![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Company of Heroes Resources | Company of Heroes Review | Company of Heroes: Opposing Fronts Review |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #81 | ||
| asteptam detalii de la ********... eventual daca stie cineva de unde se poate cumpara si downloada (ma intereseaza oricum doar cd-key)
__________________ Lottery: a tax on people who are bad at math... | |||
|
| | #82 | ||
| M-am Jucat in retea( 2 human vs. 2 cpu normal) (Lan/ hamachi) si calculatorul mi se pare chiar tare. Daca stau sa calculez ce resurse capturez ar trebui sa am o armata mult mai mare ca a lui ... da de unde, ne arde de nu ne vedem. Daca stau sa ma gandesc asa era si StarCraft cand aparuse ... te jucai vs. cpu si nu intelegeai cum de te omoara asa rpd ![]()
__________________ | |||
|
| | #84 | ||
| In skirmish AI-ul e vraiste chiar si pe cel mai mare nivel de dificultate. Trece peste anumite teritorii fara sa le captureze chiar daca nu sunt aparate deloc. E foarte usor sa-l faci. Reteta: un sniper putin mai in fata si in spate un AT gun si un buncar. Isi va irosi la infinit unitatile fara sa stie cum sa treaca de o astfel de aparare. | |||
|
| | #85 | ||
| Quote:
![]() Lasand arbaleta la o parte am o doleanta. Eu joc cu axa si inamicul meu obisnuit,aka vecinu, se plange ca Tigerul este imba. I-am demonstrat ca pica daca ai fortele potrivite dar el insista ca nu poti face asa ceva intr-un meci din motive de resurse. Nu suntem incepatori, eu joc din perioada betaului si l-am initiat si pe el recent. In fine el e incapatanat, eu mi-s incapatanat, cert e ca as avea nevoie de un replay cu 2 jucatori avansati unde sunt asaltate si distruse cu succes (sa nu fuga pe rosu sau cu main gunu fucked) unul sau mai multe Tigeruri. Last edited by Raool; 20-09-2006 at 04:04. | |||
|
| | #86 | ||
| Jocu asta are doar grafica buna , in rest este irealist ! In primu rand in skirmish cel mai bun tank la germani este panther .... dar cele mai bune erau tiger 1 & 2 (inafara de cele 4 "maus" ) .Alt aspect negativ este ca un banal sherman poate sa distruga sau sa faca un damage mare la un panther , ceea ce in realitate era mult mai greu , deabia ultimele shermanuri( Sherman Firefly ) puteau sa aibe suces ( Michael Wittman a fost omorat impreuna cu al lui tiger de un firefly camuflat , head to head firefly nu avea nici o sansa) . Faces of War este mai bine facut din punct de vedere realistic , si are si o grafica buna .... mie chiar imi place mai mult grafica de la faces of war decat de la company of heroes ![]()
__________________ 1. Q6600@3200 Scythe ninja revB,DFI Infinity Blood Iron P35-T2RL,2X1gb A-Data Vitesta@1066,Audigy2 zs, ASUS 8800GT 512Mb;Seagate320GB 16mb S-ATA2,WD 74GB Raptor 16mb, Seagate 200GB 8mb,dvd-rw Nec 3500A,Seventeam 1000W, case RaidMax Smilodon,Horizon 2206SW 22" wide(black) + CRT HP p1130 trinitron tube 2.Laptop HP nx 9010 : P4 2,66, 512 mb,hdd 80(5400rpm),display 15',dvd combo,ati 7000 IGP (345 M) 64 mb share | |||
|
| | #87 | ||
| Daca vrei sa fie realist ai gresit jocul... | |||
|
| | #88 | ||
| Quote:
ce ma oftic ....n-am cu cine sa joc in multiplayer ...sau vinde cineva vre-un cd-key ?:d:d L.E. : WWW.marines.com ...gasesti aici toate informatiile daca te-ai hotarat !!! | |||
|
| | #89 | ||
| Quote:
parca realismu este cel mai interesant lucru la un joc , nu zic ca nu este atractiv, l-am jucat cateva ore bune si inca o sa-l mai joc , dar mi-am exprimat indignare fata de aceste mici chesti care nu sunt la locul lor.
__________________ 1. Q6600@3200 Scythe ninja revB,DFI Infinity Blood Iron P35-T2RL,2X1gb A-Data Vitesta@1066,Audigy2 zs, ASUS 8800GT 512Mb;Seagate320GB 16mb S-ATA2,WD 74GB Raptor 16mb, Seagate 200GB 8mb,dvd-rw Nec 3500A,Seventeam 1000W, case RaidMax Smilodon,Horizon 2206SW 22" wide(black) + CRT HP p1130 trinitron tube 2.Laptop HP nx 9010 : P4 2,66, 512 mb,hdd 80(5400rpm),display 15',dvd combo,ati 7000 IGP (345 M) 64 mb share | |||
|
| | #90 | ||
| Quote:
Dupa ce criterii ai scris chestia asta?
__________________ Last edited by Terror; 20-09-2006 at 09:24. | |||
|
| | #91 | ||
| Quote:
L-au facut asa pentru a exista un echilibru, factiunile sunt cat de cat echilibrate cand e vorba de unitati. Oricum poti sa fii bucuros, tigerele sunt foarte greu de dat jos. Am jucat ieri vreo 2-3 ore de skirmish si m-a luat pe sus ai-ul cu un Sherman veteran, a facut un fel de rush, nu stiu care a fost smecheria cert e ca trageam cu un stug si 1 at in el si nici macar nu-l nimeream :P. In rest e bestial jocul, imi place feelingul mai ales intr-o lupta de tancuri sprijinite de infanterie. ps: tunurile de 88 ruleaza fin ![]()
__________________ Ignorance is Bliss... | |||
|
| | #92 | ||
| Quote:
__________________ How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd. And so, it begins | |||
|
| | #93 | ||
| Asta e nasol, ca nu poti face un AI avansat. SI la Starcraft a fost greu la inceput pana a postat unu punctele slabe ale ai-ului si de atunci toti il faceau.
__________________ | |||
|
| | #94 | ||
| Quote:
Silenti faza cu sniperul e cam naspa de batut si de un un om darmite de AI...poti avea totusi suprize de genul Sherman-ului veteran de la mine. Poti iarasi foarte bine sa nu mai folosesti sniperul daca vrei actiune ![]()
|
| | #95 | ||
| Pai astea sunt chestii scriptate, sa trimita tot timpul ingineri sau sa atace in anumite puncte. Dar daca scapa o unitate de-a ta in spatele liniilor lui, sau invers, o unitate de-a lui in spatele liniilor tale, nimeni nu o baga in seama. De exemplu la misiunea cand trebuie sa apar Carrentan, pazind trei poduri, scapa un tanc pe unul din poduri si ajunge in spatele unitatilor mele, una nu se intoarce sa traga in el. Abia dupa ce elimina toti soldatii din fata, un gigel cu bazooka se apuca sa traga si in tanc. Dar niciun tun nu se intoarce daca nu ii spun eu. La fel si cand un tun sau un cuib de mitraliera e atacat din orice alta parte dar nu din fata. Chiar daca nu exista alti inamici in zona, tunul sau mitraliera nu se intorc nici de-ai naibii sa traga in directia din care sunt atacate.
__________________ How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd. And so, it begins | |||
|
| | #96 | ||
| Pai asta nu mai tine de AI tine de micro iar treaba cu unitatile tale care nu se intorc e chiar misto, asta inseamna ca se poate ataca din flanc ca la carte asa cum ar trebui, la starcraft de exemplu, singurul avantaj pe care il aveai cand flancai era faptul ca expuneai inamicul la o putere mai mare de foc dar unitatile flancate nu aveau nici o penalizare. Aici daca te-a flancat ai pierdut, simple as that .ps: apropo de flancare, imi place atunci cand imi este suprins un tanc, faptul ca pot sa retrag tancul din lupta cu fata la ei
|
| | #97 | ||
| Quote:
Quote:
Desigur jocul asta e de fapt pt MP, single fiind doar asa, un bonus. | |||
|
| | #98 | ||
| Quote:
Linia dintre feature si AI slab e mai fina Depinde cum vrei sa privesti. | |||
|
| | #99 | ||
| Quote:
Ghost: repozitionare tunurilor nu se face cu comanda de atac, in modul asta o sa astepti mult si bine. Cel mai rapid mod e sa tii click dreapta pana iti apare linia de atac ca sa repozitionezi imediat tunul pe pozitia de tragere. Nu am jucat deocamdata campania sau tutorial, skirmish si mp mi se par cele mai bune ca sa inveti jocul.
|
| | #100 | ||
| Omu daca iti tragi aparare statica o sa ai vise urate noaptea cu artileria celuilalt. Sniperii is tari daca joci cu cineva care e incepator. Nowadays nu prea ii mai fac decat in very early si very late game. In rest nu ai ce face cu ei sau mor mult prea rpd. Si daca nu ai artilerie tot distrugi orice e static f usor. Un counter sniping sau un bait si un goliath. Sunt multe chestii ce le poti face, in ultima instanta il lasi drec in pace si cuceresti restu hartii. Nu am vazut in actiune tunurile statice de 88. Am auzit ca rup fasu dar eu nu joc defensive doctrine, I wuv my Tigers too much. | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|