![]() |
| | #101 | ||
| Se aude un beeeeep cand moare. "Fck you", in nici un caz. Oricum, dupa ce vei termina campaniile, vei observa ca in multiplayer e cu totul diferit jocul asta. ![]() Trebuie sa fii de vreo 100 de ori mai rapid.
__________________ Pentru coc Pentru copc Pentru copaic PENTRU COPACI!!! | |||
|
| | #102 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: Bucharest | Parerea mea este ca inveti CEL MAI MULT atunci cand iei bataie crancen... desi initial e destul de demoralizant... skillul iti creste clar cel mai rapid | ||
|
| | #103 | ||
| Quote:
![]() Campaniile le-am terminat de 2 ori, asta ar fii a 3a oara (le joc la scarbiciu, ssst sa nu afle adminul), ma anatrenez pentru SCII ![]() Multiplayer nu am avut cum atunci din lipsa de retea, acum am si net si retea dar nu am timp acasa ![]() | |||
|
| | #104 | ||
| @AdyAero numarul optim de muncitori pe gas extractor este 3, asta in cazul in care ai cladirile asezate.. optim (cat mai apropiat de gaz posibil, sau evident pe cladirile initiale unde sunt asezate optim oricum) | |||
|
| | #105 | ||
| merge si cu 2, cel putin cum termina unul la gater intra celalalt, si tot asa, ![]() | |||
|
| | #106 | ||
| dap, merge si cu 2, dar si cu 3 e ok... am si eu o ntrebare..am luat niste reluari de pe liquidteam.net parca sau ceva semanator..oricum merg ele ce merg dar la un moment dat nu se mai intampla nimic de parca cei 2 s-au oprit stie cineva de ce? care ar fi problema? | |||
|
| | #107 | ||
| Cel mai probabil sunt jucate pe alta versiune, desi se intampla uneori sa-ti faca asa si pe replay-urile jucate pe versiunea ta. Mie mi-a facut asa cu un replay de meci jucat cu 10 minute inainte. Sunt bug-uri, n-ai ce sa faci. Stiu, te oftici, mai ales cand vezi un joc super misto.
|
| | #108 | ||
| s-ar putea sa fie din cauza versiunii..sa fac un update poate merg. | |||
|
| | #109 | ||
| s-ar putea nici cu update sa nu mearga din pacate versiunile de starcraft nu sunt compatibile una cu cealalta in ceea ce priveste replayurile ar trebui sa se fi specificat in site-ul de unde le-ai scos pentru ce versiune e replayul de exemplu un replay de versiunea 1.09 sar putea sa nu mearga nici pe 1.07 nici pe 1.13
__________________ E6300@3.2Ghz-1.34V on Water || DFI Dark || 2GB Crucial Balistix D9GMH DDR910 4-4-4-10|| Leadtek 6600GT ||Seagate 320GB||CoolerMaster Centurion WindowMod & Sirtec XtremeS 410W||Home made 2x100W Speakers&Aplifier || Samsung 940BF | |||
|
| | #110 | ||
| oh ok..eu am 1.09 parca, pentru ca ma mai joc cu prietenii si am inteles ca trebuie sa avem cu totii aceiasi versiune, de asta tin versiunea 09..o sa ma uit si pe situ respectiv mai atent sa vad ce zice pe acolo ![]() | |||
|
| | #112 | ||
| din pacate eu reprezint o minoritate..si astia se incapataneaza sa tina versiunea aia..din lene bineinteles..si la cat de des ne jucam. oricum mersi pt link. | |||
|
| | #113 | ||
| Alexei Join Date: May 2004 Location: Earth | Pe B-net trebuie sa ai ultima versiune. Si daca nu joci pe B-net inseamna ca nu te joci ![]() | ||
|
| | #114 | ||
| nu toata lumea are jocul original...si nu imi pot obliga prietenii sa isi cumpere jocul doar ca sa ne jucam de 2 ori pe saptamana..e alegerea fiecaruia. | |||
|
| | #115 | ||
| sunt servere de sc si in ro, vezi gamespace (care e cel mai mare, daca vrei sa joci ai cu cine) si evolva (prin care cam bate vantu`) si la astea nu iti trebuie jocul original... e adevarat ca pe bnet original se poate juca mai des ca pe gamespace la un nivel relativ.. inalt (apm-uri 200+) | |||
|
| | #116 | ||
| incredibil replay !!!! 1.14 only in rar este replay-ul si loader-ul
__________________ "Don't regret the rules I broke,when I die bury me in smoke - Philip Anselmo" | |||
|
| | #117 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | 1.09 e inca plin de bug si exploit.Marea schimbare de la mutalisti din catei,ultralisti in triunghi de hatchery,archon invincibil,drona invincibila samd..o inceput de la 1.07,1.09 inca are destule exploituri in el,recomand ultima versiune pentru net,si pentru retea si altele,de la 1.12 in sus | ||
|
| | #118 | ||
| Superb replay-ul, ywan. GG.
|
| | #119 | ||
| Pentru suferitorii de Starcraft, cei carora le-au placut foarte mult campaniile, recomand o campanie custom facuta de 2 fani. Din ce am jucat eu pana acum, nu pot sa spun decat ca mi-a placut foarte mult, povestea se desfasoara foarte interesant, firul epic atrage, te tine legat, iar misunile sunt competitive, solicitante, nu chiar asa usoare ca cele din campaniile oficiale. Avand in vedere ca oamenii s-au straduit sa faca vocile cat mai asemanatoare cu cele de la Blizzard (desi tind sa cred ca a fost un singur tip care si-a prelucrat vocea in fel si chip ), si ca prima parte a seriei a fost facuta imediat dupa Starcraft Orginal, in '97, e de admirat. A doua parte e mai frumoasa, e facuta cu unitati din Expansion si la fel ca si prima, nu dezamageste. Triggerele sunt complexe, sunt realizate cu simtul responsabilitatii si dau foarte bine in joc. Merita jucat.Antioch Chronicles: Psionic Storm & Negative Suns. HF.
|
| | #120 | ||
| http://www.youtube.com/watch?v=4OrIwPhhDiI scary cat de repede se "misca astia", ma refer la degete. OFFTOPIC http://www.youtube.com/watch?v=z_Eey3scLcw Last edited by Flame; 15-06-2007 at 17:29. Reason: LOL | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|