![]() |
| | #81 (permalink) | ||
| Quote:
Am jucat doar Demo recunosc dar ce vrei T-80 = M1A1 , Hind = Cobra , M2 Bradley = BMP-2 nu sunt in oglinda unitatile doar in joc ci si in realitate. Rock paper ... e logic in acest joc , nu e logic in C&C 3 unde nu esti limitat de un "adevar istoric" al unitatilor. Campanie si MP dupa ce o sa joc versiunea full ma voi pronunta.
__________________ Nu e frumos sa ai mai multi bani decat poti cheltui ... E8400@3.6|GA-EP45-DS3R|4GB DDR2@1000|HD 4870 1GB|226BW|WD640AAKS|HD501LJ|SH-S183L|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|SteelSeries Siberia|Microlab Solo 6|Habu|Eclipse II|Logitech G25 | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Intel Quad 6600 - CPU Cooler Thermaltake BigTyp 120 VX - Abit IP35Pro - 4x1Gb DDR2 800 A-Data Vitesta - Inno3D 8800GT - Raptor 36,4G - Western Digital 320G - Maxtor 200G - ViewSonic VG2230wm 22" - Logitech Z2300 - X-Fi Xtreme Gamer - Mouse Microsoft Habu - Pad FUNC 1030 Surface MBA Limited Edition - Sursa server Enlight 600W - Case Lian Li PC-7BYCF. | |||
|
| | #85 (permalink) | ||
| Quote:
![]() De cand aparut COH, in afara de Warhammer, si viitorul Starcraft, restul mi se par toate o porcarie. Bravo Relic! A primit 9.5 de la terminatii de la GS, si nu sunt singurii, pacat de site ca portal foarte bun, dar in rest un staff de gameri de console, fara pic de experienta in PC...praf toti, facuti pt arcade, si casual..
__________________ Într-o industrie în care originalitatea este considerată defect comportamental, banul este zeul publisherilor... Bossman CG RO | |||
|
| | #86 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Apropo de Arcade, CoH e destul de arcade (numai in anumite privinte ), trag astia cu mitraliera usoara in soldatii inamici si dureaza 10 minute pana mor. Asta nu e arcade, asai? | |||
|
| | #87 (permalink) | ||
| Stai putin tu susti ca COH e realist ??
__________________ Nu e frumos sa ai mai multi bani decat poti cheltui ... E8400@3.6|GA-EP45-DS3R|4GB DDR2@1000|HD 4870 1GB|226BW|WD640AAKS|HD501LJ|SH-S183L|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|SteelSeries Siberia|Microlab Solo 6|Habu|Eclipse II|Logitech G25 | |||
|
| | #88 (permalink) | ||
|
eu sustin ca COH e destul de realist pentru un JOC de strategie WWII, arcade nu e nici un caz, e atat de realist cat au putut sa faca sa fie si fun. Daca vrei hardcore baga commandos sau heroes of world war II(foare misto), dar porcaria de World in Conflict, e un arcade total mai ales cand el s ar vrea o strategie lol..imho desigur, dar daca voua va place, it all good.
__________________ Într-o industrie în care originalitatea este considerată defect comportamental, banul este zeul publisherilor... Bossman CG RO | |||
|
| | #89 (permalink) | ||
| Quote:
Pentru unii e greu si frustrant un joc ce necesita gandire, eu inteleg perfect. Nu si nici n-as vrea sa fie. Ar insemna ca un Sherman sa fie one-shot de Tiger=no fun. Realist, nerealist macar are gameplay si un mp reusit, ceea ce nu am gasit la WiC.
__________________ If you think you know everything and think you've done everything, I know you're an idiot. | |||
|
| | #90 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 Location: bucuresti | aha
incredibil un joc excelent si merge si ok 1680-1050 toate la maxim mai putin anti si anizo setate la 2x
__________________ Core 2 Duo E6600/3800mhz 1.48v, Gigabyte p35-ds4/333 ,Gainward 8800gts 320mb/670/2150mhz , 2*1g ddr 800 - U-max/1000mhz , 2*320G Samsung , Sirtec HPC500-A12s/noctua nf12s , Termaltake Tsunami Dream Silver /2*12silverstone/1*12 scythe/artic freezer pro, Logitech MX518 , Samsung 245B+ ,Panasonic 42PV60EH sound - asus xonar D2 , multicanal - Denon AVC-A1XV 3000W , stereo - Cambridge Azur 840A , Sony SS X90ED , GH V80-8 Gold. Infinity kappa120.3se , beyerdynamic dt880 PRO ,sennheiser cx500. | ||
|
| | #91 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
1280X1024 all high+ aa activat din nvidia control panel Grafica recunosc ma da pe spate,nu am mai vazut asa ceva la un rts,atata detaliu.La gameplay,nu ma da pe spate Si nu inteleg,au probleme cu benchmarkul pana la urma?...il joc la maxim fara probleme,si dau benchmark si imi arata 10fps...10fps??..la quad 6600 cu 4GB ddram si 8800GTX,nu mi se pare posibil sa scada la 10fps,de zici ca as fi cu calcu vechi pe fx5900XT | ||
|
| | #92 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Bucuresti |
m-ati inebunit cu grafica voastra.Cati din voi au jucat jocul pe normal,sau pe hard?Eu unul l-am jucat pe hard. Ai-ul e destul de bun,dar se putea si mai bine. Campanie:reuseste sa iti dea totusi un feeling unic,totusi 14 misiuni doar?!prea scurt!Ma asteptam si la o campanie sovietica,dar de unde!Cel mai tare e cand bubuie bomba aia la Cascade Falls,si mai ales peisajul ala post-apocaliptic,e o senzatie unica care nu am intalnit-o in multe jocuri.Si abia atunci constati cat de mare era forta de atac a rusilor,noroc cu nucleara aia,ca altfel cine stie cati mai erau. Realism...rusi intodeauna s-au bazat pe superioritate numerica.In al doilea razboi mondial,povesteau ofiterii nazisisti ca incepusera sa se inroseasca tevile la pusti de cat trageau,iara ei tot continuau sa curga! Raportul de forte convetionale in Europa in timpul Razboiului Rece,era undeva la 4 chiar 5:1 fata de NATO.Asta e tactica ruseasca...sa copleseasca daca nu tehnologic,macar numeric ! Iara despre campanie.Prea simpla!Abia ultima misiune mi-a pus ceva dificultati si asta pe hard,fiindca pe hard am jucat pana atunci.Salvez orasul de ce e mai rau,comandasem multe tancuri usoare sa am cu ce lua locatiile, dar deja cand tre sa resping contratacul ala la sfarsit, am zis..la draqu!Asta e deja prea mult!M-au batut rau de tot atunci. A doua oara m-am invatat sa comand doar tancuri grele si am dat pe normal,mai mult din curiozitate..sa vad...aia chiar e ultima misiune sau mai e ceva dupa?S-a dovedit a fi ultima. In multyPlayer insa jocul e chiar...rau rau!Mai ales cu niste adversari pe masura.Cred ca de aici mi s-a parut si campania prea usoara,datorita experientei acumulate in multy. In campanie am vazut si niste chestii naspa,AI-ul nefiind decat un Rally point dat la niste obiective pe harta de unde tot curgeau untiati in continu.Daca erai atat de destept sa gasesti punctul de spawn,te duceai cu niste elicoptere si il terminai super repede.Asta era valabil la o misiune unde trebuia sa capturezi 2 harpoon-uri...iara sovietici veneau dintr-un port.Ai-ul nu avea nimic altceva decat un Rally point la intrarea in port si cam atat. Comparatia cu COH.Credeti ca ala e mai grozav?L-am jucat si pe ala.Nici acolo nu straluceste Ai-ul,dar aici poate aveti dreptate.Nu stiu cum e COH pe multy,dar pe single parca e mai bun ca WIC. Insa nu stiu daca e si in COH asta.In WIC conteaza unde lovesti un tanc,in fata in spate in lateral.De multe ori mi s-a intamplat sa spulber un tanc doar cu un RPG-ist din 2 focuri.Asta ca am stiut din ce parte sa-l atac. Revenind la AI.Nu stiu cat de prost e...sau bun,daca e bazat doar pe Rally Point-uri, dar in joc chiar am vazut ca vrea cu tot dinadinsul sa avanseze,mai si flancheaza,mai ia si alta ruta...AI-ul e discutabil...De multe ori chiar am avut impresia ca am niste co-echipieri umani,adica atacau exact unde aveam nevoie (cei de la mine),ca sovieticii...jale!ori eram eu prea bun... Per total...Poveste OK,am mai intalnit-o in Red Alert,dar merge (parca era mai apocaliptic Red Alert-ul),ideii noi (cred ca aici si-a luat mult jocul,pe multiplayer),muzica super ok,AI-ul...inca discutabil.Per total i-as fi dat un 8.7-9,asa... Apropo de StarCraft2...nu va asteptati sa fie cine stie ce mare branza.Uitati-va la Burning Crusade,mai nimic nou inafara de niste nivele,la fel si The LichKing.Usor...usor se duc si astia in jos. Bllizard deja are o mare vaca de muls,numita WOW.Credeti ca o sa faca mare branza cu jocul asta? Cat despre inovatie...nu au mai venit cu nimic inovativ de 3-4 ani.Cine stie...poate pun de un World of StarCraft ?!
__________________ Viteza maxima cu care poti accelera un PC este de 9,81 m/s^2 --------------------------------------------------- Nu dati ADD!Doar specificati in legatura cu ce,atat! Last edited by M4V3RiCk_; 27-09-2007 at 01:52.. | ||
|
| | #93 (permalink) | ||
| Banned Join Date: May 2007 | salut
va rog sa imi spuneti cum dracu ati trecut de misiunea aia in care tre sa aperi podul?(misiunea 4 parca)...le-aam distrus artileria rusilor,am ocupat si alea 2 puncte de pe rau..si mai aveam vreo 4-5 unitati..si dau aia navala peste pine si gata m-au terminat.stie cineva?
| ||
|
| | #94 (permalink) | ||
|
Dupa ce tii cele trei poduri trebuie sa te retragi in mijlocul orasului (in timp ce doua din poduri sunt distruse) apoi te retragi spre ultimul pod ramas in picioare pana vine bombardierul dupa care te pune sa tii trei locatii in mijlocul orasului pana incep astia sa curga cu zecile si te pune din nou sa te retragi pe pod si iti da o racheta nucleara pe care trebuie sa o arunci in mijlocul orasului.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #97 (permalink) | ||
|
Spoiler ?
|
| | #100 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
Hmm problema cam stranie...ma joc ce ma joc,si hop mi se blocheaza jocul...ctr alt delete,ok,not responding Pana aici am inteles,si numa vad ca jos imi apare un warning,vga card error.....???...your video card did not respond correctly...ce dracu? am ultimul driver instalat de la nvidia,mentionez ca am 8800GTX,si calcu se comporta imaculat in apropape orice joc ce am testat pana acuma. Vista 64 bit o fi baiul?...sincer aici habar nu am ce sa fac,cam o data la juma de ora,ora....cam asa se blocheaza si imi zice de ceva eroare | ||
|
| Advertisment | |
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|