![]() |
| | #62 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 |
salve, am si eu o intrebare. am instalat C4 cu "licenta" cu tot. intru in joc si incep diverse misiuni si campanii. nu am nici o problema cu construitul si alte chestii. cand intru insa pe harta imperiului si vreau sa deschid rute comerciale, la unele din ele ma scoate din joc. ati intalnit si voi aceasta problema? ca pe mine cel putin ma scoate din minti si imi vine sa arunc calculatorul pe geam :-w. mersi anticipat de raspuns. | ||
|
| | #63 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2002 Location: Twilight Zone |
Cred ca o fi din cauza "licentei". Ca sa continui cu aceeasi "licenta" jocul ar trebui sa incerci sa deschizi toate rutele si sa ti-o notezi pe care care iti face probleme. E drept ca asta inseamna cateva load-uri interminabile, dar macar stii ce ruta sa nu deschizi in respectiva misiune.
| ||
|
| | #64 (permalink) | ||
mda....aseara l-am instalat si pe laptop, si se pare ca nu imi mai face problema asta. nu stiu ce sa zic. o fi de la calculator?...vro setare aiurea ceva? probleme legate de grafica? (pe laptop am grafica mai slaba si totusi merge). any ideas? | ||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
Solutia pt Caesar 4 trade bug: Quote:
__________________ ![]() | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
am si eu o intrebare: cand iti da o noua misiune iti stabileste niste rating-uri, printre care si populatie. am doar eu impresia? sau populatia aia nu e bine calculata? spre exemplu eu am incercat sa termin o misiune fara sa depasesc foarte mult populatia estimata de ei ca fiind suficienta, insa nu am reusit. misiunea este burgundia parca (la republica a treia misiune). voi ati reusit o chestie de genul asta? chiar sunt curios. PS. stiu ca la C3 erau destul de bine estimate populatiile. | ||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
nu pot sa trimit pompierii sa imi stinga o casa care e in flacari? imi tot arde casa si nu o stinge nimeni, cu toate ca am engeneering post langa ea, sau trebuie ca si post-ul sa fie ocipat 100% pt. a functiona? trebuie sa am si fantana pt. pompieri sau ajunge daca am un rezervor?
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 8600 GT 256/128 | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
Oh boy. Nu-mi vine sa cred ca unii dezinstaleaza antivirusul (!!!) ca sa joace un joc. Care joc, numai din doua screenshoturi m-a convins sa sterg imaginea de pe hard, daramite sa-l mai si instalez. Nostalg'yeah
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti | merge intr-adevar si nu iti mai crashuieste jocul dar apare alta problema...iti zice ca ai bagat cheaturi... la sfarsitul misiunii.... si in afara de modificarea aia care crashuia jocul nu am facut alta schimbare... cam lame.... in fine berea pt seven e meritata ca ma seca chestia aia... practic nu ai cum sa te dezvolti fara comert.. deci cred ca e bug nu cheat... sunt curios daca si la voi a bagat "you cheater" la sfarsitul misiunii
__________________ Y: alexebog Ambitia este cea mai proasta scuza pentru a nu avea bunul simt de a fi lenes. Y. Tumblebugs | ||
|
| | #78 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 | Quote:
fara comert nu ai nici o sansa sa te dezvolti, si pe undeva mi se pare normal, jocul ar fi devenit prea usor daca puteai rezista fara comert. curiozitatea mea e alta (si intrebarea asta am mai pus-o insa nu mi s-a raspuns): a reusit cineva sa termine campaniile cu populatia pe care o estimeaza ei la inceput? ca eu de fiecare data am depasit cu mult limita sugerata. nasol e cand ai planse din alea mici cu relief accidentat..ca nu mai ai loc sa arunci un ac .
| ||
|
| | #79 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti |
eu am ajuns la 3800 populatie unde trebuia sa am 1200 cred ca la un moment dat trebuie sa incepi sa "rafinezi" populatia... adica sa incerci sa te dezvolti calitativ nu cantitativ... e doar o teorie ... nu am reusit inca.. mai incerc... oricum m-a prins jocul...
__________________ Y: alexebog Ambitia este cea mai proasta scuza pentru a nu avea bunul simt de a fi lenes. Y. Tumblebugs | ||
|
| | #80 (permalink) | ||
| Am incercat si eu...da nu reduci cu mult...
__________________ ![]() | |||
|
| Advertisment | |
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|