Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 27-08-2007, 08:19   #41 (permalink)
Registered User

blueghost, esti pe langa subiect... tu ai jucat macar WiC?

ps fa ti UPGRADE daca ai nu fps uri

kradro is offline    Reply With Quote
Old 27-08-2007, 10:23   #42 (permalink)
Registered User

danii@work's Avatar

Mie mi s-a parut ca seamana cu Act of War la gameplay

danii@work is offline    Reply With Quote
Old 27-08-2007, 12:03   #43 (permalink)
Registered User

droopy_ro's Avatar

Quote:
Originally Posted by blueghost View Post
@droopy_ro
tot ceea ce am vazut din End War au fost doar trailere, nimic insa din gameplay real, chestie ce poate fi foarte inselatoare. din primele trailere de World in Conflict nici nu am inteles prea bine fel de joc este: ei ziceau ca e strategie, iar eu vedeam ca arata ca un shooter.
Te cred , dar incearca sa joci Demo daca nu ai facut-o deja

Quote:
Mie mi s-a parut ca seamana cu Act of War la gameplay
Aparentele inseala , e Ground Control 2 cu unitatii din anii '80

droopy_ro is offline    Reply With Quote
Old 27-08-2007, 12:30   #44 (permalink)
Registered User

ca nu se misca.Dati la Pixel Shader pe LOW,iara la celalalte mai bagati chiar
Sa vedeti ce o sa se miste!Oricum jocul arata super.Nu stiu cum vi se sacadeaza voua sau stiu eu ce.Am jucat si cu 8 vs 8.Merge impecabil.Nu low framerates nu sacadari...totul cursiv

E foarte jucabil...se foloseste terenul si tactica din plin.Jocul devine un shoter cand joci mai ales cu infanteria.

Droppy:E o combinatie intre amandoua Chiar ei au zis ca s-au inspirat din Counter Strike si Call of Duty,iara la promotii si astea din C&C Generals -fazele precum Carpet Bombing,Nuke,artillery barrage,A10 Strike,sunt intalnite si in Generals.

M4V3RiCk_ is offline    Reply With Quote
Old 27-08-2007, 13:26   #45 (permalink)
Registered User

@droopy_ro&kradro
nu vorbesc niciodata ca sa ma aflu in treaba.
am jucat demo-ul pe un sistem cu un 6600,2G,8800gts320. daca cineva crede ca trebuie sa-mi fac vreun upgrade la sistemul asta pentru a juca o strategie (sau orice joc actual) atunci mai bine-mi iau o consola decat sa mai mai arunc bani pe "fereastre".

blueghost is offline    Reply With Quote
Old 27-08-2007, 13:47   #46 (permalink)
Registered User

droopy_ro's Avatar

Quote:
Originally Posted by blueghost View Post
@droopy_ro&kradro
nu vorbesc niciodata ca sa ma aflu in treaba.
am jucat demo-ul pe un sistem cu un 6600,2G,8800gts320. daca cineva crede ca trebuie sa-mi fac vreun upgrade la sistemul asta pentru a juca o strategie (sau orice joc actual) atunci mai bine-mi iau o consola decat sa mai mai arunc bani pe "fereastre".
Tata eu l-am jucat pe sistemul din semnatura in 1280x1024 pe High din setari si in Benchmark nu am avut sub 15 fps nici la explozia aia mare cu ciuperca , ca la explozie nucleara si de urcat a urcat si la 60 fps ...

Quote:
Droppy:E o combinatie intre amandoua Chiar ei au zis ca s-au inspirat din Counter Strike si Call of Duty,iara la promotii si astea din C&C Generals -fazele precum Carpet Bombing,Nuke,artillery barrage,A10 Strike,sunt intalnite si in Generals.
CS si COD ??? ce legatura au astea cu RTTurile ? ma rog ...

Da fazele alea sunt intalnite si in Starcraft daca vrei , Nuclear Launch detected ... kabooom

Old 27-08-2007, 16:00   #47 (permalink)
Registered User

pai e vorba de perspectiva aia 1ST person.Oricum faptul ca si terenul conteaza e o noutate ptr RTT.Si da e RTT nu RTS.RTS e Supreme Commander.Defapt multe jocuri ar trebui numite RTT si nu RTS.Cu sau fara contructia de baze.

Eu unul preferam in WIC sa fac eu bazele sa adun resurse...sa scot unitati pe banda rulanta...Chestia aici e...ca un singur om poate decide soarta bataliei daca e destul de bun Chiar daca intial e pe punctul de a pierde.

Ce e preluat din ZH:Pai...A10 Strike,Carpet Bombing-ploaia de bombe aruncate din B52-uri e fix ca in ZH,Fuel Bomb -iara ZH metoda de livrare fiind tot un B52.Defapt nucleara e mult spus.E mai degraba un Fuel Bomb.

cel putin ei se lauda cu aceste preluari din diverse jocuri.

http://en.wikipedia.org/wiki/World_in_conflict

M4V3RiCk_ is offline    Reply With Quote
Old 27-08-2007, 17:44   #48 (permalink)
Registered User

droopy_ro's Avatar

Quote:
Originally Posted by M4V3RiCk_ View Post
pai e vorba de perspectiva aia 1ST person.Oricum faptul ca si terenul conteaza e o noutate ptr RTT.Si da e RTT nu RTS.RTS e Supreme Commander.Defapt multe jocuri ar trebui numite RTT si nu RTS.Cu sau fara contructia de baze.

Eu unul preferam in WIC sa fac eu bazele sa adun resurse...sa scot unitati pe banda rulanta...Chestia aici e...ca un singur om poate decide soarta bataliei daca e destul de bun Chiar daca intial e pe punctul de a pierde.

Ce e preluat din ZH:Pai...A10 Strike,Carpet Bombing-ploaia de bombe aruncate din B52-uri e fix ca in ZH,Fuel Bomb -iara ZH metoda de livrare fiind tot un B52.Defapt nucleara e mult spus.E mai degraba un Fuel Bomb.

cel putin ei se lauda cu aceste preluari din diverse jocuri.

http://en.wikipedia.org/wiki/World_in_conflict
Personal daca construesti baze deja nu mai e RTT ...
Dar nici WiC nu e RTT pur , RTT pur e Ground Control sau seria Commandos.

Pai stai putin A-10,B-52,Napalm toate astea exista in realitate si ca denumire si ca aspect/functionalitate.
Deci ei nu au imprumutat nimic de nicaieri decat din realitate.

Old 19-09-2007, 18:07   #49 (permalink)
Registered User

freeman21's Avatar

Gamespot review

Muoaa cata nota are 9.5 ... a apucat sa il joace cineva, avand in vedere ca abia ieri (sau azi...) a iesit ? vad ca multiplayerul e foarte laudat.... hmm s-ar putea sa renunt la cumpararea CoH: opposing fronts, pt asta...

freeman21 is offline    Reply With Quote
Old 19-09-2007, 20:05   #50 (permalink)
combat chicken

bau_bau646's Avatar

multiplayer-ul este ffff bun(am jucat multiplayer beta ). in rest e cam ca coh, numai ca nu e al doilea razboi mondial

bau_bau646 is offline    Reply With Quote
Old 19-09-2007, 22:02   #51 (permalink)
Registered User

[FriendlyAlien]'s Avatar

Quote:
Originally Posted by freeman21 View Post
Gamespot review

Muoaa cata nota are 9.5 ... a apucat sa il joace cineva, avand in vedere ca abia ieri (sau azi...) a iesit ? vad ca multiplayerul e foarte laudat.... hmm s-ar putea sa renunt la cumpararea CoH: opposing fronts, pt asta...

Si pe buna dreptate a dat nota aceea. Am jucat primele 3 misiuni, deja m'a prins, nu mai pot sa joc ca am de facut bagaje, pana acum nu pot decat sa ii dau 9 pentru ca nu am apucat sa il termin, dupa ce il termin va deveni 10 .

Inca ceva, felul in care naratorul spune ce are de zis intre misiuni e demential, ca si cum ar fi fost acolo.

[FriendlyAlien] is offline    Send Message via Google Talk to [FriendlyAlien] Reply With Quote
Old 19-09-2007, 22:39   #52 (permalink)
Registered User

droopy_ro's Avatar

O sa am doua zile libere , termin Bioshock si ma apuc de asta ca nu se mai poate
Se poate juca si cu englezii de exemplu in MP sau doar USA vs USSR ?

Old 20-09-2007, 03:54   #53 (permalink)
Registered User

Tekken's Avatar

Comparatia cu CoH e hilara, ca sa nu zic habarnista.

Tekken is offline    Reply With Quote
Old 20-09-2007, 08:53   #54 (permalink)
Galaxy Commander

Azmodan's Avatar

am jucat si eu aseara primele 4-5 misiuni. e ok.. continua gameplay-ul din ground control 1 si 2.
dar parca totusi ground control 1 era mai ...tactic. aici ai tanculetzele, le pui pe strategic points unde zice misiunea si stai acolo sa respingi valuri peste valuri de rusnaci (tu ai 6-10 tancuri, ei vin cu 3-6 odata si ii varzesti in cateva secunde). cand treaba e mai groasa, mai dai cu altileria. cam atat. in primele misiuni nu prea se vede tactica.

o sa revin cand l-am terminat

Remember Tukayyid!

Azmodan is offline    Reply With Quote
Old 20-09-2007, 16:06   #55 (permalink)
Registered User

E tare. Seamana cu Company of Heroes minus base building-ul (adica nu cum semana Company of Heroes cu Warhammer 40K hi,hi,hi). Oricum grafica e super. Cinematica cum mai scriu astia (salivand) prin review-uri. Si e cam singurul joc de tipul asta plasat in perioada '80-'90. Daca ar fi sa-l descriu cu un singur cuvant acela ar fi probabil WOW :P .

tomagabriel is offline    Reply With Quote
Old 20-09-2007, 18:25   #56 (permalink)
Fyl

Fyl's Avatar

merita sa-l incerc avind in vedere ca o sa-l joc doar single player ?

Fyl is offline    Reply With Quote
Old 20-09-2007, 18:49   #57 (permalink)
Registered User

real's Avatar

Da, e un joc bun si in single-player.
System config: AMD Athlon 64 X2 4000+ @2,1Ghz Dual-Core (Brisbane) // ASUS M2NPV-VM // 1536 MB DDR2 (2x512 Geil + 1x512 Apacer) // MSI RX3850 OC Edition @ 690/1660 // HDD Western Digital 160GB 7200RPM //

real is offline    Reply With Quote
Old 20-09-2007, 19:17   #58 (permalink)
Registered User

eu lam jucat pe sistemul din semnatura cu totul la full 1600x1200 si mergea cu peste 50 fps . iam facut si testul ala .. si depasea 20 la bomba si mergea pana la 100. prea tare jocul mai ales in retea..

ferdil is offline    Reply With Quote
Old 20-09-2007, 20:07   #59 (permalink)
Senior Member

Merlin's Avatar

ori nu aveai antialiasingul activat ori vorbesti putin mai "pe langa", scuza-ma ca-ti zic

Mie pe intel dual core 6550 si 8800gts 320 mb asus cu 2 gb ram pe 1024 cu toate pe high (aa pe 8x nu 16x) d-abia atingeam maximul 70 iar minimul 15... O avea placa ta video dublul memoriei dar sincer esti gatuit de platforma amd , deci ma indoiesc sa poti obtine rezultatele astea in 1600...

Oricum sincer grafica e cam cartoonish style si pentru ceea ce ofera cere ENORM! Desigur, e plina de efecte care de care mai "eye candy" insa sincer pt a-l putea juca in detalii maxime iti trebuie configuratie de monstru de cel putin 1500 euro . Singurul plus pe care il are este optimizarea, am inteles ca merge si pe sisteme mai modeste in detalii minime ce-i drept, dar ... macar ruleaza

Despre gameplay...urmeaza, d-abia am facut trainingul aseara...

Merlin is online now    Reply With Quote
Old 20-09-2007, 22:48   #60 (permalink)
Fyl

Fyl's Avatar

rulat benchmark-ul pe 1680x1050, restul ce pune el default (no AA, 4xAF, texturi medii, restul cam tot), FPS min 8, max 48, avg 18 E6400@2.66, 2G, 8800GTS 320, Vista 32 HP, ultimele drivere beta de la nVidia

la o adica n-ar fi primul joc in care GTS-ul de 640 scoate mult peste cel de 320, drivere la furat pt. Vista that is ...

faza stupida cu rezolutia wide, pina sa setez wide cred ca era default intr-un 4:3 si mouse-ul era intr-un loc pe ecran, selectia lui era in alta parte

Fyl is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii

Thread Tools

Posting Rules