![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Company of Heroes Resources | Company of Heroes Review | Company of Heroes: Opposing Fronts Review |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #142 (permalink) | ||
|
Filmu asta nu reprezinta nimic, Tiger Ace-ul e normal mai bun, era si de asteptat, dar jocul iti da posibilitatea sa controlezi tank-urile intr-un mod foarte bun spre a putea strapunge armurile tankurilor inamice, dc stii sa te misti bine din mouse totul e perfect.
__________________ sisteme: 1. 2. NU ofer consultatii pe NICI un domeniu, gen: hardware, gaming, software, sex etc. | |||
|
| | #144 (permalink) | ||
| Quote:
Ca fapt divers mi se pare mult mai greu sa joci cu aliatii din moment ce nemtii dicteaza strategia din start, din ce am vazut aseara un jucator bun cu aliatii este extrem de greu de invins daca trece la nemtalai, deci ma voi concentra pe aliati deocamdata. Ieri au fost primele mp-uri pe care le-am jucat, am dat de cateva ori un skirmish la harneala si alea cu axis, habar n-aveam ca pot sa sar peste tech tree ![]() Nu imi mai zice de demo rush si alte chestii ca oricum sunt sf-uri pentru mine
__________________ Ignorance is Bliss... | |||
|
| | #146 (permalink) | ||
|
Ma refeream la mg-urile din camp evident. Flame thrower e ok sa faci dar nu pe toti inginerii cum faceai tu, sau cel putin asa mi s-a parut. Si in cele din urma sticky bombs pt. 35 ammo sunt arma perfecta contra tancurilor din cauza ca sparg motoru in 75% din cazuri. Cand tre sa le folosesti nu mai e early game. | |||
|
| | #147 (permalink) | ||
| Quote:
Well in campanie luam drept granted abilitatea de a da cu grenade si sticky, d-aia nu stiam ce sa fac in mp ![]() Btw mi se pare o imbecilitate faptul ca poti sa aduci trupe offmap fara sa dai benzina, stiu ca m-ai enervat atat de mult cu armored cars primele meciuri incat ti-am taiat complet accesul la benzina doar ca sa ma trezesc cu ditai mai ace tiger-ul pe cap. Trebuie neaparat sa scoata un add-on in care sa bage rusii, artilerii mobile (wespe si hummel in vin in cap) + tunurile autopropulsate de la brumbar pana la jagdpanther si jagdtiger si evident vestitele tancuri rusesti si abilitatea de a juca meciuri cu factiunea la alegere.
|
| | #149 (permalink) | ||
| Quote: Daca omu ala nu statea cu M26-le lui pe loc , poate avea o sansa mai buna , se stie ca tiger are un frontal armor mai bun ca M26 Pershing , daca isi misca tancu in spatele tigerului era altfel treaba tiger weakness: turela se misca lent , si timp mai mare de tragere .
__________________ life is too short..... | |||
|
| | #150 (permalink) | ||
|
Timpu de tragere e identic la amandoua, 6 secunde. Cat despre flancare crezi ca ala era bou sa stea cu spatele la el ? Pershingu primea proiectile numai in sides pe cand tigerul lua cu fata. Trebuia sa dea cu spatele si sa-l tina la departare si in miscare preferabil.
| |||
|
| | #151 (permalink) | ||
|
Am jucat si eu aseara Trainingul ... pot spune ca seamana foarte mult cu Warhammer 40.K ... problema e ca jocul se vrea realist inspirat dupa evenimente reale . Si nu inteleg de ce trebuie sa construesti cladri ca in orice RTS ... adica e stupid IMHO. Ar trebui ca COH sa fie un RTT sa ai 3 soldati si un tanc si sa iti faci misiunea cu ele nu sa cuceresti zone pe care sa faci cladiri si care iti aduc puncte. O sa joc si eu 1-2 misiuni ca doar din training nu se poate judeca un joc. Dar tare inclin spre Faces of War ... adica gameplayul din Warhammer mi s-a parut genial nu te lasa sa iti tragi sufletul decat dupa ce ai terminat misiunea dar adaptarea sa la un scenariu WW2 nu mi se pare inspirata. Revin dupa ce joc cateva misiuni. Grafica si sunet faorte bune ... nu necesita sistem faorte performant pt a merge bine.
__________________ Nu e frumos sa ai mai multi bani decat poti cheltui ... E8400@3.6|GA-EP45-DS3R|4GB DDR2@1000|HD 4870 1GB|226BW|WD640AAKS|HD501LJ|SH-S183L|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|SteelSeries Siberia|Microlab Solo 6|Habu|Eclipse II|Logitech G25 | |||
|
| | #152 (permalink) | ||
| Quote:
Singurul RTT care merita a fost dupa parerea mea seria MYth, au fost singurele rtt-uri care m-au atras.
|
| | #156 (permalink) | ||
| Quote:
Tocmai mi-a venit in minte...wtf s-a intamplat cu ei cand au lasat King Tigerul pe dinafara? au avut o divizie inteaga de Tiger II in Ardeni, puteau sa-l bage in joc Asta si un eventual Iosif Stalin ar fi cireasa de pe tort.
|
| | #159 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Nu e frumos sa ai mai multi bani decat poti cheltui ... E8400@3.6|GA-EP45-DS3R|4GB DDR2@1000|HD 4870 1GB|226BW|WD640AAKS|HD501LJ|SH-S183L|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|SteelSeries Siberia|Microlab Solo 6|Habu|Eclipse II|Logitech G25 | |||
|
| | #160 (permalink) | ||
|
Nivelul de idiotenie necesar denumirii unei pagini web in halul ala depaseste orice nivel de imaginatie.
| |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|