![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Company of Heroes Resources | Company of Heroes Review | Company of Heroes: Opposing Fronts Review |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
|
E un multiplayer demo asa ca ce mai asteptati luatil si dezlantuiti razboiul pe net ![]() http://www.fileplanet.com/165202/dow...r-Beta-Client-[CLOSED]
__________________ Respectam trecutul, traim in prezent si ne gandim la viitor.... | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Mai am cateva ore si gata ( nu am avut net 1 zi ), deabea astept jocul asta, bag mana in foc ca asta o sa fie rts ul anului ![]() Iata aici ce sistem tre sa ai: Minimum requirements: Windows XP Processor: 2.0 GHz Intel Pentium 4 (or equivalent) or AMD Athlon XP (or equivalent) RAM: 512 MB Video Card: 64 MB video card with Pixel Shader 1.1 DirectX(R) 9.0c compatible 16-bit sound card Recommended requirements: Windows XP Processor: 3.0 GHz Pentium IV (or equivalent) RAM: 1 GB RAM Video Card: Nvidia GeForce 6800 256 MB DirectX(R) 9.0c compatible 16-bit sound card Mai multe informatii vedeti aici: http://planetcoh.gamespy.com/
__________________ Respectam trecutul, traim in prezent si ne gandim la viitor.... | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Eu am citit pe ceva forum ca daca nu ai 1GB de ream nici nu poti intra in joc...cam suspect.Si totusi MINIMUM system requirements pt beta-ul acesta pe gamespot.com sunt: MINIMUM (NOTE!! SOME OF THESE REQUIREMENTS WILL BE LOWER FOR THE FINAL GAME) Windows(R) XP DirectX(R) 9.0c (included on disc) 3.0 GHz Pentium IV or equivalent AMD Athlon XP processor 1 GB RAM 3 GB free hard drive space for installation NVIDIA GeForce 6600 and above with 128 MB Video Memory, or ATI x800 and above with 128 MB Video Memory DirectX(R) 9.0c compatible 16-bit sound card Keyboard, Mouse RECOMMENDED 3.0 GHz+ Intel Pentium 4 or equivalent 2 GB System RAM NVIDIA GeForce 7600 with 256 MB or more Video Memory. Please make sure you meet the minimum requirements to run it on low settings. If you meet the recommended settings, it doesn't mean you can run CoH on max. Recommended is usually for medium settings. LE: Daca poti incearca sa rulezi jocul cu mai putin de 1GB de ram,sa stiu daca sa ma apuc de dld.
__________________ Last edited by west1785; 17-08-2006 at 23:22. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Habar nu aveti ce marfa e jocul asta!!! am jucat cateva meciuri in multy beta si pot sa zic cu mana pe inima ca o sa rupa tot (exact ca warhammer 40000 you noobs). west te sfatuesc sa mai astepti oleaca pana apare demo ul normal de la relic si o sa iti mearga chiar pe detalii medii (vezi system requairaments care is postate mai sus de mine).
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Ma, care mai joaca muly beta dintre noi romanii?! ca numai de coreeni si noobi am parte zicetiva nikul ca sa va pun la frends, al meu e Ady06....Va astept la razboi :P placintele dupa
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Resurse minime pt rularea jocului la lansare :http://www.forumplanet.com/planetcom...81&tid=1944347 Hai ca is destul de acceptabile, si va spun ca jocul asta merita din plin.
|
| | #14 (permalink) | ||
|
OPEN BETA FOR EVERYONE! http://www.fileplanet.com/betas/coh_signup.aspx
__________________ Lottery: a tax on people who are bad at math... | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
![]() LE: M-am saturat de cate probleme am avut la downloadarea clientului, dc e cineva dispus sa ma ajute sa-l procur mai repede sa-mi dea un pm .
__________________ sisteme: 1. 2. NU ofer consultatii pe NICI un domeniu, gen: hardware, gaming, software, sex etc. Last edited by Raziel01; 01-09-2006 at 19:01. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Quote:
.
__________________ sisteme: 1. 2. NU ofer consultatii pe NICI un domeniu, gen: hardware, gaming, software, sex etc. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Quote:
Edit: l-am luat pana la urma. Last edited by Silenti; 04-09-2006 at 11:24. | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in ActionLiga - locul pentru cei care vor un joc rapid si spectaculos | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|