Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii

Notices

Reply

LinkBack (3) Thread Tools
Old 24-05-2007, 01:06   #41 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

poi pana isi face ala gateway si scoate 2 zeloti vin peste el deja 1ctrl juma de zerlingi poate mai multi si ii mananca probele...de acolo treaba usoara schimbi zerlingii cu hidralisti...asta daca nu il mananci cu zerlingii aia...depinde de adversar.

btw..rush cu dragoni...nu cred ca exista asa ceva...daca ai avut timp sa iti faci dragoni clar adversarul are deja aparare facuta...asta daca nu a venit el peste tine.

Flame is offline    Reply With Quote
Old 24-05-2007, 01:44   #42 (permalink)
Registered User

3 dragoni faci in atat timp cat timp iti ia sa faci vro 8-9 zealoti,eu vorbeam de terran..contra zerg,clar nu imi voi face dragoni din prima,iar el cu terranu,pana o apucat sa isi faca 2 medici 2-3 firebati un ctr de marini si siege,caci si el vroia sa faca "rush",eu aveam 5 dragoni si un dark gata,i-am respins primul atac,iar al doilea atac am dat cu 3 dragoni si 2 darki..si am castigat,medici nu mai avea,scv-urile nu apucau sa faca tureta sa imi detecteze darkii avea 2 firebati,si un siege ramas in baza...si cam atat,tura o durat cam 10 minute daca nu mai putin.Nu e chiar rush de 6 zerglingi,dar e totusi ceva,cu 6 zerglingi rar faci ceva contra unui jucator experimentat,sau cu cativa zealoti din prima
Ori dragoni cu darki,ori mutalisti,ori drop de lurkeri..samd
Rushul de zerglingi rar tine,pe cand ala are 12 zerglingi eu am in jur de 5 zealoti,sau aproape 3 turete,daca vine cu 6 catei,am o tureta si cealalta e aproape gata,sau am 2 zealoti si al treilea mai are cateva linii pana iasa din gateway
Ma rog oricum nu am mai jucat de o vreme buna brood,abia astept sc2 ala il voi cumpara original,ma voi reapuca de treaba mai serios

Le:Gismo as recomanda pilonul la a 6-a proba,asta ca sa nu apuce altii sa deie rush

Last edited by nosferat; 24-05-2007 at 02:12..

nosferat is offline    Reply With Quote
Old 24-05-2007, 01:52   #43 (permalink)
Nick anterior: Keeper_Gismo

gismo's Avatar

Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi
haoleu ! voi ajungeti la carriere ? cat tine un meci, frate ?

la a 7ea proba imi fac pilon, la a 8a gate, la a 9a un zealot, 10- gate - la a 11ea 2 zeloti ( si astia ies in acelasi moment ) si gata ! la atac. dupa aia mai pui de un pilon si scoti cate 2 zealoti pe banda.

cam aceasi stragegie si la terr.
atac de obicei cu terranul ( cum m-am invatat din misiuni ): marini in fata pe hold, medicii langa ei pe stop si siegeurile in spate. se inainteaza cu cate 2 siegeguri .

la zerg, mai tre sa lucrez.
La zerg as face niste lurkeri in fata si hidre deasupra lor.

carriere ? cu cate mai ramai daca vii cu o divizie contra a altei divizii de hidre ( si hidrele sunt puse sa atace fiecare carrier in parte ) ?

altceva, imi cer scuze ca nu am ma dat vreun semn de viata..

gismo is offline    Send Message via Xfire to gismo Reply With Quote
Old 24-05-2007, 03:28   #44 (permalink)
Registered User

bursuloi's Avatar

Aoleo ce pofta mi-ati facut nu ne stragem si noi pentru una mica ?

bursuloi is offline    Reply With Quote
Old 24-05-2007, 14:39   #45 (permalink)
Registered User

www.gosugamers.net ... unul dintre multele... uitati-va si voi la niste replayuri...
mi se face mila...

Needa is offline    Reply With Quote
Old 24-05-2007, 15:04   #46 (permalink)
Registered User

Endril75's Avatar

Quote:
Originally Posted by fetita muntilor View Post
da probabil ca ma bati. Who cares I m a grown up now.
Da' basket mai joci ?

Endril75 is offline    Reply With Quote
Old 24-05-2007, 15:30   #47 (permalink)
Registered User

Needa pe cand altii ca mine se lasau de brood or aparut gosu gamers,am facut parte din clanul gosu cam 2 luni chiar la inceput,nu erau asa de tari,acuma spre sfarsit da..au devenit cei mai tari din starcraft,dar oare de ce?..ca cei mai multi care se stiau juca au lasat brood-ul,clanul gosu o inceput sa faca valuri prin 2001,si cand o aparut starcraft?(intrebare retorica)

Normal ca acuma o iau de la gosu,au trecut ani de cand nu ma mai joc brood,dar la inceput erau ce sa zic,nivelul lor era normal,nu erau chiar gosu,numa de la 2000-2001 incoace au devenit un clan tare,care practic nu mai are concurenta,si acel player"anti gosu" si ala s-o lasat de brood,si avea la meciuri castigate contra gosu cu sutele
La dota inca sunt slabi,de ex...si aici,degeaba si-au facut un clan mare ca sunt putini de acolo care chiar stiu juca la nivel gosu(pro),la warcraft ladder sunt buni,tot respectul,dar la dota numa cativa le au mai bine
Acuma degeaba intru pe gosugamers sa vad replayuri de brood,in 98-99-2000-2001 trebuia sa puna acolo acele replayuri care se afla acolo acuma,dupa imediat 10 ani de cand apare starcraft,tot pot sa fie acolo cele mai tari replayuri

nosferat is offline    Reply With Quote
Old 24-05-2007, 15:40   #48 (permalink)

altceva's Avatar

Quote:
Originally Posted by Needa View Post
www.gosugamers.net ... unul dintre multele... uitati-va si voi la niste replayuri...
mi se face mila...
De mentionat ca aveti ce invata numai de la replay-urile cu rating mai mare de 8. Restul sunt harjoneli la jumatea hartii, nimic concret, ambii jucatori se intind in egala masura si castiga cel care are 2-3 unitati in plus.

Pentru cine vroia sa stie ce e aia micro.
I

altceva is offline    Reply With Quote
Old 24-05-2007, 15:45   #49 (permalink)
Registered User

mihai.alexandru's Avatar

Quote:
Originally Posted by altceva View Post
Reformulez: stim-pack rupe orice vs zerg, draga.
Bine, mai putin ultralisti, dar se presupune ca pana ajunge ala sa le dea armura si viteza, ai si tu niste tancuri in spatele marinilor (marini cu 3-3), cel putin 4 vesseluri...etc.

Cand joaca vs protoss, terranii nu mai fac marini, fac metal. Asta se stie, e in "manual", pagina 2.
+ @gismo Ce tare...N-am mai jucat de foarte mult timp...Dar din cate imi aduc eu aminte siege-urile in spatele marinilor sunt cea mai proasta alegere...) S-ar putea sa fiu eu noob...(desi nu cred) si cu memoria scurta, dar din cate imi amintesc daca faceai faza asta mureau marinii pe capete! (cu tot cu medici!).

@Santoro Rush cu 6 catei faci daca stii unde se afla adversarul! Pentru ca daca stai sa il cauti pe harta cu 6 catei si-a facut de mult un cannon sau marini si s-a ales prafu de catelusi!

@ gismo
Quote:
carriere ? cu cate mai ramai daca vii cu o divizie contra a altei divizii de hidre ( si hidrele sunt puse sa atace fiecare carrier in parte ) ?
O divizie de Carriere cu 2 arbitere in spate n-au nici cea mai mica problema contra unei divizii de hidre!

mihai.alexandru is offline    Reply With Quote
Old 24-05-2007, 16:10   #50 (permalink)

altceva's Avatar

Mihai.alexandru, terranul fara siege-uri e mort! Cand joaca vs zerg, are nevoie (si) de tancuri ca sa dea jos lurkerii, si in general pentru suport.Daca tine marini cu medici in fata, nu e problema, pe marini dai mereu stim pack, iar cateii de multe ori se topesc pana sa ajunga la ei, asa ca tancurile nu vor trage cu splash in propriile trupe.
In plus, de asta exista micro, orice jucator care se respecta oleaca, cand are trupe ranged si e atacat de trupe melee care rezista si nu mor, le muta in spate sau in lateral constant, ca sa nu le piarda aiurea.
Nu-mi spune ca n-ai vazut marini plimbati prin fata tancurilor cu zeloti inamici sau zerglingi dupa ei , doar ca sa ia agro si tancurile sa traga.
I

Old 24-05-2007, 22:39   #51 (permalink)
Registered User

Eu am propriile strategii, cand joc 1vs1 contra terran, joc cu zergii, fac rush cu catei...si daca nu stiu unde e, cand am 8-9 scv ma duc sa explorez cu unu...
contra protoss joc de obicei cu terran, si daca rezist la primele atacuri cu zealoti, dupa aia e floare la ureche.Contra zergi de obicei joc tot cu terran, si tot asa daca rezist la rush apoi e destul de simplu.Cand joc 1vs2, ma bag pe aparare cu zergii, fac tentacule.

sprite06 is offline    Reply With Quote
Old 24-05-2007, 22:51   #52 (permalink)
Registered User

1bit's Avatar

tentacule fiind ?

1bit is offline    Reply With Quote
Old 24-05-2007, 23:34   #53 (permalink)
combat chicken

bau_bau646's Avatar

sunken colony
btw, cat timp tine stim pack?

bau_bau646 is offline    Reply With Quote
Old 25-05-2007, 00:12   #54 (permalink)
Nick anterior: Keeper_Gismo

gismo's Avatar

Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi
Quote:
Originally Posted by mihai.alexandru View Post
O divizie de Carriere cu 2 arbitere in spate n-au nici cea mai mica problema contra unei divizii de hidre!
ete skartz ! chiar si cel mai newb jucator isi aduce cel putin un detector la atac ( overlord, in cazul de fata ).

gismo is offline    Send Message via Xfire to gismo Reply With Quote
Old 25-05-2007, 00:35   #55 (permalink)
Registered User

noob_one's Avatar

Sprite cand joci 1vs2 inseamna ca joci contra calculator?Ca e alta treaba cand joci contra la doi playeri.Am un coleg care ma bate si pe mine si pe alt coleg aliati,cu zergu si nu sta in aparare ^^

noob_one is offline    Reply With Quote
Old 25-05-2007, 10:55   #56 (permalink)
Registered User

Joc contra 2 playeri.Mai pot incerca sa scap de unul la inceput, depinde ce e.Daca e terran, scap sigur de el, daca e altceva sansele sunt de 50/50(asa e la mine cel putin).Dupa ce am 6 catei, iau cateva drone si imi fac tentacule(sunken colony), apoi un hatchery.Cand duc apararea la extrem am vreo 6 tentacule, mai mult am observat ca nu am nevoie, eventual fac si un spore colony ca detector.Iar in momentul cand eu termin astea, terran au 2 divizii de marini si vreo 1-2 tancuri, iar protosii o divizie de zealoti.Deci rezist usor
O intrebare pt jucatorii zergi:cam cand va faceti al doilea hatchery?Daca sa zicem se ajunge intr-un joc tarziu(toate cladirile, mineralele se termina), cu ce jucati de obicei, devoratori+gardieni, ori hidre multe, + niste unitati de suport?

sprite06 is offline    Reply With Quote
Old 25-05-2007, 11:01   #57 (permalink)

altceva's Avatar

Meciurile 1 vs 2 nu-si au rostul, decat daca joci cu incepatori si vrei sa te relaxezi si sa le-arati tu ca esti viteaz.
In principiu, doi jucatori de acelasi nivel cu tine te-ar rupe. Esti pur si simplu inferior numeric.
La un moment dat, oricat micro ai face, 2 divizii de hidre nu pot face 2-3 divizii de zeloti.
I

Old 25-05-2007, 15:44   #58 (permalink)
Registered User

ThePlayer's Avatar

baieti nu vreti sa facem un concurs cu premii? vad ca le aveti nu gluma... loc este... dupa sesiune binenteles. nu ascultati ce zic cei ca fetita muntilor haideti sa i dovedim cat de "master of all times" este...

ThePlayer is offline    Reply With Quote
Old 26-05-2007, 12:21   #59 (permalink)
Registered User

fetita muntilor's Avatar

Nu are sens. Il trimit pe Spook sa joace pentru mine. Daca l bati pe spook poate joc si eu cu tine.

fetita muntilor is offline    Reply With Quote
Old 26-05-2007, 13:55   #60 (permalink)
Registered User

noob_one's Avatar

Sprite joci pe big game hunters?daca da atunci e alta traba.Eu zic pe harti din astea calumea gen Lost Temple.Altceva daca esti bun si joci 1v2 poti spune ca te antrenezi,aici evident conteaza si jucatorii,un gosu poate sa bata doi ca tine lejer.
@ ThePlayer Cred ca fetita muntilor e destul de bun da in orice caz nu e cel mai bun din Romania,cred ca e totusi in top,dar are alt ak

noob_one is offline    Reply With Quote
Advertisment
Vrei sa devii un adevarat gangster ? Vino pe strazile din Bronx!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii

Thread Tools

Posting Rules