![]() |
| | #148 (permalink) | ||
|
Inca trei poze facute de fani, extrem de interesante. 1. Cum ar arata un Dragoon facut de terrani. (Te pune pe ganduri...cum au furat ei tehnologia si au modificat designul unui Goliath, etc) 2. Cum ar arata un Wraith cu imbunatatiri protoss. Aduce putin cu un Scout (si iar te pune pe ganduri cum au gasit ei epave de nave protoss si au furat tehnologie). Foarte misto ideea tipului care a desenat. 3. Cum ar arata un shooter Starcraft.
__________________ PENTRU P O M I | |||
|
| | #149 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 | starcraft battlenet
sal. imi spuneti si mie va rog cum pot sa dau pe battlenet de zecile de mii de jucatori care zice ca sunt conectati? ca pe canalul pe care ma baga nu sunt nici 10. si nici pe cele din lista cu channels nu sunt prea multi. mc.
__________________ AMD Athlon XP 2200+ (1.8GHz), 262144K RAM HDD 40GB-7200rpm, FDD 1.44, CD Samsung 52x, Video GeForce 4 - 64, Sound AC97 integrat pb OS - Windows 98 SE / v4.10.2222 A "The problem is choice" | ||
|
| | #151 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 |
si unde as putea sa gasesc si eu romani de ex? sau o lista cu cele mai populate canale?
__________________ AMD Athlon XP 2200+ (1.8GHz), 262144K RAM HDD 40GB-7200rpm, FDD 1.44, CD Samsung 52x, Video GeForce 4 - 64, Sound AC97 integrat pb OS - Windows 98 SE / v4.10.2222 A "The problem is choice" | ||
|
| | #152 (permalink) | ||
|
pe chanel-ul cu romania. modifici numele, in loc de usa-1, pui rom-1. chanel cu mai mult de 20-30 nu am gasit.
__________________ intel 2160, gigabyte p35 ds3, 2gb ram, 400 hdd, 8600gt, corsair 450w, al mx5021, creative audigy, microsoft habu,func 1030, samsung 226bw | |||
|
| | #154 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
stiu ca reinviez un topic mai vechi , dar cum sc e un joc inca actual si cum sunt proaspat posesor al originalului si ma joc ca maniacu pe battle net cand am timp , vreau si eu sa stiu daca pot face ceva in legatura cu hackerii de minerale , mi-am luat omorul si abia a doua oara am prins smecheria si am salvat replayul pot sa fac ceva in privinta asta , sa-si piarda omu contul sau ceva de genul asta , ca sunt un sac de nervi in momentul asta | ||
|
| | #156 (permalink) | ||
nu show me the money )m-am uitat pe replay , facea o faza , dadea drumu la o drona sa o faca si apoi o anula si intrau vreo 2000 de minerale in cont , a facut omu vreo 3 hatcheryuri in stilu asta si cand io abia scoteam primu zealot ma trezesc cu turme de zerglingi la intrare | ||
|
| | #158 (permalink) | ||
well deja a inceput sa ma enerveze sc ... cand intru in joc aud dvd-romu in care e cd-ul cu expansionul cum incepe sa ruleze la greu , intru , ma apuc , ma joc , daca e sa pierd meciul (lucru destul de frecvent) calculatorul merge brici pana cand ultima cladire cade sub mainile atacatorilor , in schimb cand e sa castig si eu , parca se aude si ma tare dvd-romu sau cd-romu ca le-am incercat pe amandoua si , cand e clar ca omul ala pierde meciul , pac mi se stinge calculatorul pana acuma nu mi s-a intamplat sa faca faza asta cand pierd cum am zis , numai cand e sa castig parca dau dracii in el si pac ecranul negruam mai cautat pe net , unii ziceau ca e de la cinematicuri (nu prea vad legatura) , altii ca e de la drivere so ... sfaturi ca deja devine foarte stresant ![]() sper ca nu sunt total offtopic dar nu stiu unde sa postez si sper ca poate a mai intalnit cineva problema asta si a rezolvat-o | ||
|
| | #159 (permalink) | ||
|
Solutia poate fii - un reinstal de joc - rezolvi in 5 minute - un update de versiune - teoretic tot 5 minute sa iti faca un update - de drivere placa video - cauta pe net daca sunt probleme cu ea la jocurile mai vechi - de Windows (ce versiune ai?). Incearca si pe calculatorul unui tovaras sa vezi daca tot asa face. | |||
|
| | #160 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 | bineinteles ca sunt sac de nervi , mi s-o stins pc-ul tocmai cand ii terminasem taranii unuia , ma bag sa reinstalez ca I CAN'T TAKE IT ANYMOREreferitor la celelalte variante update de versiune , inainte sa intri pe battlenet ca sa poti juca se face un update automat si cred ca logic face update cu ultima versiune referitor la driverele de la placa video , chiar nu vreau sa imi bag nasul acolo , am avut foarte multe probleme in trecut la alte jocuri si se pare ca varianta asta functioneaza dupa foarte mult timp deci no way nu ma bag in drivere , cel putin momentan windows , am xp | ||
|
| Advertisment | |
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/146-strategii/288494-starcraft-discutii-strategii.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Starcraft PC Downloads | This thread | Refback | 23-10-2008 07:55 | |
| Starcraft PC Strategy | This thread | Refback | 07-10-2008 21:29 | |
| Starcraft: Broodwar PC Strategy | This thread | Refback | 02-10-2008 15:44 | |