pacate nu prea am timp sa o fac cum as vrea eu. Appo aliantze: poti gasi prieteni (si dusmani) in orice regat. Acum cind se face reset exista o practica sa faci schimb cu cineva din alt regat sa ajungi cu cine vrei. Intrebati si voi pe forumurile voastre daca vrea cineva sa schimbe regatul sa nu stearga contul ci sa ne dea parola ca sa intram noi pe contul respectiv. Defectind aiurea ai sanse 0 sa nimeresti cu cine vrei pt ca sunt 3000 de regate. | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2000 |
bai am jucat cu Demiurgus si faza naspa e ca nu poti sa te duci tu unde vrei, am cazut cu nister bulangii in kingdom si m-au enervat asa ca tot la www.promisance.net e mai bine. ------------------ [KX]Phender
__________________ Phender | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2000 |
joaca cineva de aici la http://www.darklights.com/ambar ?
| ||
|
| Advertisment | |
In Mafia1930 ai toate sansele! Plin de sperante, in taramul celor liberi. De la spalator de vase la Milionar - asta este visul tau! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|