![]() |
| | #62 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
Tot langa topic esti Btw Gosu=pro,Gosu player=Pro player,denumirea din cate stiu eu vine din Korea,la inceput atat cat la starcraft,dupa aia la warcraft,in clanul Gosu rar gaseai un player EU sau US,marea parte erau din Asia mai ales Korea | ||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
Uneori consider ca viteza Fastest la joc e prea rapida pentru un micro bun. Pe Fast consider ca se joaca mult mai bine, ai timp sa-ti dezvolti o economie foarte buna si sa faci si circ in baza adversarului... Voi ce credeti?
__________________ Pentru coc Pentru copc Pentru copaic PENTRU COPACI!!! | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
Pe fastest nu ai vreme de micro,o tura se poate termina sub 10 min,acolo nu bagi tactici/strategii la greu,ci dai rush din prima,fie zealoti,marini,caini..samd In 5 minute ai aproape 1ctrl jumate de zealoti,merge f repede,spawn/atack,spawn/atack...nu ai vreme de micro numa daca ceilalti se apuca de dezvoltare si te lasa in pace E o harta buna de un joc rapid,dupa lost temple si big game,mi se pare cea mai buna harta de broodwars,daca jucatorii sunt echilibrati,poa sa fie fastest ca tura poate tine si o ora sau mai mult | ||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
Nu de harta Fastest spuneam. De viteza jocului, pe fastest. Intelegi? Quote:
![]() Cauta pe wikipedia "micromanagement" (in pc games) si vezi ce inseamna. Pe scurt, e vorba de cum iti misti trupele in timpul bataliei, cum umbli concomitent cu unitati care sunt la foarte mare distanta una de alta, cum poti sustine atacuri simultane in mai multe zone, etc.
|
| | #72 (permalink) | ||
|
pai si ca orice cuvant care la origine avea un inteles a devenit un adjectiv de sine statator in limbajul curent la lumii respective...si dupa ce apare sc2, gosu va fi din nou pe domeniul sau... asta ca un comment asa mai relaxat in acest subiect... imi place sa citesc pe aici de strategii & stuff (imi amintesc de good old days) ca oricum nu mai am timp. si stau asa si ma gandesc cum multi mosnegi ca mine isi amintesc vremurile bune si povestesc la tinerii de acum. la care astia vor zice "lasa-ma mosule, cu sc1 al tau, ce? stia zealotu de charge acolo. sau catelu de sinucigas...mosneag-ule. n-aveai imortal, tu nu vezi ca dragonu ala e mucificat de tancuri?" | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
Am si eu o intrebare, exista vreo alternativa la Hamachi, ca sa joc si eu cu prietenii care nu's in aceeasi retea cu mine, si n-au cum sa intre pe Battle.net? Ca Hamachi merge din cand in cand, ba nu vede unu' jocu', ba nu vede altu', si a inceput sa ma cam enerveze.. Am tot cautat pe net alternative, da' toate duc la Hamachi.. Daca aveti o solutie buna, please, please, share! | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Quote:
Pe game speed fastest merge treaba,nu numa pe normal sau fast.Exceptie fac hartile d'astea de rush gen fastest,unde rar apuci sa faci micro,depinde de ce skill are cel contra care joci | ||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
Personal consider ca viteza Fastest e pentru profesionisti. Ma descurc mai bine parca pe Fast. Nu stiu, sunt atatea de facut intr-o portiune de ecran uneori, incat pur simplu nu ai timp! Iar o secunda, intr-un moment critic cum ar fi un atac, conteaza foarte, foarte mult.
|
| | #77 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Romania... |
E mult mai bine pe fast de jucat, mai ales in timpul atacurilor.Pe fastest dai un patrol si atat, dar pe fast/chiar si normal ai timp sa iti faci o formatie...nu duci hidrele in fata si zerglingi+ultralisti in spate, you know what i mean...
| ||
|
| | #80 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: Bucharest |
s-a ascuns... dar la asa afirmatie nu cred ca merita un raspuns...
| ||
|
| Advertisment | |
In Mafia1930 ai toate sansele! Plin de sperante, in taramul celor liberi. De la spalator de vase la Milionar - ast este visul tau! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|