![]() |
| | #23 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2000 Location: Iasi, Romania |
Si eu!! ![]() Provincia Helios (1:13), Sir Elis. Regatul Binary Inscription. PS: super fain )
__________________ Desktop: Gone, but not forgotten ![]() Mobil: Dell Inspiron 9200 / 17'' WXGA+ / 1.8 Dothan / Radeon Mobility 9700 128M / 2x512 Kingmax C2.5 / 40G Fujitsu / NEC 6500A 8x DL / 802.11g | ||
|
| | #24 (permalink) | ||
| idee
astia care sunteti pe world of utopia si care aveti optiunea sa ramaneti cu regatul respectiv bagati si voi un topic pe forumul vostru sau dati un mesaj catre rege sa ne bage pe toti astialalti in friends list... sa nu ne batem ca prostii intre noi. Daca aveti intrebari sau vreti ajutor nu ezitati sa imi dati un mesaj prin utopia. 23:25 Fields of Izu AI vine resetul soon | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
16:20 utopian matrix p world of utopia
__________________ Now Disciples of the Watch See your Prince of Darkness rise Through famine and destruction The Four Horsemen at my side I demand a victory, I demand a sacrifice Or spend all eternity In the flaccid gut of Christ! | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
Ok, the reset is upon us. Am niste probleme cu parola dar o sa postez regatul si numerele imediat ce activez contul. Cei carora nu va place jocul sau pur si simplu v-ati plictisit... nu stergeti conturile... dati-ne noua info-ul... poate reusim sa ne strangem mai multi intr-un regat... ar fi neat uh ? Regatul meu nu face parte din nici o alianta...suntem independenti si iata, age-ul care tocmai a trecut a fost culmea gloriei pentru noi. Am iesit locul 1 pe insula si locul 37 in lume. beat that !!! insa, joc cu ei de 3 ages.icq: 91850925 - Osy
__________________ .: one liner™ :. | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Deci si prin urmare, io imi cam bag *bip* in Utopia. Chestia cu "activation code" este o mare porcarie, m-am trezit azi in mod special de dimineata ca sa pun chestiile la construit, conform super extra strategiei pentru gindirea si testarea (calcule&shit) careia am pierdut o zi intreaga... si nu am primit nenorocitul de cod nici acum, dupa mai mult de 12 ore ! Si... se pare ca nu sint singurul in situatia asta... am mentionat ca imi cam bag *bip* in Utopia ? ^@$##%!#$!#$#!$!#$!#$# | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
razvi, baga si tu numerele... sa stim si noi cu cine avem de a face
__________________ .: one liner™ :. | |||
|
| Advertisment | |
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|