![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
Nicky...calm...calm water. Incearca seria Anno..1503,1701...
__________________ faraonu - in noul an vreau sa il fac pe sir andrew sa fie banat asa cum a fost sir alex ice. http://forum.computergames.ro/39134958-post47.html | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Trebuie sa recunosc faptul ca si eu mai stau cateodata sa ma gandesc cu cati de "i" trebuie scris un anumit cuvant... ori daca trebuie sau nu sa pun liniuta intr-un cuvant... totusi, eu am o scuza... am terminat liceul exact acum 20 ani... . Pt. cei care mai au problema asta, va recomand calduros sa-l mai intrebati si pe Gogu (Google) cand aveti nelamuriri...On-topic: ... incearca seria Settlers...
__________________ My BF2 user = BlueMax.BaiaMare | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Nimãnui nu-i pasã de semnãtura ta | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
| Quote:
)) Dar nu ma pot abtine ))))))De acord cu tine, fozoms! )))Incearca gramatica...Au aia niste strategii gen "unde sa pui cratima" de iti pun mintea pe bigudiuri. ))))))))))Bai dar voi sunteti chiar ANALfabeti? Chiar nu sunteti capabili sa scrieti corect un titlu de thread? Un post, hai ... e typo, dar thread? Sa inteleg ca 'perlele' alea de la Bac care apareau la Stirile ProTV sunt pe bune iar generatia asta hi5 este o generatie de analfabeti? Cred ca este al 10-lea titlu de thread in luna asta AGRAMAT !!! Trebuie sa recunosc faptul ca si eu mai stau cateodata sa ma gandesc cu cati de "i" trebuie scris un anumit cuvant... ori daca trebuie sau nu sa pun liniuta intr-un cuvant... totusi, eu am o scuza... am terminat liceul exact acum 20 ani... http://forum.computergames.ro/../ima...es/biggrin.gif. Pt. cei care mai au problema asta, va recomand calduros sa-l mai intrebati si pe Gogu (Google) cand aveti nelamuriri... - Stai linistit E bine si asa, ai multi ani, multi inainte!Saracu om.. Ce criticat ii pt o linie ))
__________________ | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 |
Starcraft nuff said. | ||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|