![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Beton de betoane : Rts in secolul 17 ... 8000 de unitati ... 6 resurse ... 300 upgrade-uri ... peisaj 3D ... 16 natiuni !!! http://softseek.zdnet.com/Games/Stra...235_index.html ------------------ Fantoma lu' Bunicu | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Jocu' e facut de CDV, cei care au facut si fenomenalul Sudden Strike. Au inceput sa lucreze la joc in vara, atunci cand SuSt era deja la final. Chit ca e facut de CDV, totusi eu nu sunt prea entuziasmat si sincer nu cred ca o sa poata detrona AoE care e master in domeniu.
| ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Bucuresti |
A aparut pe warez acum ceva timp, dar vad ca nu v-ati aruncat sa ziceti nimic despre el, mai ales ca unii erau chair fani declarati inca de la screenshot-uri. Oricum, nu prea e de gasit pe net, cel putin nu la site-urile uzuale, iar unde l-am gasit eu, a disparut. Jocul are o grafica f.f. reusita. Este un Age of Empires mult mai aratos, nu stiu daca si mai bine facut, nu inca cel putin. S-ar putea ca versiunea asta sa fie doar un beta, altfel nu-mi explic de ce nu a aparut masiv pe net, fiind un joc cu mult mai reusit decit timpeniile care se gasesc acum. Iar la release-date am vazut ca de abia in aprilie trebuie sa apara. Chiar daca e beta, nu o arata. Pt. mine e cel mai bun joc aparut in 2001, so far.Are appeal si gameplay. Primele 2 jocuri incepute le-am pierdut rusinos pentru ca m-am aruncat sa-mi dezvolt prea tare economia si n-aveam nici un ostas cind a venit cu 3 pifani si mi-a cucerit tot orasul. E misto ca poti cuceri baza adversarului, nu trebuie sa o distrugi. Misto pt. calculator, desigur, ca inca n-am avut placerea sa ma plimb prin baza lui ca Voda prin loboda. Mai vorbim. | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| acum il am pe full cd , original , in germana , dar nu am inca calculator acasa si la sala nu l-am instalat decat pe un calc.... ce ma supara e ca nu are editor...aveam planuri mari...
__________________ That man is not truly brave who is afraid either to seem or to be, when it suits him, a coward. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2000 Location: Bucale |
da, si io la fel am dificultati in gasirea unui partener de multi, cred ca ar fi chiar mishto, dar ar dura probabil mult (resurse, upgrade-uri etc.), iar in cafe cred ca n-am nici o sansa sa-l fi adus.
__________________ YOU CAN RUN BUT YOU'LL JUST DIE TIRED | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Inainte sa plec , il instalasem eu la Earthnet pe Magheru... Eu ma refeream la bataliile inspirate din realitate , Malplaquet , Hochstadt , Poltava , etc...
__________________ That man is not truly brave who is afraid either to seem or to be, when it suits him, a coward. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
si eu am jocul original , dar conexia de net e infecta. Din octombrie ma mut in campus insa , si acolo e gratis , cu conexie misto , asa ca sper ca o sa pot juca pe net.
|
| | #20 (permalink) | ||
|
si eu am jocul original , dar conexia de net e infecta. Din octombrie ma mut in campus insa , si acolo e gratis , cu conexie misto , asa ca sper ca o sa pot juca pe net. Apropo , a vazut cineva editorul ? Cam primitiv , ala de la AOK era mai misto , dar e ok si asta...
|
| Advertisment | |
La viteza warp, prin galaxii straine! Teleporteaza-te acum si inregistreaza-te gratis pentru odiseea ta spatiala! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|