Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii

Notices

Thread Introduction
Company of Heroes Resources | Company of Heroes Review | Company of Heroes: Opposing Fronts Review

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 25-09-2006, 08:01   #121 (permalink)
Registered User

one_step_closer's Avatar

stie careva o combinatie defensiva de unitati greu da invins?

one_step_closer is offline    Reply With Quote
Old 25-09-2006, 08:05   #122 (permalink)
Registered User

maweryck's Avatar

cum spunea si napoleon ...cea mai buna aparare e atacul !!!

maweryck is offline    Reply With Quote
Old 25-09-2006, 10:33   #123 (permalink)
Tech support

Bossman's Avatar

Company of Heroes Review @ CG.ro

By yours trully

Last edited by Bossman; 25-09-2006 at 10:50.. Reason: Typo

Bossman is offline    Reply With Quote
Old 25-09-2006, 10:43   #124 (permalink)
2che

Hadrian's Avatar

Linkul nu merge.
1st Rig:AMD X2 4800+ @2.75Ghz sk.AM2,Foxconn Via K8M890M2MA-KRS2H,1GB Ddr800@880Mhz Kingmax Mars KLDD4,Video powered by Viaaaaaa,128 mega,Seagate 3500830AS 500Gb S-ata II /8Mb,Dvd-Wr Asus 1814BL,Powerlink 550W on Ups Apollo400VA,Horizon H-7005L,BenQ X530 Wireless,/Nokia 6680 // 2nd Rig: Discovery ZP Noblesse:Intel Celeron 1.5Ghz,Intel Extreme(ly slow) Graphics2@32Mb,Hdd60Gb,256DDR,Dvd-Wr

Hadrian is offline    Reply With Quote
Old 25-09-2006, 10:49   #125 (permalink)
Tech support

Bossman's Avatar

Fixed.

Bossman is offline    Reply With Quote
Old 25-09-2006, 12:16   #126 (permalink)
Daytrader

GunDam's Avatar

Quote:
Originally Posted by one_step_closer View Post

Formatiile de blindate sunt extrem de greu de invins, eventual si un halftrack ceva vs infanterie. Smecheria este sa-ti aduci aminte sa repari orice blindat avariat.

ps: AT-urile nu sunt problema decat daca sunt sprijinite de blindate si nici atunci, un tanc poate sa incaseze frontal vreo 4-5 bucati lejer.

GunDam is offline    Reply With Quote
Old 25-09-2006, 12:40   #127 (permalink)
Registered User

Raziel01's Avatar

Putin cam mare nota din review, dar sa zicem ca merge .

2.
NU ofer consultatii pe NICI un domeniu, gen: hardware, gaming, software, sex etc.

Raziel01 is offline    Reply With Quote
Old 25-09-2006, 13:33   #128 (permalink)
Registered User

Silenti's Avatar

Quote:
Originally Posted by one_step_closer View Post
Quote:
Originally Posted by GunDam View Post
Formatiile de blindate sunt extrem de greu de invins, eventual si un halftrack ceva vs infanterie. Smecheria este sa-ti aduci aminte sa repari orice blindat avariat.
ps: AT-urile nu sunt problema decat daca sunt sprijinite de blindate si nici atunci, un tanc poate sa incaseze frontal vreo 4-5 bucati lejer.
Defensiva fixa care sa tina mai mult de un atac nu exista. Daca iti descopera adversarul o astfel de asezare te umple de artilerie si te-a terminat. Sau vine cu exact ce unitati trebuie contra apararii tale. Nu vorbim de adversar AI care e idiot.
AT-urile sunt extrem de puternice contra tancurilor. Nu neaparat prin puterea de foc, desi si aceasta e mare, ci datorita distantei de tragere. Daca ai un sniper pe stealth pozitionat 10-15m inaintea AT-ului poti distruge chiar 2 tancuri cu un singur AT.

Silenti is offline    Reply With Quote
Old 25-09-2006, 14:37   #129 (permalink)
Daytrader

GunDam's Avatar

Un bunker si un AT sunt mult mai ieftine si mult mai accesibile decat o artilerie. Pana iti aduci tu artileria, ori bunkerul si-a servit scopul, ori te-am luat pe sus cu tot cu artilerie iar din punctul asta de vedere un bunker + AT este o pozitie defensiva extrem de puternica si de bun simt, pentru ca te chinui sa flanchezi bunker-ul si in cazul in care apar alte unitati vei fi flancat.

Depinde foarte mult si de harta dar acolo unde permite, e foarte multa durere sa scoti un bunker, pentru ca te incurca AT-urile. btw At-urile de la Krautz se camufleaza, am jucat si cu charlie campania si sunt oarecum in dezavantaj aliatii la faza asta.

ps: oricum nu imi place sa joc cu Tommy, astept un expansion pack cu o campanie la nemti...daca o sa fie la fel de bine facuta ca la americani, o sa fie best buy

Old 25-09-2006, 15:04   #130 (permalink)
Registered User

one_step_closer's Avatar

singura metoda pe care am descoperito pt a invinge comp-ul pe skirmish mode e sa te duci peste el cu divizie de tancuri, sau rush de ingineri daca e pe easy. asta nu e joc pt persoane calme, calculate si tactice...

one_step_closer is offline    Reply With Quote
Old 25-09-2006, 15:04   #131 (permalink)
Registered User

non_trial's Avatar

As juca si eu cu cineva un meci, tare curios sunt cum e cu human players. Terror, sa anunti cand dai drumul la hamachi, ca intru si eu

non_trial is offline    Reply With Quote
Old 25-09-2006, 15:28   #132 (permalink)
Registered User

S7E6E's Avatar

Da niscai harti de unde mama dracului pot downlaoda ca m-am saturat de alea vechi???!!!!

S7E6E is offline    Reply With Quote
Old 25-09-2006, 15:32   #133 (permalink)
Registered User

Silenti's Avatar

Quote:
Originally Posted by GunDam View Post
Depinde foarte mult si de harta dar acolo unde permite, e foarte multa durere sa scoti un bunker, pentru ca te incurca AT-urile. btw At-urile de la Krautz se camufleaza, am jucat si cu charlie campania si sunt oarecum in dezavantaj aliatii la faza asta.
Am zis mai sus ca nu vorbesc de AI pe care il poti face in 1000 de feluri pentru ca e prost ca noaptea. Eu vorbeam de multiplayer / oponent uman. Iar cu ala nu exista nici o aparare fixa care sa reziste sau macar sa-si justifice resursele investite.

Incearca un joc in MP sa aplici ce ai spus tu. Fie formatie defensiva de tancuri pe care sa o repari intre batalii - dupa prima nu o sa mai ai ce repara, fie bunker + AT - aici rush cu un singur tanc in spatele lor le face varza. AT-ul nu face doi lei daca nu e postat in spatele altei unitati care sa-i ofere view range.

Old 25-09-2006, 23:38   #134 (permalink)
Registered User

Raool's Avatar

Hamachi network "company of heroes RO" pass "cohro".
Zici tu ca aliatii sunt dezavantajati ca nu pot camufla at-ul. Ce nu stii tu e ca un AT de la aliati are AP rounds cu care violezi la propriu un tiger. Si nu inteleg ce artilerie sa aduci, sunt jdemii de feluri de offmap artillery. Nimic defensiv nu tine in jocu asta. E aproape imposibil. Singura tactica viabila e pe treeul de defense cu nemtii folosind la greu offmap artillery care costa 150 munnitions. Eu n-am reusit pana acuma sa joc asa.
Anywho va invit la meciuri si vedem acolo clar cine are dreptate si cine nu.

Raool is offline    Reply With Quote
Old 26-09-2006, 02:10   #135 (permalink)
Daytrader

GunDam's Avatar

Am dat cateva cu Raool, ce pot sa zic joaca bine au fost cateva jocuri gg no re, are mai multa exp de mp in jocul asta.

Old 26-09-2006, 02:15   #136 (permalink)
Registered User

Raool's Avatar

M-ai grabit cu re-urile tale si am uitat sa salvez meciu in care chiar mi-a reusit rushu ala idiot.

Old 26-09-2006, 09:24   #137 (permalink)
Registered User

Silenti's Avatar

Quote:
Originally Posted by Raool View Post
Singura tactica viabila e pe treeul de defense cu nemtii folosind la greu offmap artillery care costa 150 munnitions. Eu n-am reusit pana acuma sa joc asa.
Am incercat eu in MP beta destule jocuri cu nemtii cu tree-ul defensive. Nici eu n-am reusit sa fac mare lucru. Artilery-ul ala offmap costa prea mult si dupa prima oara cand il dai n-o sa mai vezi oponentul stand langa checkpoint-urile tale cu mai mult de o echipa de ingineri si nici p-aia nu-i pierde ca se pot retrage rapid. Apoi tunul fix de 88 costa iarasi urias, nu are cine stie ce raza si e fix...

In opinia mea tree-urile de la aliati sunt mult mai bune. Calliope si howitzer sunt cam overpowered, spargi orice fel de aparare cu ele si nenorocesti si baza inamicului. Apoi poti captura cu light vehicles, cu paratroopers ajungi oriunde instant destul de ieftin cu infanterie plus un AT, iti repari tancurile in lupta, le recuperezi pe cele pierdute in caz de ceva. Comparativ la nemti capeti ceva offmap altilery de care au oricum si aliatii, tiger-ul care nu e mai tare decat pershing, 88-ul care e fix si nu se compara ca putere si raza cu howitzer-ul...

Cat am jucat in MP rar castigau nemtii mai ales pe echipe. Se intampla invers numai cand era o diferenta clara de valoare intre jucatori.

Old 26-09-2006, 10:26   #138 (permalink)
Daytrader

GunDam's Avatar

EU zic ca sunt echilibrate tech tree-urile si faptul ca nemtii au machine gun inaintea aliatilor e de-a dreptul malefic, inafara de greselile mele de lamer incepator a fost destul de trist sa astept 1 min in plus cel putin pentru a incepe constructia cladirii care sa-mi permita machine gun iar de aici un intreg lant al slabiciunilor mai ales cand te chinui sa faci rost de benzina si krautz are garizonate deja cladirile de langa resursele tale de benzina cu machine gun.

ps: rifleman fara grenade sunt complet nefolositori

Old 26-09-2006, 13:56   #139 (permalink)
Registered User

Raool's Avatar

Riflemen<volks daca ii aduci in medium sau short range(volks castiga doar la range maxim), pershing<tiger, singuru mod de a castiga e sa stai departe cu pershingu si sa te misti obligandu-l si pe el sa se miste, accuracy-ul tigerului e 0.45 in miscare si daca mai e si range mare scade si mai mult pe langa pershing care are 0.75 in miscare si de la range scade iar f. putin.
Gundam cand erai cu armor nu trebuia sa te duci pe mg, trebuia sa faci direct supply depot si mereai pe motor pool. La ce-ti trb mg cand cu un greyhound controlezi harta. Sa nu mai zic ca imi intri in baza si pui mine la iesirea din baraci ... sau mai stiu eu in ce locuri idioate.
Cat despre riflemani fara grenazi cand iti chinuiam baza cu puma-s si stugs trebuia sa ai stickys sa vezi cum fugeam eu mancand pamantul. N-ai dat un singur sticky in toate meciurile. Si crede-ma fara sticky intr-un meci pe bune, m-am si prostit mult cu tine incercand tactici aiurea, nu omori tigeru nici sa vrei. Voi fugi tot timpu cu el pe rosu si il voi repara.
Hai ca mai jucam noi si iti mai zic unde gresesti. Ar mai fi folosirea jeepului sa-mi flanchezi mg-urile. Sau faptul ca nu se merita sa faci flamethrower pe ingineri pt ca 50 ammo e extrem de mult pt o unitate care din tier 3 devine nefolosibila. Tier 3 vine in 10 min max. Decat daca faci demo rush sau ii folosesti sa ii intrerupi supply lineu distrugand un OP de pe vre-un pct important nu se merita deloc. Am pierdut cateva meciuri pe la inceputuri vs. armor cand dadeam cu shrecku de la volks in jeeps si apc-s pt 50 ammo a shot si cand venea calliopeu n-aveam ammo de tunuri pe pumas sau de shrecks pe grenadiers/stormtroopers.

Last edited by Raool; 26-09-2006 at 14:13..

Old 26-09-2006, 14:26   #140 (permalink)
Registered User

non_trial's Avatar

am jucat si eu cu maverick in mp, si... wow, ce DIFERENTA! Bine, ca m-a rupt in primul joc, iar in al doilea m-a deconectat msn-ul, dar oricum eram praf, nu se pune. Pana acum am jucat cu US si mi-am ales tree-ul de airborne. Momentan, e bun pentru stil-ul meu de joc, dar din pacate nu imi aduce victorii (inca). Astept sa vad pe cine mai prind online sa dea un meci.

non_trial is offline    Reply With Quote
Advertisment
Devino un campion de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii

Thread Tools

Posting Rules