![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Company of Heroes Resources | Company of Heroes Review | Company of Heroes: Opposing Fronts Review |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #661 (permalink) | ||
| Quote:
radiourile in sine sunt invizibile pt. inamic, daca totusi le gaseste si-ti distruge 1 triangulatia nu va mai functiona. Lumea nu prea le foloseste dar e foarte indicat sa faci uz de ele cand joci cu britanici vs jucatori Wehrmacht ce aleg ca doctrina blitzkrieg si folosesc stormtruperi sa se strecoare in baza ta sau inpotriva celor ce joaca PE si folosesc ketin camuflat ca sa-ti spioneze baza.-------------------- Editare ulterioară -------------------- Patch 2.301 a esit are 77 mb si aduce multe chestii misto.
__________________ Respectam trecutul, traim in prezent si ne gandim la viitor.... Last edited by Red_Dragon; 30-04-2008 at 14:36.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #664 (permalink) | ||
| Quote:
- US M8 Greyhound and SdKfz 234 Armoured Cars moving accuracy modifiers changed from 0.6 to 0.8. " E nerf omule ![]() vezi aci: http://www.gamereplays.org/community...c=359854&st=20
__________________ Respectam trecutul, traim in prezent si ne gandim la viitor.... Last edited by Red_Dragon; 30-04-2008 at 23:00.. | |||
|
| | #674 (permalink) | ||
|
Salut . am si eu o problema (nu stiu daca sa mai discutat ..daca da imi cer scuze ca nu am citit tot topicul..) .. Mai intai ..company of heroes super joc.. l-am terminat de 2 ori.. ![]() si bineintels vreau sa joc si Opposing fronts..dar nu imi merge sa va detaliez:-instalez versiunea de pe torrents ..dupa care vrea sa instalez cateva patch-uri .. zice sa fac cont ..tot nu merge zice cont banat ceva de genu.am zis..hm o fi ca nu e original.. -apoi am primit jocul full la placa video (asus 8800 gt) .l-am bagat iar..la fel cu patch-urile..(1 ora de asteptat) ...tot nu a mers..aceasi eraore.. ce e de facut ? unde gresesc daca ma poate cineva ghida ..ms mult vreau doar sa joc campaignul ... dar nu pot sa fac nimic din cauza implementarii cu cont online Last edited by nickelback; 04-07-2008 at 20:49.. | |||
|
| | #675 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Nu e frumos sa ai mai multi bani decat poti cheltui ... E8400@3.6|GA-EP45-DS3R|4GB DDR2@1000|HD 4870 1GB|226BW|WD640AAKS|HD501LJ|SH-S183L|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|SteelSeries Siberia|Microlab Solo 6|Habu|Eclipse II|Logitech G25 | |||
|
| | #676 (permalink) | ||
|
acu am terminat de luat iar jocu... si incep.. revin..-------------------- Editare ulterioară -------------------- super ciudat... acu nu am bagat nici un patch si am dat sa intru in el asa de proba.. si vad ca merge bine ca merge sa vedem cat timp ms
Last edited by nickelback; 04-07-2008 at 23:50.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #677 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | user
Nu am mai postat de mult pe aci care vrea sa ma adauge...user :CIUSCU -------------------- Editare ulterioară -------------------- Id de yahoo ciuscu01 Last edited by CIUSCU; 06-07-2008 at 12:08.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #678 (permalink) | ||
|
Am observat o chestie ciudata, astia de la Relic sunt chiar idioti, la chat au pus un canal cu Pyongyang. Adica nord coreeni joaca CoH? Aia nu au vazut in viata lor un calculator... Puteau sa puna Bucuresti, dar ca de obicei noi nu existam. P.S. Hai toti romanii pe canalul Pyongyang. Last edited by C.@M.; 11-07-2008 at 01:29.. | |||
|
| | #679 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #680 (permalink) | ||
|
Explicati-mi si mie cum naiba fac anumti jucatori (british) sa distruga transeele construite tot de ei ? Mi s-a intamplat de o gramada de ori sa vin cu ingineri cu flames la transeu, iar jucatorul britanic sa isi scoata/retraga trupele de acolo, apoi in secunda urmatoare sa distruga transeul. Am incercat sa joc cu british si sa apas delete dupa ce scot trupele din transeu, dar tot nu merge distrus.. poate imi explica cineva ce si cum..
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| Advertisment | |
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|