Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii

Notices

Thread Introduction
Command & Conquer 3: Tiberium Wars Resources @ ComputerGames.ro

Command & Conquer 3: Tiberium Wars Demo @ ComputerGames.ro

Command & Conquer 3: Tiberium Wars Review @ ComputerGames.ro

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 26-02-2007, 23:07   #61 (permalink)
Nick anterior: alexnestian

Bobby's Avatar

acum sunt la instalare :P
doar ca intai trebuie dezarhivata prima arhiva apoi setup si apoi intra in install :P si dureaza ... :P

acu intru in joc :P ... revin cu poze :P si pareri

Bobby is offline    Reply With Quote
Old 26-02-2007, 23:11   #62 (permalink)
¬_¬

C.@M.'s Avatar

Bossmane, ia zi dc imi descarca cu doar 100KB/s?

C.@M. is offline    Reply With Quote
Old 26-02-2007, 23:15   #63 (permalink)

Bobby's Avatar

acu ai scazut la 100 ))

primele poze

pe masura ce avansezi in misiune primesti " intel" . Un fel de documentatie despre planeta, tiberium ... doar fragmente care apoi mai tarziu sunt continuate. Un fel de a te introduce in starea in care se afla planeta , ceea ce este prezentat si in filmuletu de la campaign intitulat " GDI Prologue"

@bossman .. daca vreau sa adaug mai multe poze pot face un post dupa unul tot de al meu ? (double posting)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	poza1.jpg
Views:	146
Size:	243.1 KB
ID:	191574   Click image for larger version

Name:	poza3.jpg
Views:	121
Size:	239.0 KB
ID:	191575   Click image for larger version

Name:	poza2.jpg
Views:	98
Size:	209.8 KB
ID:	191576   Click image for larger version

Name:	poza4.jpg
Views:	70
Size:	165.3 KB
ID:	191578   Click image for larger version

Name:	poza5.jpg
Views:	66
Size:	142.2 KB
ID:	191579  

Last edited by Bobby; 26-02-2007 at 23:27..

Old 26-02-2007, 23:46   #64 (permalink)
Tech support

Bossman's Avatar

Quote:
Originally Posted by C.@M. View Post
Bossmane, ia zi dc imi descarca cu doar 100KB/s?
Crezi cumva că eşti singurul care vrea să ia demo-ul?

Referitor la joc: slaaaaaaaaab. E shiny şi atât. După ce am jucat Supreme Commander parcă mă întorc în timp aici. Nu tu vedere strategică, nu tu queue-uri pentru atac, nu tu rute avansate pentru rallypoint-urile clădirilor... pur şi simplu construieşti unităţi cu nemiluita şi le trimiţi înainte... cu cât mai multe cu atât mai bine... iar interfaţa, don't even get me started... să-i văd acum pe ăia care spuneau că interfaţa din SC e prea mare pentru rezoluţia în care joacă... să vină să-mi explice şi mie cum în 1680x1050 butoanele din sidebar-ul interfeţei sunt aproape cât un PowerPlant, chiar sunt curios...

Eu înţeleg ideea să faci un joc mai old-school but this is ridiculous.

Bossman is offline    Reply With Quote
Old 26-02-2007, 23:47   #65 (permalink)

Bobby's Avatar

Demo-ul te lasa sa joaci o singura misiune , un fel de tutorial in care te pune sa distruge tabara NOD dar nu te lasa prin metode traditionale ci cand descoperii toata baza primesti un mesaj in care esti anuntat ca ti s-a pus la dispozitie "Ion Cannon" si folosindu-l vei distruge instantaneu toata baza inamica.

Urmeaza apoi un filmulet , un fel de intro pentru storyline-ul jocului care ca de obicei seamana cu restu : NOD ataca GDI , NOD vrea sa cucereasca lumea ? Vi se pare cunoscut cu vreun alt joc de strategie ? Da cu toate )
Attached Thumbnails

Name:	poza6.jpg
Views:	93
Size:	270.6 KB
ID:	191596   Click image for larger version

Name:	poza7.jpg
Views:	85
Size:	260.3 KB
ID:	191597   Click image for larger version

Name:	poza8.jpg
Views:	86
Size:	265.1 KB
ID:	191598  

Old 26-02-2007, 23:55   #66 (permalink)

Bobby's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bossman View Post
Crezi cumva că eşti singurul care vrea să ia demo-ul?

Referitor la joc: slaaaaaaaaab. E shiny şi atât. După ce am jucat Supreme Commander parcă mă întorc în timp aici. Nu tu vedere strategică, nu tu queue-uri pentru atac, nu tu rute avansate pentru rallypoint-urile clădirilor... pur şi simplu construieşti unităţi cu nemiluita şi le trimiţi înainte... cu cât mai multe cu atât mai bine... iar interfaţa, don't even get me started... să-i văd acum pe ăia care spuneau că interfaţa din SC e prea mare pentru rezoluţia în care joacă... să vină să-mi explice şi mie cum în 1680x1050 butoanele din sidebar-ul interfeţei sunt aproape cât un PowerPlant, chiar sunt curios...

Eu înţeleg ideea să faci un joc mai old-school but this is ridiculous.

Pey e cam logic sa zici asta !! Supreme Commander are o interfata de control al unitatiile ( queue la atac , rute cu waypointuri etc) nemaintalnita un joc de strategie pana acum si nu cred ca ma poate contrazice careva . Eu gasesc enervant in 1240x1024 mini mapul ce pare prea mare ( sau e doar parerea mea ). Si da tactica in acest joc e trimite tot ce ai pe inamic .

Grafica mi se pare OK in raport cu cerintele de sistem.Poze atasate sunt la ultrahigh la rezolutia 1240x1024 desi nu am gasit setarea de AA in meniu (sau nu am fost eu foarte atent )

later edit : Imi cer scuze dar se pare ca screenshot-urile nu iesit cum trebuie nu stiu ce s-a intamplat de s-au salvat asa
Attached Thumbnails

Name:	ultrahigh1.jpg
Views:	86
Size:	325.9 KB
ID:	191600   Click image for larger version

Name:	ultrahigh2.jpg
Views:	81
Size:	307.7 KB
ID:	191601   Click image for larger version

Name:	ultrahigh3.jpg
Views:	66
Size:	284.9 KB
ID:	191602   Click image for larger version

Name:	ultrahigh4.jpg
Views:	106
Size:	282.0 KB
ID:	191603   Click image for larger version

Name:	ultrahigh5.jpg
Views:	76
Size:	318.8 KB
ID:	191604  

Last edited by Bobby; 27-02-2007 at 00:06..

Old 27-02-2007, 00:00   #67 (permalink)
Registered User

2002angel's Avatar

mi se pare mie sau din poze jocul arata naspa!?!?!

2002angel is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2007, 00:22   #68 (permalink)
Audiofool

painkiller's Avatar

Mare pacat. Ce s-a ales din universu C&C?

Preferam oriand o grafica 2D fata de idiotenia asta...jocur arata ca naiba, meniurile sunt uriase...pacat; chiar aveam asteptari mari de la jocul asta.

Ma intorc la Tiberium Sun.

painkiller is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2007, 00:24   #69 (permalink)

Bobby's Avatar

majoritatea pozele sunt facute cu zoom maxim deci sa nu trageti concluzii primite :P

se pare ca voi ramane la monstrul de 11gb de Supreme Commander

Old 27-02-2007, 00:32   #70 (permalink)
Registered User

Reptile's Avatar

sa vedem daca se apropie macar de supreme commander :P

Reptile is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2007, 00:35   #71 (permalink)
Audiofool

painkiller's Avatar

Cu toate astea meniul nu cred ca poti sa-l faci mai mic...indiferent de zoom

Old 27-02-2007, 00:36   #72 (permalink)

Bobby's Avatar

Quote:
Originally Posted by painkiller View Post
Cu toate astea meniul nu cred ca poti sa-l faci mai mic...indiferent de zoom
da, nu il poti micsora meniul .

Quote:
Originally Posted by Reptile View Post
sa vedem daca se apropie macar de supreme commander :P
Nu se aproprie catusi de putin . E prea simplist.

Old 27-02-2007, 00:38   #73 (permalink)
Audiofool

painkiller's Avatar

Eeee...pai tote C&C eu fost simpliste. Faci unitati multe si ataci.

Old 27-02-2007, 00:40   #74 (permalink)

Bobby's Avatar

dar acum ca exista si alte alternative , alte jocuri, lumea nu o sa priveasca cu aceeasi ochi

Old 27-02-2007, 00:53   #75 (permalink)
Senior Member

Merlin's Avatar

Mie imi place cum arata astept sa-l iau maine ca vad ca nu merge downloadat inca .... Sincer am fost dezamagit de Supreme Commander, mi se pare tare ciudat, sunt old fasion RTS , i like them all , si de mult asteptam un joc care sa fie o continuare dupa ACT OF WAR , bine a mai fost si JOINT TASK FORCE care a mai trecut neobservat ...

Eu zic ca va prinde jocul, mai ales daca nu cere cine stie ce resurse exorbitante ... oricum , cam cand este programat jocul full sa apara ??

P.S. oricum pana o sa apara ma joc deja alte doua strategii RTS in care ma simt ca acasa - WAR FRONT - TURNING POINT care cu adevarat este o clona de C&C GENERALS ( din cate am inteles chiar facuta de echipa care a lucrat la c&c ) si Maelstrom , cam slabutz si cam ciudat dar care merge !

This year seems like a strategy's year

Merlin is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2007, 00:54   #76 (permalink)
Registered User

IonutGhionea's Avatar

spre sfirsitul lunii martie, asa se aude, ca va fi livrat si in Romania.

IonutGhionea is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2007, 00:55   #77 (permalink)
Registered User

ice_grandpa's Avatar

asta e tot funul in c&c cat mai multe unitati si la atac, eu nu am jucat supreme comander dar sincer nu ma atrage...prea complicat un joc trebuie sa fie fun:P de abia il astept full...

ice_grandpa is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2007, 01:31   #78 (permalink)
Registered User

Reptile's Avatar

are si skirmish sau doar o misiune? ca nu stau sa iau 1 giga doar pt o misiune amarata :|

Reptile is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2007, 05:04   #79 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Cui i-a placut Tiberium Dawn si Tiberium Sun, sigur o sa ii placa si Tiberium Wars.

Interfata a cunoscut unele schimbari semnificative in bine fata de titlurile anterioare ale seriei, iar cine urla ca nu are nici pe juma' din optiunile din Supreme Commander, e invitat sa citeasca readme-u'. E adevarat, putea fi mai ergonomica, da' puteti repara din acest neajuns marind rezolutia, recomand minim 1280x1024. Mai ales ca jocu' are o grafica superba, bine ingrijita, si se misca excelent pe un sistem mediu. M-a enervat ca nu pot zoom out ceva mai mult, insa m-am obisnuit. Cine vrea sa joace mutand niste patratele de diverse culori pe o harta 2D, e rugat sa ramana la Supreme Commander. De asemenea, cine doreste sa faca in scrasnete de metal zeci de unitati la kil al caror nume nu il tine minte nimeni, e invitat sa joace acelasi Supreme Commander.

Filmuletele sunt de o calitate perfecta, insa, in buna traditie a seriei, actingu' lasa de dorit. N-am ce reprosa pe partea sonora, muzica si vocile fiind excelente, iar intalnirea cu aceeasi voce computerizata feminina din prima parte a seriei m-a uns la sufletel.

Ca gameplay, nu e un joc care sa iti fiarba creierii, insa nici un joc simplist. Nu sunt multe tipuri de unitati, insa fiecare are rolu' ei, cu avantajele si dezavantajele sale, asa ca nu e recomandat sa faceti rushuri decat daca aveti cel putin 3 tipuri de unitati (caz in care nu se mai poa' numi rush). Si aici, unitatile navale lipsesc, iar cele aeriene sunt de doar de doua feluri.
S-a pastrat optiunea de a folosi inginerii pt. repararea podurilor si capturarea cladirilor (tot unu' pt. fiecare cladire, spre deosebire de Red Alert). S-au adaugat insa acele Spike Tiberium care, odata capturate, furnizeaza constant bani (cam 15$ la 2 secunde). De asemenea, se poa' intra cu soldatii in anumite cladiri, insa, in functie de cu ce ataca inamicu', soldatii pot muri inainte de daramarea cladirii care le asigura protectie. De asemenea, se pot construi bunkere, foarte bune pt. aparare, da' si pt. tactica de a face trenuletu' pana la baza adversa. Pt. a o maximiza, este recomandat sa scoateti riflemen si sa bagati rocket launchers sau sniperi.

Desi in readme se zice ca poti juca skirmish cu toate optiunile de la GDI, am vazut ca exista spatii goale pt. upgrade-uri. Ori demo-u' nu are toate optiunile incluse, ori acestea vor fi introduse intr-un addon. Legat de harta skirmish, daca vreti sa suferiti, puneti AI-u' pe ultimu' nivel de dificultate. Chiar si pe easy a fost capabil de un atac prin lateral, cand era aproape gata sa imi parleasca un harvester (in rest, pe easy, a dat dovada de debilitate marea majoritate a timpului). Cheia e sa ocupati cat mai multe cladiri din mijlocu' hartii intr-un timp cat mai scurt si, desigur, sa il impiedicati sa ajunga in celalalte doua colturi.
Mi-a placut ca, la fel ca in prima parte, AI-u' parca innebuneste cand ii distrugi un harvester: trimite doua-trei valuri cu cam tot ce are el construit pana atunci.
Chiar daca nu se poa' juca decat cu GDI, se poa' captura Construction Yard-u' de la NOD si, deci, se pot folosi toate unitatile/cladirile Nod.

M-a enervat ca nu exista unitate mobila 100% de reparatii de tancuri - exista un vehicul, da' incepe sa isi faca treaba abia dupa ce il deployezi, adica devine static. Am apreciat insa ca poti construi si departe de baza principala (prin traditie, C&C era un joc in care cladirile tre' construite una' langa alta), vehiculu' respectiv care face chestia asta fiind perfect pt. incropirea de baze secundare.

Ador Ion Cannonu', ador faptu' ca unitatile pot fi strivite de tancuri, ador vocea feminina computerizata, ador ca m-am reintalnit cu vechiu' stil de joc specific seriei C&C. Jocu' e rapid si extrem de fun si cre'ca va face orgii in multiplayer in randu' amatorilor de RTS-uri. Cine vrea RTS mai complex, mai profund, care cere mult skill pt. a te compara cu cei mai buni, are Supreme Commander la dispozitie. Pt. cine vrea o tavaleala rapida si distractiva cu prietenii in multiplayer, exista Tiberium War (sper ca va avea si multiplayer prin Direct IP)

PS: Jocu' care a echilibrat perfect aceste doua tendinte/layere a fost si ramane in continuare Starcraft: un joc simplist la prima vedere, pt. toata lumea, insa incredibil de complex pt. cine voia competitie si victorie impotriva unor adversari experimentati.

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2007, 05:20   #80 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bossman View Post
Nu tu vedere strategică, nu tu queue-uri pentru atac, nu tu rute avansate pentru rallypoint-urile clădirilor... pur şi simplu construieşti unităţi cu nemiluita şi le trimiţi înainte... cu cât mai multe cu atât mai bine... iar interfaţa, don't even get me started... să-i văd acum pe ăia care spuneau că interfaţa din SC e prea mare pentru rezoluţia în care joacă... să vină să-mi explice şi mie cum în 1680x1050 butoanele din sidebar-ul interfeţei sunt aproape cât un PowerPlant, chiar sunt curios...
1. Daca vedere strategica inseamna, repet, sa muti niste pixeli colorati pe harta 2D... mai bine ma lipsesc. Daca am chef sa joc X si 0, iau o foaie si un pix, nu un computer.
2. Legat de construitu' cu nemiluita de unitati si trimis inainte, e o tactica care poa' sa mearga daca joci ambele harti (cea single-player si cea multiplayer) cu easy AI. You know, aici nu e Supreme Commander cu resurse inepuizabile care pot fi extrase oricand si oriunde.
3. Privind ce poa' sa faca interfata, exista Formation Move, exista Waypoint Mode, exista Planning Mode, exista... mai multe. Baga un ochi prin readme si experimenteaza, nu te mai arunca cu decizii categorice dupa o ora de joc.

Assassin is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii

Thread Tools

Posting Rules