Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii

Notices

Thread Introduction
Company of Heroes Resources | Company of Heroes Review | Company of Heroes: Opposing Fronts Review

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 16-09-2006, 12:50   #41 (permalink)
Registered User

Terror's Avatar

Superb jocul, nu am jucat Demo, dar am intrat direct in paine in Full Version. Deci jocul este demential, chiar nu ma asteptam la asa ceva.

Terror is offline    Reply With Quote
Old 16-09-2006, 15:17   #42 (permalink)
Registered User

droopy_ro's Avatar

Quote:
Originally Posted by Raziel01
Foarte urat modul in care ATI e pus la zid de cei de la THQ, scrie la minimum req. 9500 sau GF 3 Ti, se compara 3 ti cu 9500?, se compara 4 ti cu 9500?, se compara FX 5600 cu 9500?
Mda e pus urat ... dar o sa-ti zic dc merge pe o 9200 .
Pe GTO2 al meu astea sunt rezultatele cu auto detect settings ... o sa ma joc cu setarile mai tarziu cand vin acasa
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	RelicCOH 2006-09-16 15-05-03-92.JPG
Views:	127
Size:	38.2 KB
ID:	138535  

droopy_ro is offline    Reply With Quote
Old 16-09-2006, 15:54   #43 (permalink)
Registered User

Terror's Avatar

Pe sistemul din semanatura.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	company of heroes 1.JPG
Views:	131
Size:	56.6 KB
ID:	138564   Click image for larger version

Name:	company of heroes2.JPG
Views:	128
Size:	117.6 KB
ID:	138566  

Old 16-09-2006, 16:37   #44 (permalink)
blu ray

novi's Avatar

Wink

Quote:
Originally Posted by Raziel01
Merci!Acum incerc PATCHUL!

EDIT:Am bagat patchul si tot la fel face!

Last edited by novi; 16-09-2006 at 17:34..

novi is offline    Reply With Quote
Old 18-09-2006, 00:03   #45 (permalink)
Registered User

alah's Avatar

Chiar daca nu prea agreez RTS-urile in general am zis sa incerc aceasta noua productie a studioului Relic datorita notelor enorme primite pana acum. Am terminat si eu de curand tutorialul si nu ma declar foarte satisfacut. In primul rand trebuie sa remarc ca grafica nu este chiar de nota 10 cum spun o gramada de site-uri din intreaga lume. Nu. De exemplu terenul arata chiar oribil (la zoom maxim mai ales) pe texturi medii si terain detail high. Cu acest minus parca as prefera mai bine un Act of War de acum 1 an ca tot arata mai bine. Unitatile si efectele insa merita tot respectul nostru. Grafica treaca mearga, dar mult mai important este gameplay-ul, asa ca mai bine ma pun de jucat si campania propiu-zisa pentru o opinie mai ampla

alah is offline    Reply With Quote
Old 18-09-2006, 00:18   #46 (permalink)
Registered User

Raziel01's Avatar

Totusi e un rts si arata f bine pt genul lui, chiar mult prea bine pe detalii maxime, totusi pt ATI e o mare manarie la mijloc, in viata mea n-am primit erori de VPU, acum am si asa ceva O_o.

2.
NU ofer consultatii pe NICI un domeniu, gen: hardware, gaming, software, sex etc.

Raziel01 is offline    Reply With Quote
Old 18-09-2006, 06:01   #47 (permalink)
Registered User

S7E6E's Avatar

e greu

S7E6E is offline    Reply With Quote
Old 18-09-2006, 09:15   #48 (permalink)
Registered User

Terror's Avatar

Quote:
Originally Posted by alah
Chiar daca nu prea agreez RTS-urile in general am zis sa incerc aceasta noua productie a studioului Relic datorita notelor enorme primite pana acum. Am terminat si eu de curand tutorialul si nu ma declar foarte satisfacut. In primul rand trebuie sa remarc ca grafica nu este chiar de nota 10 cum spun o gramada de site-uri din intreaga lume. Nu. De exemplu terenul arata chiar oribil (la zoom maxim mai ales) pe texturi medii si terain detail high. Cu acest minus parca as prefera mai bine un Act of War de acum 1 an ca tot arata mai bine. Unitatile si efectele insa merita tot respectul nostru. Grafica treaca mearga, dar mult mai important este gameplay-ul, asa ca mai bine ma pun de jucat si campania propiu-zisa pentru o opinie mai ampla
Sincer in Act of War nu cred ca efectele de distrugere a cladirilor exista, in + de asta eu zic sa incerci cu totul pe full (adica sa bagi toate detaliile pe maxim).
Eu unu (si probabil majoritatea) vb. de grafica unui joc cu setarile pe maxim, de aceea ne putem da cu parerea despre grafica. E normal ca pe niste detalii low/mediu, grafica sa ti se para nasoala. Adevarat este ca la unele jocuri diferenta intre low/medium/high la grafica este mica, dar si la alte jocuri diferentza intre low/medium/high este f. mare (un exemplu pt. mine este Battlefield 2, diferentza vizuala indre medium si high este chiar f. mare)
p.s. Nici pe mine nu prea m-au atras rts-urile , dar asta chiar ma tine lipit de calculator. Campania imi place la nebunie, forma de briefing la fel. + filmuletze (randate) innainte si dupa orice misiune.

Old 18-09-2006, 09:33   #49 (permalink)
blu ray

novi's Avatar

Hmm eu tot nu am scapat de eroarea de mai sus!Voi ce drivere nVidia folositi?

Merci!

Old 18-09-2006, 09:37   #50 (permalink)
Registered User

sparxxx's Avatar

ultimii WHQL, 91.47.
Incearca sa schimbi si driveri de la placa de baza.
Ce imagine a jocului ai? (da pe PM)
incearca si un registry cleaner.

sparxxx is offline    Reply With Quote
Old 18-09-2006, 09:44   #51 (permalink)
Registered User

alah's Avatar

Eu folosesc 91.31. Din cate imi amintesc eu parca ti-au aparut erori de genul asta la mai multe jocuri (Prey), asa ca recomand cu caldura o reinstalare de Windows.

Old 18-09-2006, 10:16   #52 (permalink)
blu ray

novi's Avatar

Wink

Quote:
Originally Posted by alah
Eu folosesc 91.31. Din cate imi amintesc eu parca ti-au aparut erori de genul asta la mai multe jocuri (Prey), asa ca recomand cu caldura o reinstalare de Windows.
Dap!Am reinstalat WIN-ul (SP2 integrated update la zi) ultimul driver nForce pentru placa de baza si ultimul driver pt AUDIGY 2 ZS si tot la fel face!Am incercat 91.47, 91.48 si 92.91 si tot nu am rezolvat problema!Mentionez ca celalate jocuri (El Matador, CS:Source, NFS, Flatout 2, Serious Sam 2, Broken Sword 4, Call of Juarez) merg perfect!

PS:Am tastatura Logitech G15 si Mouse RAZER sa fie si asta o problema?

Old 18-09-2006, 10:32   #53 (permalink)
Registered User

Terror's Avatar

Cred ca intri la capitolul wired stuff. Asa am patit eu long time ago (pe vremea lu P III si Dron). Aveam un joc care pe calc. lu fratimio mergea iar pe al meu nu. Iar acu recent aveam o imagine (oil tycoon) care pe calc. lu fratimio merge iar pe al meu nu.

Old 18-09-2006, 14:28   #54 (permalink)
Registered User

Raziel01's Avatar

Mi se pare cam exagerata campania singleplayer a jocului, duci niste lupte interminabile aproape in fiecare misiune, cred ca pana la sfarsitul campaniei o sa distrug mai multe tank-uri nemtesti decat au distrus rusii la Kursk.

2.
NU ofer consultatii pe NICI un domeniu, gen: hardware, gaming, software, sex etc.

Old 18-09-2006, 14:51   #55 (permalink)
Registered User

Terror's Avatar

=) se numeste Tactica, de aceea ti se par interminabile, aici nu nu mai e ca la celalalte rts-uri (selectezi unitatile de la fabrica si le dai sa atace tot ce vad in cale pana la un punct x) asta e mult mai tactic, te intereseaza ce face si un grupuletz de infanterie si de aceea iti ia mai mult timp sa termini o misiune. Tin minte ca in campanie am cucerit un tank depot (nu puteam sa-l construiesc din lipsa de spatiu) si mi l-a distrus calc. intr-o secunda (cu 3 tankuri). Cred ca mi-a luat o ora + ca sa termin misiunea aia fara ca eu sa construiesc vreun tanc.

P.S. nu imi place sa ii dau load/save in timpul misiunii. Daca e sa ratez ceva si sa devina imposibil ii dau restart

Old 18-09-2006, 15:18   #56 (permalink)
Registered User

Raool's Avatar

Incearca sa cresti latentele la RAM din BIOS daca cumva le-ai scazut cu un OC mic. Nu-i plac ramii fara ECC. Mi s-a mai intampalt si la alte joace. Cred ca chiar la DoW si cine stie cat din engineu ala e reciclat in CoH.

Raool is offline    Reply With Quote
Old 18-09-2006, 15:31   #57 (permalink)
Registered User

Raziel01's Avatar

Terror nu-mi vb mie de tactica, subliniam acolo o oare care lipsa de idei a producatorilor.

Nus dc mi se pare mie sau chiar asa este, dar am impresia ca aliatii suntem mai avantajati in multiplyer.

2.

Old 18-09-2006, 16:41   #58 (permalink)
blu ray

novi's Avatar

Wink

Quote:
Originally Posted by Raool
Incearca sa cresti latentele la RAM din BIOS daca cumva le-ai scazut cu un OC mic. Nu-i plac ramii fara ECC. Mi s-a mai intampalt si la alte joace. Cred ca chiar la DoW si cine stie cat din engineu ala e reciclat in CoH.
Hah!Am marit latentele (erau pe AUTO) si am jucat 30 min si a mers perfect!Merci Raool!

PS:Pretentios mai este jocul asta!

Old 18-09-2006, 17:01   #59 (permalink)
Registered User

Raool's Avatar

Glad I could help.

Raool is offline    Reply With Quote
Old 18-09-2006, 22:08   #60 (permalink)
Registered User

alah's Avatar

Misiunea 5 si intr-adevar jocul este formidabil. O actiune atat de furibunda si atata varietate zau de am mai vazut pana acum intr-o strategie. Chiar si atmosfera este exceptionala in unele momente, cum ar fi cel din misiunea D-Day sau cea din mlastina.

Advertisment
Inscrie-te gratuit in Gladius2 - un joc de actiune, multiplayer!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii

Thread Tools

Posting Rules