![]() |
| | #121 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
cam jumatate din click/taste nu erau necesare...erau doar de forma...nu trebuia sa dai de 4-5 ori cu scv pe minerale ca sa accepte comanda,sau sa tot dai click pe minerala ca si asa stii cat au bucatile de minerale de dinainte...recunosc juca repede,dar "viteza" era mai mult de show decat de pro play
| ||
|
| | #124 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
oricum m-am apucat zilele astea cu un tovaras de jucat iar in retea si cu toate orele de lan prin sali cand o aparut la noi ma declar noob de noob cand i-am vazut pe aia pe youtube de la wcg m-o pufnit rasu de specimenele care dadeau 8 nuce in 3 4 secunde din paginile precedente (de fapt m-o pufnit rasu si atunci da acuma m-o pufnit si mai rau) oricum pana una alta sc ramane clar best rts ever ever cat despre strategii am vazut in nu stiu ce finala de pe youtube terran vs zerg cu un tip care si-o facut factoriu in marginea bazei principale ale zergului si l-o frecat la cap cu vulture pana i-a zis ala good game | ||
|
| | #127 (permalink) | ||
|
Cateva wallpaperuri gasite dupa ce-am scormonit tot netul dupa un Thor de care inca n-am dat, dupa 2 ore de cautari. Daca urmati link-ul din pozele cu Sons of War, veti descoperi un proiect al fanilor, un mod de Starcraft cu ceva unitati noi, sunete, voci, poveste, tot tacamul. Inca e in lucru, dar e de admirat. Oricum, wallpaperurile lor sunt cele mai misto, dupa parerea mea. Am incercat sa le pun in 2 arhive dar mi-a tot dat failed, asa ca o sa ma intind pe 3 posturi, scuze. Prima parte:
__________________ PENTRU P O M I Last edited by altceva; 25-08-2007 at 04:55.. | |||
|
| | #130 (permalink) | ||
|
1.15 o ora si 10 minute de show total cu defense matrix pe ultralisti si overlorzi,medici la intrare,infested command center si multe altele nu am vazut atatea irradiate-uri de cand ma stiu
__________________ "Don't regret the rules I broke,when I die bury me in smoke." - Philip Anselmo | |||
|
| | #140 (permalink) | ||
| Banned Join Date: May 2007 |
cand apare jocul pana la urma ? altceva, mergem la Attack si facem 1vs1 ? )
| ||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in ActionLiga - locul pentru cei care vor un joc rapid si spectaculos | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/146-strategii/288494-starcraft-discutii-strategii.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Starcraft PC Downloads | This thread | Refback | 23-10-2008 07:55 | |
| Starcraft PC Strategy | This thread | Refback | 07-10-2008 21:29 | |
| Starcraft: Broodwar PC Strategy | This thread | Refback | 02-10-2008 15:44 | |