un Company of Heroes in varianta moderna, de la Massive Entertainment, cei cu Ground Control.
arata extraordinar, poate chiar mai bine decat CoH.
un Company of Heroes in varianta moderna, de la Massive Entertainment, cei cu Ground Control.
arata extraordinar, poate chiar mai bine decat CoH.
infernul sunt ceilalti.
Arata SUPER TARE si este exact genul de joc preferat![]()
A APARUT , DACA NU CAND VA APAREA ??
Inchiriez apartament Sinaia in vila Sarbatorile de Paste/1 Mai -> http://forum.computergames.ro/202-in...l#post44223335
Eu nu am gasit cerintele??? Stie cineva cam care ar fi???Game: World in Conflict (PC)
Release Date: Q2 2007
World in Conflict is a real-time strategy game developed by Massive Entertainment, the team behind Ground Control. The game takes you to an alternate version of present-day Earth in which the Soviet Union still exists.
LE: Mai multe screenshot-uri aici![]()
B 133 RRR - Ford Mondeo MK4 (2008, 1.8 Duratorq, 125CP)
B 96 CXE - Trabant 1.1 (1990, 1.1 @ 1.3 Benzina, ~60CP)
Powered by: Intel, nVidia, Corsair, A-DATA, Mushkin, Tacens, Western Digital, ASUS, LG and Linksys
Protected by: F-Secure Internet Security
Ce se mai aude de World in Conflict ???? Din cate stiam ar fi programat de fapt Q1 2007![]()
Inchiriez apartament Sinaia in vila Sarbatorile de Paste/1 Mai -> http://forum.computergames.ro/202-in...l#post44223335
e beta-test chiar aici pe CG la downloads !!
YM = adriand1976
eve-online ...
E o problema, cad serverele din minut in minut, oricum jocul e super, pacat ca iese deabia la sfarsitul lunii septembrie. Poate ne intalnim in joc.![]()
This isn't a democracy. It's a benevolent dictatorship.
Creca raman tot la CoHabea stept CoH:OF (open beta creca la sfarsitul lui august)... WiC arata bine dar ca gameplay nu ma prea atarage
e cam ciudat sa tot arunci unitati din cer si daca mor primesti creditele inapoi !! suna a spam fest pt. mine, mai misto e in CoH unde dadacesc fiecare unitate si am grija de ia sa nu primeasca o grenada in cap
![]()
Respectam trecutul, traim in prezent si ne gandim la viitor....
Key ar trebui sa gasiti dupa ce va inregistrati aici. Ma rog, nu stiu cat timp se mai accepta "beta-testeri"...
Am jucat aseara si azi, si e ok, se misca bine, o singura data m-a scos de pe server cu o eroare, in rest totul e bine. Parca totusi prea repede mor unitatile, tre sa faci spamming cum zicea cineva mai sus...
The hottest under the sun
In afara de grafica e ceva de el ?
Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.
partea cu creditele aduce aminte de robo rumble![]()
Se pare ca jocul este gold, comform informatiilor de pe computergames.ro urmand sa apara pe 18 septembrie. Am jucat beta si am fost uimit de calitatea jocului, dar si faptul ca este extrem de bine optimizat si deci merge si pe sisteme mai putin performante. Voi ce parere aveti de el ? Inca ceva, va aparea si pe ********.ro ?
The life is beautiful with Games!
Imi pare rau pt. offtopic, dar ma poate lamuri si pe mine cineva ce inseamna sa fie gold ?. Credeam ca are legatura cu nr. vanzarilor, dar vad ca jocul de fata este gold inainte sa apara.
Imi pare rau pt. n00bismsi sper sa ma lamuriti.
Gold insemana ca e gata de lansare..cred.
Da, jocul e gata si e trimis spre multiplicare. Din curiozitate, nu a incercat nimeni acest joc superb ?
The life is beautiful with Games!
Pai eu l-as incerca,dar nu ma tine PC-ul.![]()
parca mai era un thread
eu am jucat beta. jocul este practic un coh in varianta moderna, unde fiecare controleaza un numar relativ mic de unitati. e destul de addictive. my 2 cents.
stie careva de unde poti sa faci o precomanda in ro?
Da l-am jucat.O sa rupa gura targului.Demo-ul apare pe 24 August,si se v-a putea juca si multiplayer.
Avand in vedere ca are un parinte,Ground Control 2 si o poveste pe masura,o sa detroneze multe jocuri considerate ca fiind RTS-ul anului.
In fine jucand acest joc,am avut o senzatie unica.Senzatie egalata doar de RedAlert 1 acum 10 ani![]()
Viteza maxima cu care poti accelera un PC este de 9,81 m/s^2
---------------------------------------------------
Nu dati ADD!Doar specificati in legatura cu ce, atat !
Bookmarks