![]() |
| | #41 (permalink) | ||
|
Bronco, dar Pharaoh/Cleopatra si Zeus nu ti-au placut ? Toate au ceva in plus fata de Caesar III si nimic in minus. Si Zeus e 3D, dar mai discret decat CaesarIV.
__________________ How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd. And so, it begins | |||
|
| | #42 (permalink) | ||
|
Ok... sper sa nu fi dat peste vreun bug sau ceva de genu' asta dar... 1. De ce dracului nu merge importul/exportul ? Am construit ce era nevoie, am deschis trade route-ul si navele alea doar vin si pleaca, atata tot. 2. Sheep farm/pasture nu functioneaza, nu produc nimic 3. La fel si Cattle Farm/Pasture Wtf?!
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
1. trebuie sa dai click pe port si de acolo selectezi ce exporti si importi. 2. Trebuie o ferma la doua pastures > Vezi daca ai forta de munca in ele. Pharaoh nu mi-a placut, desi era pe acelasi stil cu C3 parca era mult, mult prea usor. Totul mergea ca pe roate fara sa fac nimic. Zeus n-am jucat..e ceva de capul lui?
__________________ A foul and fair a day i have not seen.. | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
Am forta de munca in ele. Pusesem un farm si un pasture, si nu se intampla nimic.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
Da, sunt lipite de drum, pana la urma a mers... se pare ca e neaparat sa ai 2 pasture pt fiecare ferma, sau ceva de genu' asta.
|
| | #48 (permalink) | ||
| Quote:
![]() dar nu vreau sa ma pronunt pana nu-mi fac ceva timp sa vad si eu jocul mie mi-au placut si pharaoh si zeus, zeus chiar foarte mult - dar vorba lui branco, de gustibus...... | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Quote:
Asa ziceam si eu la inceput , dar dupa ce am dezinstalat kas-ul am pus un antivir free "Comodo" , si sunt destul de multumit de el! Nu imi face figuri la jocuri , si la protectie e cam la fel cu kas ( defence , worms, etc ). Eu as zice sa incerci C4 ca e super bun ![]() @Branco : Si eu am jucat C3 , chiar foarte mult , si vreau sa zic ca C4 e mai bine facut ....parerea mea. Bineinteles are niste probleme , dar in principiu merge .In C3 mah enerva foarte mult populatia , si ca trebuia sa fac casele langa noul lor "servici" .... daca stam sa ne gandim un pic , fiecare dintre noi bate un drum lung pana la servici/facultate si pe vremea aia era la fel, oameni faceau un drum lung sau scurt pana la serviciul lor , plus ca in c3 aveai un singur tip de populatie ! Patricians sunt buni pentru taxe ,si cresc prestigiul orasului tau .In orasele romane , nu existau n number de temple , doar cateva ( cate una pentru fiecare zeu ) care "acopereau" intreg orasu,deci inca odata C4 e mai realist end more fun to play ![]() LE: Inca un aspect pozitiv in c4 esta ca poti sa-ti antrenezi singur armata
__________________ life is too short..... Last edited by Leo D.; 05-10-2006 at 18:17.. | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
Bronco, e simpatic si Zeus. Doar ca difera destul de mult de Caesar III/Pharaoh. In primul rand grafica e 100% schimbata, are cateva diferente de gameplay si are eroi, chestie care pe mine mai mult m-a enervat. Hercule, Ulise, Perseu, bla bla, care trebuie sa rapuna monstrul mitologic corespunzator. Dar trebuie sa-l incerci ca sa vezi daca iti place sau nu. ![]() Btw, mie parca mi-au placut putin mai mult Pharaoh/Cleopatra decat Caesar III, datorita monumentelor pe care trebuia sa le construiesc tot timpul, avand tot timpul un obiectiv palpabil, nu doar cresterea nivelului culturii, imperiului, popularitatii, etc.
__________________ How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd. And so, it begins | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
|
A aparut review pe gamespot : Caesar IV for PC Review - PC Caesar IV Review
|
| | #52 (permalink) | ||
|
Eu unul mi-am pierdut o vara jucand C3 deci... mi-a placut tare de tot jocul... C4 pare ok... insa nu sunt deloc multumit de faptul ca toate strategiile au devenit 3D , poate ca imi place sa innot impotriva curentului.... insa jocuri ca C3, RA2 etc... au farmecul lor ce cu greu poate fi imitat de "the latest in computer graphics".C4... mai mult din curiozitate... insa nu sunt deocamdata foarte captivat de el... | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
grafica il strica imens, culorile cel putin sunt diletante, nu mi se pare chiar corecta afirmatia cu teatrul si spitalele, daca overal sunt multumiti, puteti vedea ca nu sunt acoperite toate zonele, si aici pot aparea necazuri. Industria mi se pare groaznic de stufoasa vis-a-vis de simplitatea relativa a vietii in oras. Cele 4 tipuri de piete sunt absolut penibile, iar storage urile super mici.
__________________ Vand lenjerie sexy, uniforme si costume sexy aici. Cadouri excelente ptr domnisoare si doamne . Reduceri pentru forumisti | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
Problema e ca orasul nu se dezvolta in functie de servicii, sanatate, cultura, entertainment etc, ci doar in functie de bunuri. Basic, luxury, etc. Celelalte industrii exista doar pentru a oferi locuri de munca. Penibil.
__________________ A foul and fair a day i have not seen.. | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2002 Location: Twilight Zone | Quote:
| ||
|
| | #59 (permalink) | ||
|
Am jucat la vremea lor Caesar 3, Pharaoh si Zeus, toate m-au tinut langa computer zile intregi. La asta m-am enervat de la instalare, am Direct x 9c, tot a vrut sa-l instaleze, nu l-am lasat, pe langa asta a mai vrut sa bage ceva chestie pe care nu am inteles-o pentru jocul online, nu l-am lasat si m-am trezit ca s-a dezinstalat automat. | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Da, porcaria aia pentru jucat online e necesara ca sa-ti mearga jocul. Eu am dezinstalat-o ulterior, separat de joc, si jocul n-a mai vrut sa mearga. A trebuit reinstalat.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |