![]() |
| | #184 (permalink) | ||
|
Credeti ca dupa expansion-ul Sc2, peste inca vreo cativa ani, Blizzard s-ar putea sa ne binecuvanteze cu un shooter Starcraft? ![]() Pe vreama cand vor fi placi video de 2 gb si procesoare octo, asa visez la niste campii pline de zergi, multi-multi...cat vezi cu ochii, si sa te poti sui in tanc si sa tragi cu el, sa te bati 30 de minute incercand sa reaspingi un mega-asediu din ala nesimtit... ![]() Stiu, vreti si voi ce-am baut eu. Dar n-ar fi frumos?
__________________ PENTRU P O M I | |||
|
| | #185 (permalink) | ||
|
Probabil ceva gen AvP-ul. Un joc in care poti sa joci cu zealot-ul, marine-ul sau ultralisk-ul, cu un fir epic gen Starcraft. Episoade succesive care spun o poveste!
__________________ the more I practice the luckier I get Last edited by Lord Raptor; 25-03-2008 at 16:51.. | |||
|
| | #187 (permalink) | ||
| Quote:
Chiar crezi ca Blizzard a terminat de muls francizele astea? Valeu, cate tampenii se pot face. Vezi exemplul Star Wars!
__________________ the more I practice the luckier I get | |||
|
| | #190 (permalink) | ||
|
Nu trebuia sa-i spui, era frumos sa-l mai lasi sa fiarba nitel, sa se agite. Sau eventual sa-l trimiti la Unirea acum sa-i zici ca ai vazut cum au adus vreo 20-30 de cutii de SC2 si ca deja erau vreo 5 insi care cumparau... Hahaha!
__________________ PENTRU P O M I | |||
|
| | #191 (permalink) | ||
|
Pai mi-a umplut inbox-ul cu private message-uri, in care ma intreba insistent daca eu il joc deja sau nu! Trebuia linistit, ca altfel facea crize de nervi, sau mai stiu eu ce manifestari din astea extreme, si-l aveam pe constiinta. De fapt era pe constiinta ta, dar oricum. Am vrut sa nu-ti patez dosarul catre "al de sus".
|
| | #195 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2008 |
Da imi cer scuze ca nu prinsesem gluma......va las in armonia vostra,am citit mai sus si voi chiar il jucati in mintea vostra am vazut ca faceti fel de fel de speculatii cum va fi NUclear ne NUclear,chiar ma pacaliseti ca il jucati deja,va doresc vise frumoase in continuare si ne auzim cand o aparea oficial in magazine. Jos PIRATERIA. | ||
|
| | #196 (permalink) | ||
|
auzi prietene,se vede ca tu nu esti un adevarat fan,care sa puna corason in orice este legat de acest joc,eu iti garantez ca marea majoritate a userilor care comenteaza aici o sa cumpere jocul original,din magazin vrei sa spui ca tu,fiind impotriva pirateriei,ai totul original?sa nu uitam ca nici winamp-ul nu este freeware la o adica
__________________ "Don't regret the rules I broke,when I die bury me in smoke." - Philip Anselmo | |||
|
| | #197 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2008 |
Am totul ORIGINAL te asigur...facem un mic test daca vrei,de la windows antivirus sunt cumparate de mine din magazin,de jocuri nu mai zic,ce iau moca de pe net sunt codecuri winrar si alte cateva chesti minore,si DA sunt un FAN crede-ma...tu de ce ai fi??..si eu nu.
| ||
|
| | #198 (permalink) | ||
|
A.H., de ce nu vrei tu sa fii un baiat cuminte, si sa nu provoci la discutii contradictorii? Chestia aia cu Jos PIRATERIA vrea sa fie un soi de dictat autoritar aruncat din fundul podului? Esti FAN, am inteles! Incearca sa ramai la subiect!
|
| | #200 (permalink) | ||
|
Evident, raspunzi la intrebari, nu am spus nu! Dar tonul adoptat de cocos infuriat, si care cauta harta, o sa-ti aduca multe neplaceri! Discutam cu totii pe baza jocului (titlul este Starcraft, discutii, strategii), nu calitatea de fan a unuia sau a altuia! Diversele pareri spuse pe forum, sunt spuse intr-un mod care sa respecte parerile unuia si a altuia, fara a incerca sa parem superiori, cu replici de genul: voi chiar il jucati in mintea vostra , sau va doresc vise frumoase in continuare. Stii chestia aia cu actiune si reactiune, nu? Postezi pe un ton sfidator, ti se raspunde in acelasi fel.
__________________ the more I practice the luckier I get Last edited by Lord Raptor; 25-03-2008 at 22:13.. | |||
|
| Advertisment | |
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/146-strategii/288494-starcraft-discutii-strategii.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Starcraft PC Downloads | This thread | Refback | 23-10-2008 07:55 | |
| Starcraft PC Strategy | This thread | Refback | 07-10-2008 21:29 | |
| Starcraft: Broodwar PC Strategy | This thread | Refback | 02-10-2008 15:44 | |