![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| UFO Afterlight
Sunt foarte curios cati fani mai are seria X-COM... Sincer si acum mai joc din cand in cand Apocalypse care m-i se pare cel mai bun titlu al serie. Exista si un zvon prin care Altar ar fi cumparat drepturile si vrea sa relanseze Apocalypse-ul cu un nou motor grafic, dar sa incerce sa mentina cat mai multe elemente originale. Cat despre continuarile oarecum neoficiale UFO Aftermath si Aftershock pot spune ca sunt bune dar au multe buguri iar acest gen de joc in general nu prea prinde la public... Oricum Afterlight se anunta un titlu "greu"...
__________________ TheIceScorpion RuLeZ! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Am jucat UFO after shock. MI a placut, dar devenea monoton la un moment dat, din cauza unei story aiurit, si multe buguri si crashuri.
__________________ Într-o industrie în care originalitatea este considerată defect comportamental, banul este zeul publisherilor... Bossman CG RO | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Inca mai joc UFO1&2, le retermin macar o data pe an, si din cand in cand mai bag si un Apocalypse. Cine are pofta de X-COM, sa se uite la proiectul gratis UFO 2000, care permite jocul multiplayer online.
__________________ I killed the entire vault and I'm a Vault Guardian! I wish my dad could see me now. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Am jucat si am terminat X-Com enforcer,seamana cu UFO?care e cel mai nou?era distractiv sa omori monstri in masa,dar vorba lui iDAGONN devenea monoton si acesta.Era fainutz ca iti puteai personaliza cat de cat personajul...
__________________ "I found no people for killing time...so I found time for killing people" | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| UFO Afterlight
Salut Baieti, Sunt fan UFO- X-Com, de cand ma stiu, si le am jucat cam pe toate, cel mai mult mi a placut X-Com Apocalypse, si UFO Aftershock, dar avea buguri si probleme de optimizare, dar fun nevertheless. Pt cei le au placut jocurile de genul asta in februarie iese UFO Afterlight: http://www.ufo-afterlight.com Assasion o sa fie available cutia la voi pe shop?
__________________ Într-o industrie în care originalitatea este considerată defect comportamental, banul este zeul publisherilor... Bossman CG RO | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Super Apocalypse, l-am terminat prima oara prin 1997 dak nu ma insel... Aftershock e bun dar Afterlight m-i se pare prea ciudat din screenshoturile care le-am vazut... Interesanta ideea cu Marte, pacat ca demo-ul inca nu merge downloadat sa vedem cam cum va fi jocul...
__________________ TheIceScorpion RuLeZ! | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Demoul merge man, e peste tot si pe CG http://www.computergames.ro/ro/downl...ight-demo.html
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: CTA |
Cei care au jucat si eventual terminat acest joc va rog sa-mi spune-ti si mie cum fac sa capturez o unitate dusmana "stun-ata"?. Beastman-ul imi apare in consola langa oamenii mei dar e stun-at si nu pot sa-l iau de acolo. Cum se face asta?
| ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
La versiunile anterioare de X-COM mergea sa il pui pur si simplu in inventar.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| Advertisment | |
Vrei sa devii un adevarat gangster ? Vino pe strazile din Bronx! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|