![]() |
| | #61 (permalink) | ||
|
mda deci eu am avut nijte probleme shi am renuntzat la contu d p bf acum miam facut cont nou p world 30:24 The Land of I
__________________ Now Disciples of the Watch See your Prince of Darkness rise Through famine and destruction The Four Horsemen at my side I demand a victory, I demand a sacrifice Or spend all eternity In the flaccid gut of Christ! | |||
|
| | #62 (permalink) | ||
| mda.
cre' ca e vreo astenie de vara timpurie chestia asta cu "contu' de pe bf". Nici eu nu-l mai am din cauza ca l-am dat unuia care fusese sters. Iar contul de pe WoU mi-a fost sters... damn. Anyway, acum fac babysitting la un Orc pe bf, iar pe WoU am luat-o de la capat cu un dwarf care promite mult ![]() P.S: care ai posibilitatea sa faci rost de un cont la tine in regat, si crezi ca regatul merita, baga un mesaj la #91850925 pe icq. NU ar fi frumos sa avem un regat majoritar roman ? (fara tigani, etc )
__________________ .: one liner™ :. | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
| Utopia
Am nevoie de ajutor in a-l da jos pe Gladsheim (31:16), pe WOU, pina la sfirsitul erei. Nu are hoti sau magi, deci daca nu aveti puterea militara necesara, "fireball", "kidnapings" etc sint OK .Cum sfirsitul erei este aproape, cei dispusi sa faca schimb de conturi, in incercarea de a aduce mai multi romani in acelasi regat, sint rugati sa imi dea un mesaj.
__________________ ... brrrrrrrraaaaainzzzzzzz .. | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
| Cont la Utopia
Mi-am facut un cont la The Utopian Battlefields si am aflat ca prietenii mei joaca la The World of Utopia. Si acum vreau sa sterg contu vechi si sa fac unu nou, pt ca zic aia ca daca te prind cu 2 conturi ti le sterg pe amandoua si nu ar fi chiar placut . Cum fac sa sterg contul ala ?... nu gasesc pe nicaieri
__________________ show version | include ([0-9]*)(_\1)+ | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
Eu (for example), joc cu 2 conturi pe World............ Nimeni n-a zis nimik pâna acum..... Am chiar acelasi mail pt cele 2 conturi..... Deci..... ![]() Faza cu cut/paste la conturi nu cred ca e posibila...... too sad .... dar poti sa incerci sa postezi ceva la www.utopiatemple.com maybe you're lucky.....
__________________ «But whom that hides a dark soul and fool thoughts, benighted walks under the midday sun, Himself is his own dungeon.» John Milton | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
| mda
Arrezo, o sa fii sters, crede-ma. Been there, done that, acum suflu si in iaurt. Toyotomi, same thing. detaliile conturilor trebuie sa fie diferite, e-mailul trebuie sa fie diferit, orele de logare trebuie sa fie diferite, cookies trebuie sterse de fiecare data, iar pentru IP e bine sa folositi un proxy, sau daca sunteti pe dial-up, sa va reconectati la ISP (se schimba IP).
|
| | #77 (permalink) | ||
| News Update:
I need (Wind beneath my Ass 21:28 WoU) killed !!! As in dead, squished, torched and nailed. Any actions against him welcomed, plus u get my outmost respect and gratitude. P.S: versiunea in limba romana: (Wind beneath my Ass 21:28 WoU) trebuie sa moara !! Raman dator.
|
| | #79 (permalink) | ||
|
One Question: When is this era going to an end??? Cumva pe 18 Iulie? Eu nu prea sigur dar odata ce era aceasta a inceput pe 18 Aprilie, nu vad de ce nu s-ar termina pe 18 Iulie....
__________________ «But whom that hides a dark soul and fool thoughts, benighted walks under the midday sun, Himself is his own dungeon.» John Milton | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Oricum pe unul dintre ele n-am mai intrat de vreo 15 zile, deci mi s-a sters automat... Stiu ca tie ti l-au sters... too bad, too sad
|
| Advertisment | |
La viteza warp, prin galaxii straine! Teleporteaza-te acum si inregistreaza-te gratis pentru odiseea ta spatiala! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|