![]() |
| | #201 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2008 | Quote:
PS: dude MA men uatzap. | ||
|
| | #202 (permalink) | ||
|
Eu zic sa incheiem discutia. Ai meritat sapuneala, n-ai fost in stare sa vezi ditai sectiunea pe forum, ai facut thread in balarii la jocuri generale, apoi ai ajuns aici si bineinteles ca n-ai vazut pe randul doi threadul de Starcraft 2, care te interesa pe tine, si te-ai aruncat la threadul despre Starcraft. De ce? Ca sa pui o intrebare la care iti raspundea incredibil de usor Google, dar evident ca ai avut o problema si cu asta. Ma rog, daca tu crezi ca o sa reusesti in viata in stilul asta, mult succes! Acum, daca ai ceva de "visat" (da, asa discutam noi) pe threadul de fata esti binevenit, altfel las-o moale ca nu ai dreptate in nici o privinta. Data viitoare fii mai atent si mai putin crizat, ai sa vezi ca dai randament mai bun.
__________________ PENTRU P O M I | |||
|
| | #204 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 |
Cu cine joc si eu un 1 vs 1, sau poate facem o retea mai multi si cum procedez? Mentionez ca n-am mai jucat de prin '99, dar atunci jucam numai VS 3-4 jucatori ca sa fie partidele echilibrate. Probabil ca voi fi foarte expirat, dar nu e problema ca mai mult inveti din infrangeri. PS: M-am uitat la filmuletele postate de voi aici si am ramas blocat. | ||
|
| | #205 (permalink) | ||
|
Si se duse 10 ani de la aparitia unei legende ![]() March 31st 1998 marked a momentous occasion in the Real Time Strategy world: the initial release of StarCraft. StarCraft exploded onto the video gaming scene, selling more over 1.5 million copies in its release year, making it far and away the best selling video game of 1998. Eight months later, on November 30th of that year, Blizzard rocked the RTS community for a second time by revitalized their smash hit with the essential Brood War expansion, which brought a host of new missions as well as a few new units that revolutionized gameplay across all three factions. In the nine years since, StarCraft has sold over 9.5 million copies, making it one of the most wildly successful video game titles in history. To this very day it still enjoys an internationally competitive player base and an extremely active online community. Retrospectiva Blizzard
__________________ Respectam trecutul, traim in prezent si ne gandim la viitor.... | |||
|
| | #207 (permalink) | ||
|
in caz ca nu stiati GOMtv a organizat doua campionate de starcraft cu cei mai bine cotati jucatori: http://www.gomtv.net/
__________________ "Anthrax... *sniff* ...Alright! Doesn't go with my Cola but fuck." Robin Williams on Keith Richards | |||
|
| | #210 (permalink) | ||
|
cine a jucat de aici sau a auzit de Fall from Grace Expansion Pack care are alte 10 misiuni diferite jucabile doar pe rasa de Protoss dar nu mai este Tassadar la mijlok pe meniu stiti voi, unde in dreapta la Zerg este Kerrigan si stanga la Terran este General Duke, si numele este Rond in locul lui Tassadar care are alta fata si cum v-am spus alte misiuni noi ! ![]() | |||
|
| | #212 (permalink) | ||
|
Totusi nu e o simpla harta sau campanie are ceva mb dar oricum am uploadato pe un site complet tot si puteti lua Fall from Grace Expansion Pack de AICI si sa-mi spuneti ce parere aveti daca ati mai jucat sau e prima oara cand ati auzit de acest Expansion Pack si cum vi se par misiunile mie mia placut f mult inceputul ![]() ![]() astept raspuns !! ![]() | |||
|
| | #214 (permalink) | ||
| Quote:
![]() pentru ca nu am jucat tot ca nam avut timp dar am sa le jok tu leai jucat ???PS: zimi daca asta merge http://www.fisierul.net/download.php?file=152136 ??? Last edited by iulian_g; 20-04-2008 at 18:32.. | |||
|
| | #220 (permalink) | ||
|
M-am uitat adineauri la ultimele meciuri cu TossGirl, doamne, ce roboata! Nu stiu de ce-o ridica astia in slavi atat, e praf, n-are creativitate, se duce mereu pe mass m&m's si bineinteles ca lumea ii stie strategia si-i da viol. Nu le are deloc, ar trebui sa se limiteze la cratita. ![]() GG pt Yellow in schimb, care e la fel de clasic cu stilul lui imprevizibil de joc, excelent! Se pare ca a revenit in forta, ii mananca pe paine pe copilasii astia noi veniti.
__________________ PENTRU P O M I | |||
|
| Advertisment | |
La viteza warp, prin galaxii straine! Teleporteaza-te acum si inregistreaza-te gratis pentru odiseea ta spatiala! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/146-strategii/288494-starcraft-discutii-strategii.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Starcraft PC Downloads | This thread | Refback | 23-10-2008 07:55 | |
| Starcraft PC Strategy | This thread | Refback | 07-10-2008 21:29 | |
| Starcraft: Broodwar PC Strategy | This thread | Refback | 02-10-2008 15:44 | |