![]() |
| | #23 (permalink) | ||
|
Eu, din cate tin minte, trageam cu ceva destul de slab dupa ei pana cadeau lati (trebuie sa se umple bara aia gri, pe langa cea rosie ca sa se considere stun-at). O a doua varianta era cu niste grenade de stun. Cat despre transport, in clipa in care vindecam de viata restul inamicilor de pe harta si ultimul ramas era doar cel stunat se termina misiunea. Am mai dat prin joc de niste bug-uri in care nu mergea chestia asta desi aveam ultimul patch instalat. | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
Sunt de acord ca poate UFO Afterlight este cel mai bun din seria UFO. Dar nu confundati cu UFO-Extraterrestrials care nu apartine acestei serii si este singurul care reuseste sa aduca inapoi atmosfera si groaza din X-Com 1 si 2. La acest joc a aparut deja Patch1 si/sau mod-uri care adauga mare parte din functiile lipsa si corecteaza neajunsurile jocului vanilla. Fanii adevarati se intalnesc pe forumul de pe site-ul oficial al jocului: http://www.ufo-extraterrestrials.com...2f68952923fe63
__________________ Urmeaza alta... Last edited by sabinus; 11-06-2007 at 22:43.. | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: CTA |
Multumesc de raspuns MackTK. Acum am vazut. Asa reuseam si eu ideea era sa nu ma mai chinui sa-i fac pe toti din harta si sa pot sa-l iau sa fug cu el. Oricum multumesc f. mult. | ||
|
| Advertisment | |
Vrei sa devii un adevarat gangster ? Vino pe strazile din Bronx! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|