![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Company of Heroes Resources | Company of Heroes Review | Company of Heroes: Opposing Fronts Review |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #266 (permalink) | ||
|
adevarul e ca e greu cand te obisnuiesti cu nazistii si treci la americani, e alta mancare de peste. oricum gg poate mai gasim lume si dam un 2vs2 cum am prins o data, e mult mai fun.
__________________ If you think you know everything and think you've done everything, I know you're an idiot. | |||
|
| | #269 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 |
Patch 1.60 Quote:
Last edited by Bossman; 02-05-2007 at 09:49.. Reason: Post prea lung | ||
|
| | #275 (permalink) | ||
| http://www.1up.com/do/previewPage?cId=3159646 Detali noi, imagini si chair un filmulet cu batalii din OF Chiar daca nu apare starcraftul 2 anul asta, noi rtistii tot avem ce juca ![]() ps: inca mai astept romanasi pe net
__________________ Respectam trecutul, traim in prezent si ne gandim la viitor.... | |||
|
| | #276 (permalink) | ||
|
Acest joc merita expansion. Si iata ca producatorii ne-au dat ce meritam. Eu cred ca acest joc e unul din cele mai bune RTSuri. Situ MTW2 e un RTS de nota 10 dar e diferit. Gen AOE sau Warcraft, CoH e unul din cele mai bune. Astept expansionul OF. Nu cred ca ne va dezamagi.
__________________ faraonu - in noul an vreau sa il fac pe sir andrew sa fie banat asa cum a fost sir alex ice. http://forum.computergames.ro/39134958-post47.html | |||
|
| | #278 (permalink) | ||
|
A incercat cineva un COH (Company of heroes) pe vista? Ii intreb pe cei cu 2gb ram. Ca observ cu stupoare ca la ultra textures cam sacadeaza, cam rau . Sa fie de la patch-ul 1.6?
__________________ A64 X2 3800+ Manchester BH-E4@ 2,6ghz (1.37v) + Scythe KATANA 2, Asrock 939dual-sata2, 4*512 Elixir 216(ddr432) 2.5-4-4-10 2T,ASUS 8800gts 320 ,WD3200AAKS, Xclio 2 , Fortron 500w Blue Storm ,Audigy SE , TEAC RW, LG DVD-RW | |||
|
| | #280 (permalink) | ||
|
Tipic THQ, au scos patch-urile pe bucati, ca la WarHammer, iar stau sa descard o gramada fisiere In rest foarte reusit jocul, din pacate n-am reusit sa-l termin pana acum, m-am blocat la misiunea aia cu aparatul dealului.O iau de la capat | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|