![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Cum vi se pare travian? | |||
| foarte tare,nu ma pot satura | | 7 | 20.00% |
| pierdere de timp | | 27 | 77.14% |
| interesant,o sa-l incerc | | 1 | 2.86% |
| Voters: 35. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2 (permalink) | ||
|
lame( nu jocul) ci tu mai aveti putin si faceti thread despre hartia igienica. common, chiar nu va puteti abtine de la a deschide threaduri tampite? serios acum. travianu e pt aia care stau mult pe net. altfel iti mananca nervii. l-am incercat, mi-a mancat niste zeci de ore si 10$ si mi-a ajuns ![]() unii vad ca-s mai insistenti si persista in pierderea timpului
__________________ postul de mai sus are sanse de 50% sa fie sters de ild12 in urmatoarele 10 minute, 30% sa fie sters in primele 12 ore de la postare si 20% sanse sa nu fie sters( nefiind observat). | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
Si daca tot vrei o perere despre Travian. Acum 2 ani a fost super fain, adica el putin a fost ... fain, dupa tradugerea in RO, care e super tampita... si dupa alte modificari pentru a scoate mai mult cash... jocul e de cacao.
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
pentru ca poti fi atacat oricand ^^ ontopic:Travian , frumos jos .. addictive , l-am jucat si pe .ro pe cand era doar 1 server si pe s3.com si am terminat jocul cu 20 de sate >500 pop fiecare (last round) ca sa fac o comparatie intre cele doua pot spune atat: romanul s-a nascut cioban si manelar
__________________ BkRullz | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Deja pierd timp suficient cu Hattrick, unde cel putin stiu exact cand sunt "atacat" , nu tre' sa stau de veghe. Nah, nu ma tenteaza Travian.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 |
k. no problem
| ||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|