![]() |
| | #43 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ Nu e frumos sa ai mai multi bani decat poti cheltui ... E8400|GA-EP45-DS3R|4GB DDR800|GTX 260|226BW|WD640AAKS|HD501LJ|SH-S183L|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|SteelSeries Siberia|Microlab Solo 6|Habu|Eclipse II|Logitech G25 | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Bucuresti |
ca nu se misca.Dati la Pixel Shader pe LOW,iara la celalalte mai bagati chiar ![]() Sa vedeti ce o sa se miste!Oricum jocul arata super.Nu stiu cum vi se sacadeaza voua sau stiu eu ce.Am jucat si cu 8 vs 8.Merge impecabil.Nu low framerates nu sacadari...totul cursiv ![]() E foarte jucabil...se foloseste terenul si tactica din plin.Jocul devine un shoter cand joci mai ales cu infanteria. Droppy:E o combinatie intre amandoua Chiar ei au zis ca s-au inspirat din Counter Strike si Call of Duty,iara la promotii si astea din C&C Generals -fazele precum Carpet Bombing,Nuke,artillery barrage,A10 Strike,sunt intalnite si in Generals.
__________________ Viteza maxima cu care poti accelera un PC este de 9,81 m/s^2 --------------------------------------------------- Nu dati ADD!Doar specificati in legatura cu ce,atat! | ||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 |
@droopy_ro&kradro nu vorbesc niciodata ca sa ma aflu in treaba. am jucat demo-ul pe un sistem cu un 6600,2G,8800gts320. daca cineva crede ca trebuie sa-mi fac vreun upgrade la sistemul asta pentru a juca o strategie (sau orice joc actual) atunci mai bine-mi iau o consola decat sa mai mai arunc bani pe "fereastre". | ||
|
| | #46 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Da fazele alea sunt intalnite si in Starcraft daca vrei , Nuclear Launch detected ... kabooom
__________________ Nu e frumos sa ai mai multi bani decat poti cheltui ... E8400|GA-EP45-DS3R|4GB DDR800|GTX 260|226BW|WD640AAKS|HD501LJ|SH-S183L|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|SteelSeries Siberia|Microlab Solo 6|Habu|Eclipse II|Logitech G25 | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Bucuresti |
pai e vorba de perspectiva aia 1ST person.Oricum faptul ca si terenul conteaza e o noutate ptr RTT.Si da e RTT nu RTS.RTS e Supreme Commander.Defapt multe jocuri ar trebui numite RTT si nu RTS.Cu sau fara contructia de baze. Eu unul preferam in WIC sa fac eu bazele sa adun resurse...sa scot unitati pe banda rulanta...Chestia aici e...ca un singur om poate decide soarta bataliei daca e destul de bun Chiar daca intial e pe punctul de a pierde.Ce e preluat din ZH:Pai...A10 Strike,Carpet Bombing-ploaia de bombe aruncate din B52-uri e fix ca in ZH,Fuel Bomb -iara ZH metoda de livrare fiind tot un B52.Defapt nucleara e mult spus.E mai degraba un Fuel Bomb. cel putin ei se lauda cu aceste preluari din diverse jocuri. http://en.wikipedia.org/wiki/World_in_conflict
__________________ Viteza maxima cu care poti accelera un PC este de 9,81 m/s^2 --------------------------------------------------- Nu dati ADD!Doar specificati in legatura cu ce,atat! | ||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Quote:
Dar nici WiC nu e RTT pur , RTT pur e Ground Control sau seria Commandos. Pai stai putin A-10,B-52,Napalm toate astea exista in realitate si ca denumire si ca aspect/functionalitate. Deci ei nu au imprumutat nimic de nicaieri decat din realitate.
|
| | #49 (permalink) | ||
| Gamespot review Muoaa cata nota are 9.5 ... a apucat sa il joace cineva, avand in vedere ca abia ieri (sau azi...) a iesit ? vad ca multiplayerul e foarte laudat.... hmm s-ar putea sa renunt la cumpararea CoH: opposing fronts, pt asta...
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Quote:
Si pe buna dreptate a dat nota aceea. Am jucat primele 3 misiuni, deja m'a prins, nu mai pot sa joc ca am de facut bagaje, pana acum nu pot decat sa ii dau 9 pentru ca nu am apucat sa il termin, dupa ce il termin va deveni 10 . Inca ceva, felul in care naratorul spune ce are de zis intre misiuni e demential, ca si cum ar fi fost acolo.
__________________ UT2k4 player Give Romanian Gaming Comunity The Same Rights Vand componente watercooling: http://forum.computergames.ro/42-har...-rads-etc.html | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
O sa am doua zile libere , termin Bioshock si ma apuc de asta ca nu se mai poate ![]() Se poate juca si cu englezii de exemplu in MP sau doar USA vs USSR ?
|
| | #54 (permalink) | ||
|
am jucat si eu aseara primele 4-5 misiuni. e ok.. continua gameplay-ul din ground control 1 si 2. dar parca totusi ground control 1 era mai ...tactic. aici ai tanculetzele, le pui pe strategic points unde zice misiunea si stai acolo sa respingi valuri peste valuri de rusnaci (tu ai 6-10 tancuri, ei vin cu 3-6 odata si ii varzesti in cateva secunde). cand treaba e mai groasa, mai dai cu altileria. cam atat. in primele misiuni nu prea se vede tactica. o sa revin cand l-am terminat
__________________ Remember Tukayyid! | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
E tare. Seamana cu Company of Heroes minus base building-ul (adica nu cum semana Company of Heroes cu Warhammer 40K hi,hi,hi). Oricum grafica e super. Cinematica cum mai scriu astia (salivand) prin review-uri. Si e cam singurul joc de tipul asta plasat in perioada '80-'90. Daca ar fi sa-l descriu cu un singur cuvant acela ar fi probabil WOW :P .
| ||
|
| | #58 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 |
eu lam jucat pe sistemul din semnatura cu totul la full 1600x1200 si mergea cu peste 50 fps . iam facut si testul ala .. si depasea 20 la bomba si mergea pana la 100. prea tare jocul mai ales in retea..
__________________ My System : | Amd Athlon x2 3800+ | 2 x 1 gb kingston 800 mhz | 8800 gts 640 mb asus | asus m2n-sli-deluxe | 400 hdd sata2 + 250 ide + 120 ide | sursa 500 W | Conexiune mea : | 10 mb download/10 mb upload extern | 1 Gb bucuresti | 100 mb romania | | ||
|
| | #59 (permalink) | ||
|
ori nu aveai antialiasingul activat ori vorbesti putin mai "pe langa", scuza-ma ca-ti zic ![]() Mie pe intel dual core 6550 si 8800gts 320 mb asus cu 2 gb ram pe 1024 cu toate pe high (aa pe 8x nu 16x) d-abia atingeam maximul 70 iar minimul 15... O avea placa ta video dublul memoriei dar sincer esti gatuit de platforma amd , deci ma indoiesc sa poti obtine rezultatele astea in 1600... Oricum sincer grafica e cam cartoonish style si pentru ceea ce ofera cere ENORM! Desigur, e plina de efecte care de care mai "eye candy" insa sincer pt a-l putea juca in detalii maxime iti trebuie configuratie de monstru de cel putin 1500 euro . Singurul plus pe care il are este optimizarea, am inteles ca merge si pe sisteme mai modeste in detalii minime ce-i drept, dar ... macar ruleaza ![]() Despre gameplay...urmeaza, d-abia am facut trainingul aseara...
__________________ vand ford focus tdci 1.8 2003 101cp->http://forum.computergames.ro/87-aut...00-caluti.html Haine(Lonsdale)->http://forum.computergames.ro/115-in...-sportive.html | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
rulat benchmark-ul pe 1680x1050, restul ce pune el default (no AA, 4xAF, texturi medii, restul cam tot), FPS min 8, max 48, avg 18 E6400@2.66, 2G, 8800GTS 320, Vista 32 HP, ultimele drivere beta de la nVidiala o adica n-ar fi primul joc in care GTS-ul de 640 scoate mult peste cel de 320, drivere la furat pt. Vista that is ... faza stupida cu rezolutia wide, pina sa setez wide cred ca era default intr-un 4:3 si mouse-ul era intr-un loc pe ecran, selectia lui era in alta parte | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|