![]() |
| | #261 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
hmm daca e sa vorbim de playeri dominanti ACUM eu zic ca primele 2 locuri sunt acontate clar de jaedong si flash (nu pot sa uit omorul pe care si l-o luat terranul la finala gom) , iar restul stau frumos in spate si se bat pentru celelalte locuri chiar daca la mine main race e protoss si ar trebui sa-mi placa stork favoritul meu e jaedong , stilul robotic al lui flash nu ma prea atrage (between am vazut un replay cu flash jucand protoss si tin sa zic ca omul ar rupe si daca ar schimba rasa) july nu mi se pare la nivelul lui jaedong oricum (da da stiu ca a luat ultimul osl , insa a facut 4pool si 5pool in 2 din 3 meciuri sau ceva de genul asta , i hate cheese matches), iar la zvz rezultatele nu prea conteaza , mi se pare un mirror in care la nivelul la care joaca ei totul tine si de prea mult noroc in anumite momente savior si boxer nu cred ca vor reveni vreodata la nivelul maxim , poate boxer , dar savior in niciun caz , am urmarit cateva meciuri de-ale lui in ultima perioada si tin sa zic ca e rusty rau de tot , juca impotriva unui terran si avea ditamai flota de scourge cu move pe undeva la mijlocul hartii , trec vreo 5 science vessel pe langa ei si omul nici n-o vazut , i was like wtf isle maps am vazut ca acum se joaca pe plasma , un fel de isle map cu blocaje formate din lurker eggs intre diferite baze , dar e prea terran imbalanced , protosii nu prea au sanse klaxhu , daca nu esti ditamai gosu poti sa joci cu mine , eu mi-s mai noob de fel si ma descurc mai bine cu analizatul , teoria ca teoria da practica ma omoara :P | ||
|
| | #262 (permalink) | ||
|
man nici eu nu sunt gosu, da putem juca. eu ori dau de prea nubi pe 1v1 pe EU, ori din aia prea prea cu peste 200 apm im slow -> ma gasesti seara cateodata pe eu, dupa ora 9 jumate de obicei : id : klaxxx-------------------- Editare ulterioară -------------------- Matches: Flash (T) < Medusa > GGPlay (Z) Flash (T) < Chupung-Ryeong > GGPlay (Z) Flash (T) < Plasma > GGPlay (Z) Mind (T) < Plasma > Fantasy (T) Mind (T) < Return of the King > Fantasy (T) Mind (T) < Medusa > Fantasy (T) Best (P) < Chupung-Ryeong > Midas (T) Best (P) < Plasma > Midas (T) Best (P) < Return of the King > Midas (T) Stork (P) < Return of the King > Bisu (P) Stork (P) < Medusa > Bisu (P) Stork (P) < Chuping-Ryeong > Bisu (P) Astea sunt ultimele jocuri. dar nu gasesc data/ora si unde ma pot uita eventual live. are cineva idee? mersi!
__________________ Vand Rover 600 Last edited by klaxhu; 01-10-2008 at 14:58.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #265 (permalink) | ||
|
mie imi place accentu de rus pe care il are mosdef ![]() oki,am msg tau, te adaug si mai vb
__________________ Vand Rover 600 | |||
|
| | #268 (permalink) | ||
|
dupa parerea mea comentariile sunt overrated in general. stiu ca orice e mult mai plictisitor fara. dar sa luam golful ca si exemplu ...e mult mai relaxant fara. plus, ca am impresia ca, comentariul e bun doar pt un anumit nivel de audienta, pentru ca pe mine ma enerevza in general comentariile la replayuri
|
| | #269 (permalink) | ||
|
am dat 3 meciuri cu eu_sunt 2-1 -> sa nu uitam ca eu nu eram la calculator (deschideam usa) cand ai atacat tuoricum fun games, foarte bun de fun adversaru, si , in ciuda apm-ului ff mic (lucreaza la el baiete ) joaca destul de okgg PS: poate ne adunam de niste 2:2, 3:3 -uri ?
|
| | #274 (permalink) | ||
|
se apropie finala, eu zic ca ia Stork -> merita ! ![]() supriza pt mine e fantasy.... VOD: Fantasy (T) < > GGPlay (Z) VOD: Fantasy (T) < > GGPlay (Z) VOD: Fantasy (T) < > GGPlay (Z) VOD: Fantasy (T) < > GGPlay (Z) VOD: Fantasy (T) < > GGPlay (Z) VOD: Best (P) < > Stork (P) VOD: Best (P) < > Stork (P) VOD: Best (P) < > Stork (P) VOD: Best (P) < > Stork (P) VOD: Best (P) < > Stork (P) -------------------- Editare ulterioară -------------------- flash si bisu, 2 mari favoriti - > out
__________________ Vand Rover 600 Last edited by klaxhu; 17-10-2008 at 11:32.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #278 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 |
Cand ma jucam sc , am fost A- si daca ma reapuc de joaca o sa ajung cel putin A , nu inteleg de ce suferiti voi atata sa ma raportati si alte lucruri caci nu am jignit pe nimeni Tot ce am spus a fost ca nimeni de aici nu este un adevarat jucator (adica unul care ar fi in stare sa puna bani la bataie pe skillul lui , caci vorbe de duh are toata lumea) , si credeti-ma , uneori e destul sa auzi o fraza rostita de cineva pentru a-ti da seama ca este un total novice la acest joc , no offence baietii si ma bucur ca va uitati la OSL poate ajungeti sa intelegeti cate ceva despre acest joc . Btw , desi joc terran , preferatul meu in acest OSL este Best pt ca in opinia mea este varianta protoss a lui jaedong (tanar , rapid , ambitios , dornic sa se afirme) asa ca asta este sansa lui sa dea marea lovitura (OSL-ul trecut a pierdut in finala in fata lui July dupa ce a reusit sa-l elimine in semifinala pe Luxury si asta dupa ce a fost condus cu 2-0 ) Si nu uitati , msg me for bet games , peace . | ||
|
| | #279 (permalink) | ||
| Quote:
fantasy l-a rupt si pe ggplay. si eu care speram la un final ggplay vs stork. poate avem o surpriza si o sa avem ggplay vs best :-) PS: chiar imi place stork, dar la cum il stiu, ..il bate pe bisu si ia bataie de la best. sa vedem ![]() PS2 : god ce fetze a facut ggplay. nu ii venea sa creada ca poate sa il scoata cu metal in halu asta. tot nu pricep de ce a insistat si nu afacut mass hidra. era mult mai castigat. incep sa cred ca astia stiu sa faca 2-3 builduri godlike da parca nu gandesc cateodata. savior schimba strategia de 3 ori in orice meci. ....
__________________ Vand Rover 600 Last edited by klaxhu; 20-10-2008 at 10:58.. | |||
|
| | #280 (permalink) | ||
| ...mai putin vs Boxer. ![]() Sunt rautacios, da, Savior si batranul Yellow sunt cei mai cu stil zergi pe care i-am vazut vreodata.
__________________ PENTRU P O M I | |||
|
| Advertisment | |
Treci prin porţile şcolii de magie şi devino cel mai puternic vrăjitor al tuturor timpurilor în Tales of Magic | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/146-strategii/288494-starcraft-discutii-strategii.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Starcraft PC Downloads | This thread | Refback | 23-10-2008 07:55 | |
| Starcraft PC Strategy | This thread | Refback | 07-10-2008 21:29 | |
| Starcraft: Broodwar PC Strategy | This thread | Refback | 02-10-2008 15:44 | |