Este cineva amator de Cossacks pe aici?
Ce ziceti de un concurs cossacks gen www.cossacks-clans-at-war.com .
Este cineva amator de Cossacks pe aici?
Ce ziceti de un concurs cossacks gen www.cossacks-clans-at-war.com .
Welcome to the Future!!!
Clanul Ro din Cta asteapta provocari la Cossacks . Trebuie sa aveti ultima versiune 1.35(Back to War). Cine doreste sa posteze aici numarul de jucatori si ora la care ne intalnim pe shell-ul gamespy.
Welcome to the Future!!!
sal,
stie careva un server ptr Cossacks -The Art of War din romania?
Am luat si eu demo-ul de Cossacks 2 si trebuie sa spun ca-mi place. Un RTS pe gustul meu.
L-a mai incercat cineva?
"Universalistic egalitarianism, from which sprang the ideals of freedom and a collective life in solidarity, the autonomous conduct of life and emancipation, the individual morality of conscience, human rights and democracy, is the direct legacy of the Judaic ethic of justice and the Christian ethic of love. [..]Up to this very day there is no alternative to it. " -
Jürgen Habermas
Cris tata, ce sistem ai, ca II cere o galagie de chestii pentru un joc fluent (2,4GHZ/768MB RAM/VGA DX 8.1 w/128MB). Zi-ne cum e. N-am jocul inca, dar nici bani de placa video nu am in zonasi am jucat Cossacks 1.15.. 1.35 de il stiu pe de rost.
Va rog putin ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cum pot juca in sectiunea Battle for Europe!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am incercat totul si nu ma lasa
Am jucat campaniile , le-am castigat si totusi nu se poate juca acea sectiune
Ajutati-ma , pleasssseeeeeeeeeee
ai nevoie de patch vezi k i-l gasesti la http://www.cossascks2.com
StarGate Command Romania
"Oh for crying out loud."
The best place to find what you need to now about StarGate SG-1 & Atlantis.
sigur e asta site-ul
vad ca nu merge
nu se incarca site-ul
am instalat in sfarsit patch-ul, am pus iar crackul dar tot de la versiunea anterioara ca altul nu am gasit si acum a disparut sectiunea battle europe cu totul ( nu mai poate fi accesata - se vede in ceata)
Stie cineva ce pot face?
PLZZZZZZZZZZZZZZZ!
sa il stergi cum am facut eu si sa astepti sa apara un alt patch, in ultimul timp a fost jocul cu cele mai multe buguri care a trecut pe la mine prin computator
sry
asta sigur este site-ul oficial
http://www.cossacks2.de/index.php?m=news&lang=en
StarGate Command Romania
la mine mere patch-ul
dar ial de la adresa de mai sus nu de pe dc++ k ala nu e bun
StarGate Command Romania
Ce parere aveti despre jocul RTS COSSACKS? Mie mi se pare super marfa, desi e cam vechi.![]()
E unul dintre cele mai proaste jocuri de strategie ....precum e si red alert ...![]()
mie mi-a placut cossacks prin faptul ca numraul de trupe este infinit...nici un joc din ziua de azi nu mai are un numar fara sfarsit de trupe...avea si ceva istorie
ce mult carbune consuma nava victoria![]()
superb joc la vremea lui !!!
Si nava victoria rupea tot, era cat juma de ecran, tragea la o distanta de juma de harta![]()
daps. cossacks a reusit sa creeze o atmosfera de razboi...
era dragut. cam "sofisticat" pe partea economica... dar ma rog... daca iti placea il jucai.
cred ca ai insultat peste jumatate de gameri care s-au atins cel putin o data de Red Alert.Originally Posted by music4ever
cand il jucai era bun? ei bine, a ramas un GOLD. indiferent ca vorbim de RA sau RA2.
asa as putea spune ca DUNE 2 sucks... dar cu totii ne aducem aminte (ma rog, astia din generatia PRE-Counter-Strike (adica dinainte de CS, pentru cei ce nu inteleg)) cate ore am petrecut incercand sa ii casapim pe enervantii aia de ordosi cu deviatoarele lor
![]()
Da.. Cossacks (European Wars) e superb.. dar e si mai fain American Conquest (de aceeasi firma).. cu foarte multe chestii superbe. Daca ti-a placut Cossaks, American Conquest.. e si mai tare.
PS: am vazut ca a aparut Cossacks 2, dar nu l-am jucat :S
io inca mai am in calculator Cossacks The Art of War..cred ca il am de ani buni si nu l-am sters...
[ASRock H61iCafe][Intel Core i3 2100][Intel Stock Cooler]
[Gigabyte Radeon HD 6850 OC 1GB DDR5][2*4GB Geil Black Dragon DDR3 1600MHz]
[Kingmax 128GB SSD / Seagate 2TB 7200RPM ST2000DM001][Samsung SH-S223F/BEBE]
[Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][LG 2453TQ-PF 24"]
La fel si la mine cu precizarea ca-l am pe calcul de la servici si cand am o pauza :''-Sa' pe el !''Originally Posted by Fallen
![]()
II nu-mi place.![]()
Gigabyte 990XA-UD3|FX6300 |8GB 1600 |4870|1TB|DVD-RW ASUS|X CLIO2+550W|Philips 24'
Bookmarks